Dim.on-zt 343 Опубликовано 17 октября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 октября, 2010 (изменено) Ага, назад тільки по зеркалам дивитись, шоб підсос засунути чи в бардачок залізти вже треба відстьогуватись бо недістати Изменено 17 октября, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Ramzes III 0 Опубликовано 17 октября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 октября, 2010 Ага, назад тільки по зеркалам дивитись, шоб підсос засунути чи в бардачок залізти вже треба відстьогуватись бо недістати А за что их цеплять? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 17 октября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 октября, 2010 я цеплял на штатные болты. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Troll 0 Опубликовано 17 октября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 октября, 2010 Буду шукати інфу як його робити...Не знаєш де є?я буду делать себе. на днях решу вопросы с тазом своим и буду думать как это правильно реальзовать. но скажу сразу смело покупай другой поддон. чтоб его сделать и просто перекинуть. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 17 октября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 октября, 2010 А за что их цеплять?Я чіпляв так: задні лямки - в місце де був замок задніх ременів, бокові - одну де замок, для другої просвердлив в коробі до якого сидіння прикручується отвір і на болт М12, хоча можна і до нижнього кріплення штатного ременя. Але задні будуть інакше робитись, бо заднім сидінням користуватись неможливо, передні невідкинути.Вже майже зроблені залізячки до яких будуть прикручуватись задні лямки і вставлятись в замок від задніх ременів. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 19 октября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 октября, 2010 (изменено) Ось вирішив написати такий собі підсумок 1го рівня знущаннь над моїм відерцем - можна сказати, відповідь на питання в 2му пості Отже що було зроблено за 3 сезони ведення бортовика(буду не по прорядку дій, та й яке це має значення): - ТрансміссіяБула звичайна собі стокова 4х ступка, в міру втомленна життям, зчепа звичайна і т.д. - ну так як з заводу в 1985 році вийшла, хіба зношене мінялось.Зараз - КПП має такий конфіг: 11ряд+ГП 3.9, додалась 5та передача(масло Мobil 80W-90)+ короткоходна куліса з калино-карданчиком + зчепа Валео к-т + похудавший на пару кіло маховик. - Мотор Був, за вийнятком розподільчого валу 107 ОКБ"Динаміка" і розрізного шківа, повністю сток 1.3 з ШПГ 1го ремонтного розміру, тобто після 1ї капіталкиЗаразв принципі по власне мотору нічого окрім РС шайб ТЗК і незроблено. Порукоблудили лише з налаштуваннями трохи: карбулятор трохи розпиляно, загладжено всі тупі вугли, які псували аеродинаміку ;по жикльолрам, якшо не плутаю, то в 1камеру 115\150, в 2гу 107.5\135. ХХ 41.+штовхач УН №4 + вирівняна площина прилягання до колектора. Трамблер настроєний (був принаймні). Бензонасос замінений на електричний низького тиску, бо сток літом добре підза**бував своїми відмовами. Р\в був виставлений в перекриття. А - ну і опори двигуна перепаковані+передня "Техномайстер" яка вже встигла лопнути і була заварена. - КолесаБули звичайні штамповки на 13 з всесезонною гумою.Зараз на літо диски БКМПО 14" Zepp Carrera -6 спарених спиць, білі , на зиму на зад 13" штамповки, на перед 14", бо 13на гальма не налізуть, про них читаєм далі. - ГальмаБули перед - невентильовані 13" дискові з колодками які ледь не розсипались від старості, а не стільки від зносу , задні барабанні, ручник не працював.Нині передні дискові вентильовані під 14" колесо з супортами від 21124+колодки Феродо "червоні". Замінені передні гальмівні шланги які стояли ще від народження - майже 24роки. Задні - просто оновлені: барабани АвтоВАЗ, колодки НПО "Начало", троси ручника непам'ятаю чиї - їх вже встиг ростягнути.-Підвіска (покищо моє улюблене по відчуттям , хоч і недуже наворочана) Була за вийнятком пружин мертва , хіба купи трималасяЗараз стійки - перепаковні рідні амортизатори СААЗ в напів спорт+ пружини -1 виток і ззаду від 2110+всі нові "резинки"+задні розвальні пластини -10. Опори передніх стійок СС20 КвинКраби ТМ. Майже нові важелі з шаровими, нові рульові тяги "Трек".*******************************************************************************Інтер'єр і екстер'єр ше далеко не завершені, то буде 2м етапом, про що буде далі по мірі надходження фінансів і виконання робіт Поки коротко- по зовнішності: зняті накладки на фари, пердні задуті всередені чорним, і замість накладок заклеєні хрестиками аля кільцеві . Наклеєна полоска білого оракалу вздовж кузова, який вцілому так і лишився поки гидкого зовнішнього вигляду В капоті прорізоно частина жабрів які так до ладу і недоведені. Встановлено спортивні замки капота. Заварена дірка в підлозі.- салон обзавівся переробленою накладкою на торпедо, обтягнутою на 3+ шкірою молодого дермонтину і саму панель пофарбовано в сірий колір замість набридлого коричневого, майже доробленою стелею , поставлено прилад тиску мастила від 2106 і тахометр "auto gauge" 4"Зроблена зелена підсвітка в салоні в ногах. Зашумлений моторний щит. Новий патіфончик Альп з такими ж передніми динаміками. Поставлено 4 додаткових тумблери зі захисними ковпачками. ##############################################################Плани на майбутнєКузов: для початку позалатувати дірки шо залишилися, пофарбувати в 2 відтінки ріного кольору , вибрити задню ляду, доробити капот. Хочу зробити діючий повітрозабірник в криші, але до того справа ніяк не дійде , як зрештою до ше багато чого . Можливо поставити інші бампери: задній "Лукоїл", передній "Космос". Поставити інші зовнішні дзеркала.По салону найактуальніше - це іно. сидіння, тут, думаю, все зрозуміло ,+ шось зробити з картами - чи обтягнутти, чи замінити на сірі.Поки буде збиратися капуста на вищевказане, авто буде просто підтримуватися по мірі можливостей в робочому стані. Изменено 19 октября, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 19 октября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 октября, 2010 Дима блин представляю сколько сил и пота ты положил туда!Блин ваз как ребенок...ростишь ростишь его приходит время и стоит выбор пустить в лчиную жизнь без присмотра или оставить в семье)) удачи тебе во всем задуманом! З.Ы.А по сиденьям я бы выбрал бюджетный вариант сидушки от мазды 323ф или сузуки свифт гти! доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
SAV-007 0 Опубликовано 28 октября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 октября, 2010 Дима, вот зафоткал твою машинку на Чайке. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 9 ноября, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2010 2222 пост Затарився гумою і на зиму, і на літо (Pirelli P6000 185\60\14) - тепер 1ю проблемою буде меньше. Треба буде, мабуть, з наступної получки заїхати на діагностику мотора до Магелана, бо шось шумніше став працювати і з тиском масла шось я недопетраю - чи прибор глючить чи там шось не те І ше в передній лівій підвісці той скрип вже дістав - підозрюю, шо шарова .Потім, якшо знову якась хрінь не вилізе, буду на сідухи цілитись.Дима, вот зафоткал твою машинку на Чайке. Треба якось би бампер уже порівняти , а то так зі зміщеним і їзджу... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Ramzes III 0 Опубликовано 10 ноября, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 ноября, 2010 2222 пост Затарився гумою і на зиму, і на літо (Pirelli P6000 185\60\14) - тепер 1ю проблемою буде меньше. Треба буде, мабуть, з наступної получки заїхати на діагностику мотора до Магелана, бо шось шумніше став працювати і з тиском масла шось я недопетраю - чи прибор глючить чи там шось не те І ше в передній лівій підвісці той скрип вже дістав - підозрюю, шо шарова .Потім, якшо знову якась хрінь не вилізе, буду на сідухи цілитись. Треба якось би бампер уже порівняти , а то так зі зміщеним і їзджу...А на зиму что взял? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти