Yurba 1 Опубликовано 5 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 августа, 2010 http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0...p;vc=1&nt=5 пасиб! оч.полезная инфа! Я, как Карлсон, улетел, но обещал вернуться, встречайте на дорогах вашего города))) Независимая Серия - это состояние души ))) «Жизнь - это ралли, с легендой и штурманом, но без стенограммы)))»©Я))) моб.Обб-ТриДваТри-15-81 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
2107-GT 6 Опубликовано 5 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 августа, 2010 У меня месяца полотора-два назад тоже ситуация с феном была. В суде без особого труда отменил постанову и выиграл.) (063)2517879 ladaevo Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 6 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 августа, 2010 У меня месяца полотора-два назад тоже ситуация с феном была. В суде без особого труда отменил постанову и выиграл.)а можно по подробней..какие аргументы?как все происходило доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
2107-GT 6 Опубликовано 7 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 августа, 2010 (изменено) Можно. Для суда это выглядело так.... На самом деле немного по другому. Но это не важно. Нас государство еще более цинично имеет. До: Оболонського районного суду м. Києва, 04212, м. Київ, вул.Тимошенка 2-Є Позивач:........, 04212, м.Київ, ......, тел....... Відповідач: .........., с-т міліції, інспектор Кіровоградської роти ДПС 25030, м.Кіровоград, вул. Панфіловцев 22-Б, тел. (0522) 35-75-06 Адміністративний позов на постанову по справі про адміністративне правопорушення. 24 травня 2010 інспектором Кіровоградської роти ДПС с-т міліції............... було складено Протокол про адміністративне правопорушення ВА №145597 та винесено на моє ім’я Постанову ВА №150015 по справі про адміністративне правопорушення за нібито порушення мною правил дорожнього руху. В Протоколі та Постанові зазначено, що я 24 травня 2009 року о 21-50 годин керував автомобілем ВАЗ 21074 д/з 391-22 КЕ по а/д Олександрівка-Миколаїв 44 км в населенному пункті с. Велика Северинка рухався зі швидкістю 86 км/год чим порушив вимоги п. 12.4 ПДР . Проте для таких висновків у особи яка винесла Постанову за нібито порушення, не було жодних підстав. Під час вимірювання швидкості я рухався в групі з трьох автомобілів з інтервалом біля 15-20 метрів один від одного, зі швидкістю не більше 70 км/год. До того ж останній автомобіль в групі, Мерседес темного кольору д/з АА 7255?? виконував обгін і відповідно рухався найшвидше за всіх інших, та інспектор Ничипорук М.В. проігнорував це і визначив саме мене як порушника, вказавши що дана швидкість належить саме моєму автомобілю без будь яких пояснень.Також звертаю увагу суду на те, що вимірювання швидкості здійснювалось приладом «Беркут» який не має функцій фото чи відео фіксації, а визначає лише швидкість найшвидшого об’єкту та не може чітко ідентифікувати його за розміром, кольором чи маркою. Відповідно впевнено визначити порушника в групі автомобілів які рухаються з більш менш однаковою швидкістю не є технічно можливим. Цей також підтверджується поведінкою інспектора, який не зміг чітко і обґрунтовано пояснити і довести мені саме мою провину.Крім того, хочу зазначити, що автомобіль ДАЇ знаходився в неосвітленому для темного часу доби місці та мав прихований характер чим наражав на небезпеку інших учасників руху, і що суперечить діючим інструкціям які регламентують роботу ДАЇ а саме, Розпорядженню МВС №466 від 21.05.2009 року «Про організацію роботи підрозділів ДАІ».До того ж під час заповнення Протоколу інспектором............. спочатку було закреслено пункт для внесення свідків пригоди, а потім побачивши моє обурення з приводу небажання записати мого пасажира як свідка сказав, що розмір штрафу тепер буде залежати від того що я напишу в поясненнях, і суму в постанову він напише тільки після моїх пояснень. Після цього інспектор почав зневажаючи висловлюватись в мою адресу, кажучи що я не перший такий розумний якого він обламував, та набрав на мобільному телефоні свого знайомого, який з’явився на місці пригоди через 15 хвилин після моєї зупинки і був вписаний як свідок. Всі пояснення псевдо свідка були записані вже поверх закресленої букви Z, під диктовку інспектора, та є такими що не відповідають дійсності. Хочу також звернути увагу, що відповідно до ч.1 ст.122 КУпАП за вчинення адміністративного правопорушення відповідальність у розмірі від 255 грн. до 340 грн. втім, інспектор .......... з незрозумілих причин застосував саме найвищу межу штрафу, не взявши до уваги що згідно ч.1 ст. 122 КУпАП відповідальності підлягає перевищення швидкості від 20 до 50 км/год, що в випадку населеного пункту починається з 80 км/год до 110 км/год включно, а я нібито рухався зі швидкістю 86 км/год. Це на мій погляд також свідчить про не об’єктивне та упереджене ставлення до мене.Таким чином, вважаю, що Протокол про адміністративне правопорушення був складений інспектором ДПС виключно на його власних домислах, не ґрунтуючись на доказах та показаннях істинних свідків, та оформлений з грубими порушеннями. Співробітником ДАІ під час розгляду справи порушено ряд статей Кодексу адміністративного судочинства та Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, а саме: 1) в порушення ст. 268 КУпАП та ст. 63 Конституції України не було роз’яснено мої права та обов’язки; 2) в порушення ст.278 КУпАП позбавлено можливості заявити клопотання про розгляд справи за місцем проживання; 3) в порушення ст.256 КУпАП не взято до уваги відомості про фінансовий та майновий стан особи, щодо якої розглядається справа, та наявність пом’якшуюших обставин, а саме наявність на утриманні трьох неповнолітніх дітей; 4) в порушення ст.256 КУпАП мені було відмовлено у внесені мого пасажира до протоколу як свідка;Враховуючи це, вважаю обставини при яких на мене було складено Протокол і Постанову, такими які не відповідають ч.2 ст.33, ч.1 ст.268, ст.280 КУпАП, а методи боротьби з правопорушеннями інспектора ДАІ ........... такими, що суперечать Закону про міліцію та регламентують роботу ДАІ, є не прийнятними в нашому суспільстві і заплямовують честь та гідність працівника міліції.Таким чином, як вже зазначалось, моїми діями не було порушено Правил дорожнього руху, а отже відсутній склад адміністративного правопорушення. Згідно цього, та на підставі ст. 293 КУпАП, вважаю, що Постанова ВА №150015 від 24.5.2010 р. повинна бути скасована, а справа закрита.На підставі вищевикладеного та керуючись ст. 55 Конституції України, ст. ст. 287, 288, 289, 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. ст. 17, 19, 49, 50, 51, 87 104, 105, 162 Кодексу адміністративного судочинства УкраїниПРОШУ:1. Взяти даний позов до провадження.2. Розглянути справу за місцем мого проживання.3. Оскаржувану постанову скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю в моїх діях складу такого правопорушення.4. Повідомити мене про час і місце розгляду справи.Додатки:1. Копія позовної заяви стороні по справі – на 2-х арк.2. Копія Протоколу про адміністративне правопорушення ВА №145597 від 24.05.2010 р. – на 1-му арк..3. Копія Постанови в справі про адміністративне правопорушення ВА №150015 від 24.5.2010 р. – на 1-му арк. В добавок привел в суд свидетеля, который якобы сидел у меня в машине и все видет. Результат - суд в мою пользу. Изменено 7 августа, 2010 пользователем 2107-GT (063)2517879 ladaevo Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 8 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 августа, 2010 о..благодарю! доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
eL Czar 0 Опубликовано 20 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 октября, 2011 Сегодня случилась неприятная ситуация .... Опаздывал , Осознанно превысил скорость ( а может и нет , в Таврий хрен что поймешь ) в раене 80-90-100 ехал ... ишол на опережение машины по 3 ряду , и стояли Дпс-ы с Визиром вроде ... Суть в чем , они меня не остановили , могут ли прислать счастливое письмо ??? И опять же , как только начал обгонять таврию увидел их и сбавил скорость , тоесть когда я проехал Дпс-ов я был на ровне с таврюхой... Вот теперь на Измене ...)) чего ожидать ! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spike 217 Опубликовано 20 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 октября, 2011 Сегодня случилась неприятная ситуация ....Опаздывал , Осознанно превысил скорость ( а может и нет , в Таврий хрен что поймешь ) в раене 80-90-100 ехал ...ишол на опережение машины по 3 ряду , и стояли Дпс-ы с Визиром вроде ...Суть в чем , они меня не остановили , могут ли прислать счастливое письмо ??? И опять же , как только начал обгонять таврию увидел их и сбавил скорость , тоесть когда я проехал Дпс-ов я был на ровне с таврюхой...Вот теперь на Измене ...))чего ожидатьНет, не пришлют ...Протокол и Постанова выписывается только на месте нарушения по факту ... Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
eL Czar 0 Опубликовано 20 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 октября, 2011 Уря =))))) больше не буду спешить ) ! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
smitoner 30 Опубликовано 20 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 октября, 2011 выписывайся из хаты ! 0800300227(бесплатно) 0442270007 viber - 0442270007 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
sabarban 2 Опубликовано 20 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 октября, 2011 У меня у самого недавно была такая же ситуация, только успели остановить (под колеса прыгал), я у него спрашиваю (у сотрудника ДАІ) а если бы не остановился, он мне говорит что записали номер и передали следующим (у нас проспект длинный и там всегда стоят пару постов, ловят на скорость), 15 минут разговоров приходим к общему решению без админ протокола (цена вопроса *0 грн.) И я задал вопрос про письма счастья, сказал что эта практика больше не применяется!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти