M@RseL Опубликовано 14 июля, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 14 июля, 2009 Ралійні традиції чернівецького краю беруть свій початок за радянських часів - місцеві мешканці чудово пам'ятають гуркіт моторів "Жигулів", "Москвичів" та "Волг", який розносився Карпатами ще два десятки років тому. Після довгої перерви ралі повернулося до Чернівців три роки тому, у 2006-му, коли за ініціативи Чернівецького автоклубу та Івана Мельничука було проведено перше ралі "Буковина". Перегони настільки сподобалися ралійній спільноті, що, коли в тому ж році постало питання про місце проведення резервного етапу, перевагу одностайно було віддано Чернівцям. Цікаво, що з того часу на цій землі пройшло чотири ралі - і кожного разу переможцем ставав Олександр Салюк-молодший (2006-го йому асистував Олександр Горбік, далі - Адріан Афтаназів). Безперечно, головною родзинкою цього ралі є довжелезна 20-кілометрова спецділянка, яка пролягає через перевал Шурдин - годі й казати, що цей доп більшість спортсменів вважає найцікавішим допом країни. Власно кажучи, варто було в 2008 році провести ралі "Чернівці-600" без "Шурдина", як гонка одразу ж істотно понизилася в рейтингі українських змагань. На щастя, цього року організатори найшли можливості для проведення "Шурдина"; тож в мешканців Вижниці та інших містечок Чернівецької області є всі підстави чекати на яскраве ралі.
Владимир Некрасов Опубликовано 15 июля, 2009 Жалоба Опубликовано 15 июля, 2009 Как вы уже заметили, вся документация по ралли, хоть и с опозданием, но выложена. НО!!!!! Прошу обратить внимание на то, что правильное написание электронного адреса организатора выглядит так: miko_rally_team@mail.ru.
M@RseL Опубликовано 15 июля, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 15 июля, 2009 дайте карту как проехать Соберемся и поедем. Я места все там знаю)))
Tolyan Опубликовано 17 июля, 2009 Жалоба Опубликовано 17 июля, 2009 Схеми спецділянокhttp://www.rally-ua.org/uk/iv-qq/2009-03-1...-03-23-09-50-46
Borland Опубликовано 17 июля, 2009 Жалоба Опубликовано 17 июля, 2009 Планирую ехать. Черновци и Ялта это две гонки на которых я просто обязан побывать!! Продаю корча своего....за подробностями в личку.....
Ice Опубликовано 17 июля, 2009 Жалоба Опубликовано 17 июля, 2009 Надо ехать!!! Валера? Зи-Зи? Айс? Вы как?я бы съездил So fucking special... Лучше вообще ничего не делать, чем делать то, что тебе не нравится… Настоящие герои, всегда в запое (с)
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти