Dim.on-zt 343 Опубликовано 12 августа, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 августа, 2009 Намутив талон ТО - 500грн + квитанції за протокол огляду 120, талон на пластиковій основі 100 (паперових уже нема ) ...На цьому паперова фігня нарешті закінчилась Придбав СС-20 Квин (650 грн+5 комісія банку+12,67 доставка). Також прикупив до передньої підвіски відійники і пильники від задніх амо -разом 120. Сьогодні ще й пластини заднього розвалу на 10. Лишились пружини - і на перепаковку передка , але вже наступного місяця, мабуть, бо бабло закінчується , а ще й пів місяця не пройшло. Ще купив вітровики на бокові вікна(85) , бо в дощ паршиво їздити, коли в машині ше пасажири є - вікна запотівають, включати пічку - жарко, відкрити вікно - капає. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
musoroboi 0 Опубликовано 12 августа, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 августа, 2009 номер г6270ки? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 12 августа, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 августа, 2009 Ні. "г6213КИ" був. Тепер новий довелось брати, з тим хоч було видно скількі приблизно років машині...а теперішній то і недуже подобаєтьсь... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 25 августа, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 августа, 2009 (изменено) Вночі не поставив на стоянку, за шо поплатився - спиздили СДюшник без панельки, тахометр і передні колонки , навіть диски з бардачку забрали і аптечку з-під сидіння... Изменено 4 сентября, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 25 августа, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 августа, 2009 Вночі не поставив на стоянку, за шо поплатився - спиздили СДюшник без панельки, тахометр і передні колонки , навіть диски з бардачку забрали...с"ки :angry: поотрывать бы им руки!! доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 4 сентября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 сентября, 2009 Купив такий ЕБН - 65уй = 585 грн. Тільки незнаю який до нього запобіжник ставити . Ще купив регулятор напруги 30 грн. В ночі з ввімкненими фарами на ХХ напруга падала, світло притухало, якшо підгазувати то нормалізувалось. Мабуть ше треба проводок від діодного моста провірити, бо колись було таке, то поворушив - стало нормально ... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 сентября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 сентября, 2009 (изменено) Розкажу трохи на прохання bag про двірники від 2110, як укорочував: Частину де кріпиться щітка до заклепки відламав, зсунув її ближче до пружини біля 8-10 см., саму заклепку висверлив і просверлив отвір у "відламку". З'єднав їх гвинтом з гайкою - місце обведено зеленим.Те саме червоним, а жовтим обведено - це частину "відламку" залив епоксидкою, бо на 1 гвинті, ясно, триматись же не буде.Білим підкреслене місце де на важелі з коротшим спойлером робив паз відповідно до вигину власне важеля. Інакше щітка буде не рівностояти. Момент який недуже мені подобається - випирає вигин на "довгому" важелі. Якби брати нові, то, думаю, краще 2 "коротких" (в лапках - бо різниця лише в довжині спойлерів).Пояснювати недуже в мнен виходить, якшо залишились питання - запитуйте.********************************************************************Замінив регуляятор напруги - білше скачків не спостерігається...принаймні поки .Поставив на примусове ввімкнення карлсона тумблер з кришечкою Бо такий іноді коліном випадково вмикався... Изменено 14 сентября, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Danissimo 1 Опубликовано 14 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 сентября, 2009 Сколько такой тумблер стоит?Где брал? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 сентября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 сентября, 2009 Сколько такой тумблер стоит?Где брал?25 грн, Перова, столи...Ше взяв підвісне гніздо для запобіжника (х.з. як воно правильно обзивається ) 5грн, для ЕБН, тільки там запобіжник на 15А. Скільки треба незнаю? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 11 октября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 октября, 2009 Поставив розширювальний бачок від Гольфа 2Трохи незручно штуцери виходять і прикріпити краще непридумав як .Заодно намазав герметиком датчик вкл карлсона, бо трохи сочилося звідти; замінив датчит температури на блоці, але правильно показувати вказівник від того не став .Думав ше термостат поміняти, але попробував шо патрубки добряче приклеїлись вже, а я далеченько від цивілізації , то подумав шо краще зараз не треба. Поміняю може вже в Києві якось. З тосолом ше незрозуміло - через пробки в радаторі і блоці вилилось десь літра 1,5 і десь стільки ж через отвір датчика. А решта де? . Потім 2 раза промив, мабуть, з водою потім при промивці й решта вилилось. Останній раз коли залив воду і завів мотор, то закрив пічку і, коли зливав воду, забув відкрити Тослу залилось лише літрів 6,5. Тобто в пічці залишилась вода? Бо після 64км рівень в бачку залишився.При прискоренні машин торшки дьоргає - продував прискорювальний насос, недопомогло . Мабуть, треба вже фільтра поміняти (до весни на звичайному покатаюсь), бо, окрім того, вже майже приїхавши, почав зникати ХХ (падати до 500об і до 0), думаю жиклер ХХ забився, але вже по темному не колупався. Ненароком зламав клапан "обратки", додому їхав з прямим шлангом.Купив сигналізацію(40 уй і сирена 40 грн. (в деяких ларьках, така сама і по 80 ) , думав поставлю. Почав розбирати торпедо, але коли дійшов до рульової колонки, стало ясно шо "кіна не буде" , бо ступицю руля я незніму - немає головки на 24, та й гайка зроблена так шоб не відкртилась сама (забув слово ) - законтрена короче.Подивився шо блок за торпедо де не постав, то дістати буде не так вже й складно, тому придумав інше місце, але тепер більшості дротів невистачає - треба подопаювати. Поки лише модуль зв'язку під'єднав. Проблеми на цьому фронті поки 3: як подружити сигналку з розмикачем масси;кінцевик багажника не тулиться - там недістає, там не під тим кутом, тому нажимається не по осі, а на злом;нерозумію нащо 2 виходи на ліхтарі?Поки лазив за торпедо виявив причину нероботи повторювача поворотів правого - масса згнила і дірка в кузові впалець. Ше повикидував заводську шумку, назад їхав торхи голову нагуділо Коробка раза в 4 голосніше за мотор шумить. Тепер треба позамазувати там кілька точок іржі - там походу лише погрунтований кузов і місцями не пофарбований .Потім якшо буде недуже холодно надворі то заклеїти ізолоном - місця там вистачить см5 товщиною натулити .Шо ше забув...а... поки їхав то приборка стала глючити - підсвітка притухати, загорались лампочки того шо невлючано, термометр і бензометр зашкалювали. Виключаю підсвітку - стає нормально. Походу десь із проводкою підсвітки після регулятора яскравості непорядок .Ну і наостанок - від нефіг робити на роботі випиляв 2 кіля маленьких зі старої кришки від телевізора і на 2хсторонній скоч приліпив "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти