yuzo Опубликовано 24 сентября, 2009 Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 (изменено) Ну почнемо. Куплено коритце в травні цього року. Рік випуску 1985. Двигун 1.5 встановлений в 2001 році, 15 тис пробігу на ньому + моїх майже 6 за цей період. Карбюратор. 5ст КПП. Була в кущах після чого замінені передні крила, капот, дах і ліві дверцята. Відновлював попередній хазяін, він же на неї і начепляв всього тіпа тюнінгу. Проварена, оброблена, ніде не гнила, реставрована на совість. Колір бежевий, подекуди потріскалась шпаклівка, фарбована в домашніх умовах. За 6 тисяч: Відремонтовано (замінено) рейку рульової колонки, ліву передню ступицю з підшипником, гальмівний диск там же, склопідіймач справа, нещодавно замінив обірваний трос зчеплення, для профілактики заїхав на шиномонтаж. Планів щодо неї багато, бо в найближчий час нічого кращого не світить. Як завжди все впирається в капусту, так як в Чернігові сидівши на двох роботах сисадміном дофіга не заробиш. Трішки фоток: Чекаю пропозицій, порад. Буду намагатися відображати тут всі цікаві моменти з життя мого Тазика. Изменено 24 сентября, 2009 пользователем yuzo
KILL@ Опубликовано 24 сентября, 2009 Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 Чернигов??? я тебя кажись в июле видел... Ты пока снимай наклейки всякие там типа тюнинги... Восьмерка круто смотрится когда она снаружи как с завода... Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport
yuzo Опубликовано 24 сентября, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 Забув написати. Тижнів 2 назад показав кукиш спідометр, заміна привода і троса нічого не дала, доведеться знімати коробку, так як явно причина там. Товариш який допомагає з ремонтами, говорить грн в 400-500 вкладусь заодно і замінимо все що там криво стоїть, бо подекуди на включенні 2 і 3 передач з коробки ну просто чудові звуки виринають.Чернигов??? я тебя кажись в июле видел... Ты пока снимай наклейки всякие там типа тюнинги... Восьмерка круто смотрится когда она снаружи как с завода...Так зараз в Чернігові. Наклейки є бажання поздирати, але це буде як нашкребу грошей на те щоб по-людські пофарбувати, бо як зніму їх, то офігенний контраст буде. Тоніровку давно зняв, бо мішає, а катаюсь відносно багато. Хоча і стаж близько 7 років, своя машина перша (раніше на батьковій катався) і розфігарить через погану оглядовість не хочеться. А там далі видно буде.
Dim.on-zt Опубликовано 24 сентября, 2009 Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 Ше одна старушенція у нас з'явилась . Знімай ара-пластмаски... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
User-king Опубликовано 24 сентября, 2009 Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 ЗНЫМАЙ ВСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!! шо бачиш! Ти шо так... Доречі, є довгий капот і крила) Можу забарижить, авто своє продав... Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС "ПасЦат" - Кланц дваС
petroff Опубликовано 24 сентября, 2009 Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 здаеться,на задних аммортызаторах дыстанцийни проставкы стоять-кращэ знимы, бо цэ не до вподобы! задний спойлэр- туды ж. також прыеднуюсь к попэрэдним повидомлэнням! раскрутка сайтов
yuzo Опубликовано 24 сентября, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 (изменено) здаеться,на задних аммортызаторах дыстанцийни проставкы стоять-кращэ знимы, бо цэ не до вподобы! задний спойлэр- туды ж. також прыеднуюсь к попэрэдним повидомлэнням!Зад опустим однозначно. Самому не подобається. Стосовно спойлера - мабуть доведеться йому потеліпатись до планового фарбування, бо профігарені отвори в задніх дверцятах треба буде латати як зніму....Доречі, є довгий капот і крила) Можу забарижить, авто своє продав...Оголоси ціну. Можливо подумаю над пропозицією.Зима хоч і не скоро, але вже на носі. На даний момент всі сили на зимову гуму, бо по відрядженнях катить на всесезонці неприкольно. Изменено 24 сентября, 2009 пользователем yuzo
Pahan-TAZLO Опубликовано 24 сентября, 2009 Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 сток внешний вид= правильное зубило!!!!!
Troll Опубликовано 24 сентября, 2009 Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 сток внешний вид= правильное зубило!!!!!И чем докажеш?
ZZ-top Опубликовано 24 сентября, 2009 Жалоба Опубликовано 24 сентября, 2009 сток внешний вид= правильное зубило!!!!!+1
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти