PROMAX 0 Опубликовано 15 февраля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 февраля, 2011 Їздив до Магелана поковиряти карбулятор - срані там Треба паливний фільтр інжовий ставити , бо звичайні до сраки! Короче почистили, підкрутили, поставили новий повітрофільр - тепер всьо як уНаді нащот фильтра от инжектора (ланосовский) мы ставили на копейку 1.2 обём так она работала на хх и на низах всё остальное она не ехала а вот на обычном карбовом всё ок!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 15 февраля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 февраля, 2011 Ну незнаю шо там у вас несклалось . Я вже раз ставив, всьо нормально. Ось сьогодні якраз заправ посилочку від Атома і поміняв фільтр, старий бензо фільтр на картерні гази поставив, а то той, шо стояв вже давно чорний. Ше поставив новий масляний щуп бо мій зламався. Сцуко, в ці морози так тяжко заводиться і робить перші хвилини, і тиск масла вийо**ється - є, потім нема, потім знов є, доки до градусів 70 не нагрієеться. Крайні верхні шурупи, якими торпедо кріпиться, мене вже дістали весною на епоксидку посажу і треба придумати ше пару кріплень, шоб не так тиліпалася, бо ця вібрація вже дратує Ше й омивайка в трубках замерзла ... Пробіг 165 тис. км. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 февраля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 февраля, 2011 Покатався, блядь, на феофанії - погнув балку між крабами. Добре хоч радіатор цілий Бампер знову змістився, трохи поворотника поламав (можна поремонтувати)...Треба тепер буде попрацювати молотком, наварювати кусок металу і регулювати підвіску...Настрій зіпсований ... Хочу людський захист під мотор, а то ця херня з 3мм сталі годиться хіба для дачників на природу виїхати - заї**ло її рівняти без кінця... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 февраля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 февраля, 2011 "Мего" захист:Ось так виглядає балка: "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
LEKS 9 Опубликовано 19 февраля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 февраля, 2011 так купи нормальную защиту. в чем проблема? МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 19 февраля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 февраля, 2011 (изменено) так купи нормальную защиту. в чем проблема?В фінансах . Хоча скоро з новою роботою має стати дещо краще в цьому питанні Сьогодні поставив замки багажника ОМР (121 грн.)Більше ляда на ямах\горбах невідкриватиметься І фото 2х авто, які відносяться до 2х клубів Изменено 19 февраля, 2011 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 30 марта, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2011 Давненько як для мене нічого не писав - приводу не булоЗараз машин на хірургічному "столі"Міняється і заодно усилюється балка між крабами.Замінені 4 пильника ШРУСів.Буде рихтуватись масляний піддон, бо прижатий до маслоприймача, через шо при заведенні тиск масла з'являється через кілька секунд.Заодно буде поміняно масло в моторі і в КПП.Ну і при збірці поставиться равно бампер на нових кронштейнах, бо ті вже 2 рази гнуті - їм вже *опа...Ше із дрібниць, які буду потім сам усувати - це сигнал(десь коротить і то при нажиманні руля бібікає, то при повертанні); Пропав +на реле бензонасосу, поки прикрутив напряму, буде час буду шукати де обрив... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 9 апреля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 апреля, 2011 Пробіг 166тис.км.Зроблений сход-розвал (40")-кастор(2.2град)І фотко зі зварки:Таки відмовили мене від ідеї іномотора Забагато грошей і гемору треба шоб зробити до путя, а не аби як наліпити...Буду трохи згодом шукати 16в... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 9 апреля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 апреля, 2011 С ино моторгм это круто..спраси каели у него в 08 с20хе...ездит человек не первый год)так что смотри сам))) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 11 апреля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2011 (изменено) Так ось саме він мене і відмовив остаточно . Крім нього раніше і Магелан мене відмовляв. Краще я за 2 к.у.е. куплю мотор і встановлять мені його, а іно мотор обійдеться шоб до путя зробити і оформити в 5+к.у.е. Різницю в 3000$ я краще докину до того шоб позашляховика купити! Ось подивився на раллі "Столиця" і в черговий раз впевнився, шо в грунтових раллі правильна гума дає подекуди більше ніж мотор! Треба ше пару гуми і дисків купити підходящу і захист мотора як у Толяна. Диски чисто для раллі може і розпаровку ковки 14" шукатиму пізніше. Хочеться хоча б в НС в Білій Церкві коли буде виїхати Изменено 11 апреля, 2011 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти