Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 ноября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2011 Спідометр, сцуко, за*бав уже Механічний непрацює взагалі, електронний - хоче робить, хоче ні, та і якшо робить, то нефакт шо правду показує. Сьогодні поставив нову ведому шестерню (шоб у їх виробників руки не боліли ) Люфт навіть у нової шестерні і штирька на електронному прохідному датчику просто ППЦ. Обмотав фольгою, з'єднав їх, прикрутив в КПП, прикрутив тросик - електронний пропрацював близько 40км і знову десь дівся Механічний так і не працював (походу там теж прокручується). Я от невкурю, чому може і електронний датчик якому пробігу 500км, непрацювати чи показувати "погоду на Марсі", коли внутрішня частина то крутиться? Коротше "трохи" знову награвся з ним, якшо непоможе - заліплю всі з'єднання нахрін холодною зваркою Тепер про більш приємне.Поставив вже і на зад зимні колеса. Сварганив на скору руку підсвітку в багажник, ше хочу туди розетку поставити - тоді вже буду більш цивілізовано робити.Повигрібав трохи хламу з багажника і вчепив 2 сітки для багажу - хороша річ Одна типу торби - туди закидав те шо постіно їздить зі мною (ну окрім тяжкого: ящика з інструментами, домкрата, компресора.Друга просто сітка з гачками - позачіплював де можна, так інший багаж менше літає і гупає.Прикрутив кришку мотораХотів пропаяти нитки обігріву заднього скла - воно ніфіга не паяється ні з каніфолью, ні з кислотним флюсом Буду знову без обігріву заднього скла. Нове купляти - наступає амфіботропна асфіксія А коли бував на радіобазарі, про токопровідний лак весь час забував...Патіфон шось глючить - включаю USB чи MC, зразу таке дирчить шокапєц Клацаю "джерело" і "вкл\викл", проходить. Диск шоб почав читати, треба 8раз вставити - бо пише "CD ERROR"...Поки ніби все. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 21 ноября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 ноября, 2011 (изменено) Спідометр, сцуко, за*бав уже Механічний непрацює взагалі, електронний - хоче робить, хоче ні, та і якшо робить, то нефакт шо правду показує. Сьогодні поставив нову ведому шестерню (шоб у їх виробників руки не боліли ) Люфт навіть у нової шестерні і штирька на електронному прохідному датчику просто ППЦ. Обмотав фольгою, з'єднав їх, прикрутив в КПП, прикрутив тросик - електронний пропрацював близько 40км і знову десь дівся Механічний так і не працював (походу там теж прокручується). Я от невкурю, чому може і електронний датчик якому пробігу 500км, непрацювати чи показувати "погоду на Марсі", коли внутрішня частина то крутиться? Коротше "трохи" знову награвся з ним, якшо непоможе - заліплю всі з'єднання нахрін холодною зваркою Зпробуй кинути нову проводку на датчик швидкості, мені допомогло. Изменено 21 ноября, 2011 пользователем Palchik Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 декабря, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 декабря, 2011 Навіть писати нічого поки Все працює. Хіба стартера купив редукторного у Лекса по мегоціні кілька літньої давності , бо коли нижче 0 буває трохи тяжкувато моєму крутити, але новий поки ніколи поставити. Так би і не було приводу шось написати. Але... Прикупив собі ше комплект коліщаток ВСМПО Соляріс 14" А вони по легше будуть за мої БКМПО Тепер треба буде зробити їх білими. Тепер незнаю які пускати під літню гуму для повсякденної їзди в теплу пору року, а які під зимову гуму+ на них же і по грунту їздити якшо шось буде проводитись. А спідометра фольгою покишо переміг. Стрілка правда теліпається на малих швидкостях, на 60+ не так вже помітно. Стрілочний падло бреше сильно. При показаннях БК 60км\год показує 70, при 100 по БК майже 120 Цікаво чи можна якось підправити? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 28 декабря, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 декабря, 2011 Вирішив в новий рік заїхати вже обкатаним - сьогодні з'їздив поміняв масло. Тепер можна навалювати Прийшла думка на рахунок електронного спідометра, але стрілочного, бо якшо рідний так бреше, то нафіг він треба. Знає хтось чи є таке окремо (спідометр і одометр) окрім проспортовського, бо розмітка до 320 мені нідочого , та й ціна поділки там нечитабельна. Хочеться шоб по розміру вліз в приборку замість редного. Якшо хтось кине ссилкою по данному питанню, буду вдячний. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 29 декабря, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 декабря, 2011 Вирішив в новий рік заїхати вже обкатаним - сьогодні з'їздив поміняв масло. Тепер можна навалювати Прийшла думка на рахунок електронного спідометра, але стрілочного, бо якшо рідний так бреше, то нафіг він треба. Знає хтось чи є таке окремо (спідометр і одометр) окрім проспортовського, бо розмітка до 320 мені нідочого , та й ціна поділки там нечитабельна. Хочеться шоб по розміру вліз в приборку замість редного. Якшо хтось кине ссилкою по данному питанню, буду вдячний.10й щиток поставь... Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 декабря, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 декабря, 2011 Та весь щиток нехо. Під нього торпедо знову кромсати треба(хоч її і так треба підрівняти і обтягнути по людськи). "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Troll 0 Опубликовано 30 декабря, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 декабря, 2011 Та весь щиток нехо. Під нього торпедо знову кромсати треба(хоч її і так треба підрівняти і обтягнути по людськи).вот и сделай уже нормально. такая работа проделана. делай дальше всё чётко. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 2 января, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 января, 2012 Поставив новий стартер. Заводиться мего! Тепер думаю, старий продати чи хай лежить Ше на днях треба у Толяна забрати задні бокові тоновані стьокла.По спідометру: може просто стрілку переставити і не парити мозок?Ше таке питання: якшо диски покрасити з пульвера, фарба нормально триматиметься? Порошком мене жаба давить стільки бабла віддавати шоб покрасили. Шось по трохи зникає настрій гратися з машиною. Мабуть, зимова депресія Хочеться ше одну - велику 4ВД і на солярці. Власне на шо і збираю капусту. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 марта, 2012 Напевне, 1й раз за 2 місяці їзди небуло чого написати Вчора добрався до дачі і нарешті врізав в торпедо БК і пересунув тумблери. Поставив кнопку для вмикання стартера (поряд буде ще 1 маленький тумблер), але поки не підключав - небуло настрою з паяльником гратися, та і руки після пиляння склопластику чухаються.Ну і помив вперше з осені машину Де можна відсканувати шкали приборки? Хочу зробити шоб циферки з середини світились Розібрав подаровану приборку - тепер я знаю як можна пробіг скрутити До речі, ні в кого не має скла від "низької" приборки? Я б купив.Ну і кілька зимових фоток. Ледве випхали назад "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 24 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 марта, 2012 объясните мне на кой кнопка если ключ всё равно отстаётся? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти