Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 сентября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2010 Майже доробив потолок і новий плафончик поставив:Вчепив колгоспні бризговики Задні - написом до колеса, шоб його піском стерлоНа передніх взагалі відрізав Ну і нові колгоспні туманки:Білі б краще, звісно, були б, але за стільки скільки вони мені обійшлись, то й ці покатять "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Troll 0 Опубликовано 6 сентября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2010 туманки хорошо смотряться. так когда-то у Койота на 09 стояли. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 7 сентября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2010 туманки хорошо смотряться. так когда-то у Койота на 09 стояли.+1смотрится зачет! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 сентября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 сентября, 2010 Дякую Cьогодні були заварені дірки в лівій двері. Завтра буде днище і поріг зліва варитись . Фоток днища до поварки незробив, якшо завтра встигну прийти до того я почне варити, то зробю. Добре хоть лонжерон ше живий . В пт. заварена опора двигуна... Мабуть, пора б карбешник за більш ніж півтора роки почистити, а то близько 4х.тис. об. при неповному газу провальчик намалювався... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
LUNI 0 Опубликовано 22 сентября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 сентября, 2010 Ты дырку в капоте вырезал? Если да то как??? "Я все равно буду первым... Даже на трех колесах - буду!" М.Шумахер Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 сентября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2010 Ты дырку в капоте вырезал? Если да то как???Не дірку, а отвір - дірка в ін. місці .Як - болгаркою. А чим же ше.Залатали днище з порогом і дверку. Фото тільки такі є:Віддав 300грн.Із неприємного, відчувається якесь биття на рулю, а в лівому повороті при швидкості від 40 стає виразніше і чути глухий стук . Чи колесо чи гальм. диск, думаю. Завтра треба глянути буде. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 8 октября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 октября, 2010 Так-с...на чому я зупинився?.. Руль бив бо колісні болти повідкручувались + на одному, яке спускало, була знайдена гулька. Видно в яму як вскочив, то ше й бруд між диск і шину попав. Поставив підрульові ричажки від Шниви. Непрацював омивач скла - ні моторчик ні щітки не раегували (в тім і зараз непрацює ) При замиканні контактів, щітки рухались. Через те і вирішив замінити ричажки, але, як виявилось, толку від того 0. Тільки де тоді собака зарита ? Насос омивача заклинив, куплено новий. Поки нема часу ковиряти цю проблемку. Замінив ущільнювач задньої ляди на пріоро - подивимся чи буде після дощу вода в багажнику Купив 4х точкові ремені - як присобачити придумав вже, лишилось реалізувати, тоді й покажу Карбешник вчора чистив, так і незрозуміло - провальчик на неповному газу то є, то нема. Мабуть то вже з електрикою шось. Треба на Незалежну серію в ЗіП купити катушку і ДХ,ВВ провода є і глянути запасні свічки чи живі. Ше в рамках підготовки на наступному тиждні планується заміна задніх тормозних трубок і можливо циліндрів + заміна тормозухи (типу ВАГовська), а також хочу поставити розвальні пластини, які вже 1.5року валяються Ще думаю як би вчепити ФДС від Е34 на нічне раллі Поки ніби все "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 8 октября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 октября, 2010 (изменено) Прикупив б.в. патіфончика за 750грн.привет.как тебе этот альпайн (звук, удобство, ...) ??я вот себе тоже такой брать собрался (CDE-9874)... автомагнитола Alpine CDE-9874п.с. я тебе щетки хорс силикон - графит купил (пиши в л.с.) Изменено 8 октября, 2010 пользователем Atom.DP Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 8 октября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 октября, 2010 (изменено) Звук важко точно сказати, бо акустика ніяка , в принципі передні одноіменні динаміки грають добре, але ззаду стоять паршивенькі. На рахунок зручності - в цілому нормально, хіба функції які 1 раз виставив і забув треба шукати. А по щіткам, то давай трохи згодом - буду робити ше замовлення на 2101 (купив в борг родичам за 2800грн., треба трохи "підрихтувати", може невеличкий окремий бортовик заведу). То вже давай в твоїй темі по тім питанням Изменено 8 октября, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 11 октября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 октября, 2010 (изменено) Освітлення до "бою" готово Шось мені неподобається поведінка мотора . Треба ше свічки подивитись як себе почувають... Изменено 13 октября, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти