4udo 2 Опубликовано 14 мая, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 мая, 2009 Купив і встановив тахометр ... тайваньський ... 650 грн . Скло брязчить , треба якось приклеїти. Шифтлайт перед тим як загорітися за обертів 300 блимає( і стрілка ніби дьоргається), а потім вже горить наскільки виставлено - схоже на пропадання контакту від катушки, мож прикрутив недостатньо?.. Якби не ці 2 недоліка, то був би задоволений, а так враження трохи зіпсоване ...Расскажи как менял подсветку в приборке.... сам хочу себе поменять, а то в толком нихрена не вижу в своей.... а так хоть гореть по человечески будет.... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 мая, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 мая, 2009 Расскажи как менял подсветку в приборке.... сам хочу себе поменять, а то в толком нихрена не вижу в своей.... а так хоть гореть по человечески будет....Про це купа тем в розділі "тюнінг". Я взяв світлодіоди і резистори (номінал по закону Ома рахуєш), вийняв патрони з лампочками і розсіювачі відколупав. На місто їх приклеїв термоклеєм СД з припаяними резисторами і проводками, їх припаяв до дорожок на платі - все.Сьогодні забрав машин з ремонту задньої підвіски.Перепаковка 800 грн, 2 штока по 100 грн, зняття/втановлення 100, запресовка сайлентів амо(36) і регулювання куліси кпп 60,пружини 2110 б.в. 70пильники 50,відбійники+"бублики"+ інші дрібниці 145.Сайленти балки не міняли, бо ше живі - нові лежать неприділі.Тепер хоч не бовтає всередині, повороти проходить і лежачих та ін.нерівності набагато краще ... при тому шо жорсткіша підвска (бо до того живі були лише пружини).Посадку занизити просив трошки - на 2-3 см - бо інколи по грунтовкам люблю поїздити та на рибалку...Пречипив і другий важіль склоочисника від -10.З патіфоном шось незрозумію ситуацію:підключений він в мене напряму до акб 1- і 2 +. На той + шо має бути до замка запалення поставив кнопку. Тепер виходить такий прикол - коли маса ввімкнена (є розмикач), то кнопка нормально прицює (вмикає/вимикає) як маэ бути, а коли маса розімкнена, то патіфону на кнопку пофігу - вмикється вимикається свєю кнопкою "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Hitmanhunter 0 Опубликовано 15 мая, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 мая, 2009 Симпатичное машинго. Приборка и кнопки ночью прикольно сделал. А салон я бы покрасил качественной матово-черной краской) забанен мудаком Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 27 мая, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 мая, 2009 помоєму комутатор видьоргується .Раз було на перехресті зупинився заглох. Завелась з толкача з 3го разу, сказали шо бензом смерділо. Сьодні при перемиканні передач тож була "зупинка серця". Може бути шо комутатор (АД5+) нелюбить оберти за 6 тис?Причепив вказівник тиску масла, але, здається, він трохи підбріхує , на ХХ на прогрітому моторі показує біля 2х, а на 2,5 тис/об 4, може через те шо масла залито по риску максимум ...Все забуваю сфоткать А салон я бы покрасил качественной матово-черной краской)Салон буде фарбуватись після того як переліплю торпедо. І буде в темно-сіро-зеленній гаммі. І карти я думаю прибрати і почепити або тканину (якшо знайду таку як хочу) або шкіру молодого дермонтина Але це в черзі далеко не перше... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 31 мая, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 31 мая, 2009 Зробив фотки склоочисників:Вказівник тиску мастила від 06:Помоєму бреше ?Ше взяв розширювальний бачок від гольфа 2, майже думав як притулити, треба шланг (той шо знизу)довший і кріплення зробити ... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 июня, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2009 (изменено) Після чергового "глюку" згадалась фраза doxtora типу "боротьба за право їхати", подумав - це для назви бортовика в самий раз. Власне "глюк" заключався в тому, шо повертаю я ключ запалення і ... нічого - "электричество кончилось". Так покрутив ключем, пару раз приборка ледве загоралась, а вольтметр показував десь 9В. Провода на акумі намісці, отже далі йде замок запалення. Зняв, а точніше розламав з пересердя кожух колонки (бо гвинт 1 нехотів відкручуватись), посмикав за провода і струм з'явився. Зараз зняв замок на ревізію, думаю шо це він винуватець. Після цього ше й тахометр став неправильно показувати, поки відключив, думаю шоб незіпсувався, бо потім був підключав, то ніби нормально показував і при вкл. запалювання робив "пробіг" по шкалі.Про сумне досить - тепер приємніше.Обклеїв задню полицю шкірою молодого дермонтинуПравда в кількох місцях приплавився від 88 клею, де не підсохшого ляпки були, але майже невидно Купив цивілку "Українська страхова група" 373 грн у знайомого.(Франшиза 510 грн).Зняв, думаю, до осені спойлер над заднім склом і нарешті таки пофарбував "літню" решітку радіатора з пульвера (балончиками вже нецікаво ) Изменено 6 августа, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 21 июня, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июня, 2009 Замінив пасок генератора - Dayco (зубцями) 19 грн. - думаю якраз вчасно, бо старий то ззовнішньої сторони ніби нормальний, а з внутрішнього було 4 тріщини де сам пасок тримався купи на 1мм. тощини. Засікав витрату пального - залив повний бак, проїхав 200 км, і знов залив до повного - вийшло 8,94 л/100 км в змішаному циклі і неекономічному стилі їзди. Коли 2й раз заливав по зав'язку, вилізла ше одна халепа - наскільки вдалося роздивитись, то в місці де до баку під'єднується труба від горловини тік бензин Ввечері прогрівав - з вихлопу білий "димок" , в таку погоду ж неповинно бути видно, ніби - треба за рівнем тосолу поспостерігати, не дай Бог ще тосол в трубу летить. Від тряски розтрушуються контакти : сд підсвітка в кнопці блимає, тахо то працює то ні, треба знов розбирати приборку дивитись де шо відвалилось Голвна проблема зараз - періодично вимикається вся електрика шо "висить" на замку запалення. Сам замок знімав, дивився - ламатись там нічому, все контачить, провода цілі. Якшо поворушити цим жмутом під торпедою то контакт з'являється. Там, якшо я непомиляюсь, після роз'єму від замка йде жмут, який розділяється на 2 кінці - 1 йде в бік щитка приладів, 2 десь в глиб торпедо чи під капот. Думаю ше цей кусок зняти, прозвонити . Може в кого ше які варіанти?.. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 19 июля, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июля, 2009 (изменено) Вже написав був пів поста - комп глюканув, тому коротше...Електрика вирубатись покишо перестала, піля чергової спроби знайти де відходить контакт. Прозвонював і ворушив провода - все працює. Замість цього тепер відходить чи жовто-червоний провід чи поруч контакт на генераторі - стілка дригалась, там поворушив - перестала. Та частина нетяжко знімається?Наступне: після запливів у минулу неділю поставив машин на стоянку, це зібрався їхати - прилипла колодка до барабану . Треба міняти ЗТЦ бо 1 поршень не залазить назад повністю - виходить так, шо колодка не притискається до барабану, але зазору нема...Взагалі, вже дістало рипіння зі сторони заднього правого колеса . І хрін визначиш точно, шо воно . Підозрюю то трос ручника, але ХЗ. Їду - рипить. Стоячу качаю, чи на ходу тормоз і ручник (по черзі, звісно) - тиша. Це ше було почало шось шкребти, зняв барабан - все намісці.Наступна фігня: їду собі якось вже вночі. Заглох. Насос не качає (ПЕКАР - раніше окрім розлетівшогося клапана проблем не було) - розібрав-зібрав - працює . Мож, перегрвається? Бо ше раз таке було, як став проводок на гені поворушити (саме якраз як почала стрілка вольтметра скакати). Знов розібрав/зібрав попутно трохи остудивши мокрою ганчіркою - знятий качає, ставлю - ні. Крутнув мотор (шоб р.в. повернувся), поставив - качає. Після цього вирішив зі шматка оцинковки зробити теплоекран.Знайшов звідки витікав безин - злетіла з баку трубка шо йде до клапана який біля горловини і кудись від неї дівся шматок чи то вона усілась , але тепер не дістає шоб назад надіти.Ну і на кінець дещо приємніше. Замінили ущільнювач задньої ляди, тепер води хоч менше тече . Заодно і перефарбував її, зашпаклювавши кілька дірок. Але ше планую прибрати шильдики і личинку замка, тому недуже з нею вицикувався. Також вже сьогодні закінчив перефарбовувати ліву боковину кузова і одну накладку на фару.Потім ше треба відполірувати, але те вже сам небуду робити, бо шогрень досить велика (компресор дує лише 2кгс/см.кв.) я невпевнений шо знаю як, та й машинки нема, а болгаркою поплавлю фарбу. Изменено 6 августа, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 22 июля, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 июля, 2009 (изменено) Виявляється рипить передня права, а не задня підвіска - ледве "вислухав". Треба визначитись з опорами і на перепаковку+заміну пружин. Ніяк не визначусь чи ШС, чи СС-20 ? Яка різниця в ціні може хто підкаже, бо, схоже, це буде головним визначальним чинником ну і ще можливість дістати те чи інше. В ШС мінус для мене - можуть стакани невитримати, машині то 24 роки і 149000пробігу на "наших безрадісних теренах"(с), те шо їх треба час від часу змазувати і можливий стук - дрібниці. Изменено 22 июля, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 августа, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 августа, 2009 Сьогодні нарешті закінчив переоформлення машини на себе Це "задоволення" обійшлось мені десь біля 750 грн (заїзд на територію 22 грн на Братиславській, номера б.в. 94 грн, двісті з гаком за техпаспорт, 32.50 ТЗ і т.д.). Пробили по базі - номера в базі неспівпадали з тим шо насправді, через шо я згаяв 2 дні (я неспішучи) на поїздку в контору на Сім'ї Хохлових, звідки мене послали ше на "край світу" (для мене лівобережного) - на Туполева . Тепер ще треба ТО зробити... З опорами вирішив не видьоргуватись, вже переслав гроші за СС20-квин. При поїздці спідометр перестав працювати, я став подьоргав трос - запрацював. Потім їду назад - неробить, через км 20 ожив , потім при наступній поїздці після проїзду 2,5 км і зупинки знов відмовився працювати. Зняв я приборку, вийняв трос, шуруповертом через трос кручу - в 1 сторону крутиться в другу ні . Поставив все назад - їду, працює. Шо за нах ? Їзжу з бензонасосом (пекар) обмотаним мокрою ганчіркою, теплоекран до сраки - клинить в нижньому положенні фішка яка тягне шток діафрагми. Лікується розборкою з попутним охолодженням, вийманням/вставлянням діафрогми і збіркою цієї жмені брухту. Думаю треба шось думати в бік електро... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти