CoDriver Опубликовано 6 апреля, 2011 Жалоба Опубликовано 6 апреля, 2011 круто, хороший час. а машина повний стандарт чи є якісь доробки ? і скільки накатав на треку вже за весь час ? то не твоя чорна фієста з білою кришою ?завжди можна краще як каже Мочанов: "Быстро - страшно, а медленно - стыдно...")))) на той час стояв тільки впуск K&N57і та спереду потерті псевдосліки federal 595rsr (якщо це можна назвати тюнінгом)))за весь минулий сезон.. ну сесій може 7-8... точно не пам'ятаю..ні, моя просто чорна, з білими ВСМПО або OZ
olympic Опубликовано 6 апреля, 2011 Жалоба Опубликовано 6 апреля, 2011 (изменено) ой та ладно.. всі такі розумні. у вас який результат ? покажіть себе в таблиці рекордів - оціню. і який був після першого в житті трек дня на цій трасі ? я не в курсі хто там за рульом калини, але явно не початківець судячи з його стилю їзди (гарно їде, в перший раз так не їздять). мабуть вже не одну сотню кругів накатав. випадково не цей дядько ? 89 Серов Руслан ВАЗ 11193 1:36,6думаю Серов не то чтобы обогнал, а еще круг бы тебе привез)))ПС. все мы тут любители и учимся) Изменено 6 апреля, 2011 пользователем olympic Espressoholic
Credo Опубликовано 6 апреля, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 6 апреля, 2011 (изменено) думаю Серов не то чтобы обогнал, а еще круг бы тебе привез)))кругів за 30 напевно що би обігнав, хто спорить.. (різниця на крузі 3 секунди).так ти свій результат озвучиш ? Изменено 6 апреля, 2011 пользователем Credo No pistons. No valves. No problems. ET 13.39. Street FWD. Aтмо 1.3.
Credo Опубликовано 6 апреля, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 6 апреля, 2011 завжди можна краще як каже Мочанов: "Быстро - страшно, а медленно - стыдно...")))) на той час стояв тільки впуск K&N57і та спереду потерті псевдосліки federal 595rsr (якщо це можна назвати тюнінгом)))за весь минулий сезон.. ну сесій може 7-8... точно не пам'ятаю..ні, моя просто чорна, з білими ВСМПО або OZпонятно.KN57i +10 сил дає по тестах )) відчувається реально прибавка ? хотя це таке.. мотора наразі достатньо. можливості машини в стоці поки що перевищують мої можливості )) No pistons. No valves. No problems. ET 13.39. Street FWD. Aтмо 1.3.
CoDriver Опубликовано 6 апреля, 2011 Жалоба Опубликовано 6 апреля, 2011 понятно.KN57i +10 сил дає по тестах )) відчувається реально прибавка ? хотя це таке.. мотора наразі достатньо. можливості машини в стоці поки що перевищують мої можливості ))ну гірше їхати точно не почала а так... себе в першу чергу "тюнінгувати" треба))
MotorManiac Опубликовано 7 апреля, 2011 Жалоба Опубликовано 7 апреля, 2011 По вашему что ли выходит что "обычная" калина едет на уровне колцевых васьмёрок только из-за водителя, и "тюнингованый" водитель может улучшить время любой другой машины с водителем на 10% и тем самым вот так взять обойти более мощьную и современную машину?
Credo Опубликовано 7 апреля, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 7 апреля, 2011 ну гірше їхати точно не почала а так... себе в першу чергу "тюнінгувати" треба))я постараюсь себе "тюнінгувати" - надіюсь буде можливість стабільно приїжджати на чайку ))а про тебе я вже нагуглив інфу ))) ти явно не новачок в раллі і всяких івентах на чайці ))) No pistons. No valves. No problems. ET 13.39. Street FWD. Aтмо 1.3.
irka_sst Опубликовано 7 апреля, 2011 Жалоба Опубликовано 7 апреля, 2011 кругів за 30 напевно що би обігнав, хто спорить.. (різниця на крузі 3 секунди).так ти свій результат озвучиш ? в олімпіка судячи з таблиці 1.39.9 Рома не новичок, це точно
CoDriver Опубликовано 7 апреля, 2011 Жалоба Опубликовано 7 апреля, 2011 Рома не новичок, це точно "спалили" :D ..а олімпік, наскільки пам'ятаю, тільки раз їздив.. і з пасажиром..
KILL@ Опубликовано 25 октября, 2011 Жалоба Опубликовано 25 октября, 2011 Дорогие друзья, Автодром "Чайка" ЦК ОСО Украины приглашает Вас на Девятый завершающий Трек-день 2011 года, а также на «Празднование Дня Автомобилиста посвященное ветеранам автомобильного спорта и 20 летию ОСО Украины» который состоится 29 октября с 10.00 до 14.00 и с 16.00 до 18.00. Программа праздника: • 10.00-14.00 Трек-день для всех любителей автоспорта. • 14.00-14.20 Открытие мероприятия. • 14.30-14.50 Тренировка ветеранов • 14.55-15.15 Шоу программа • 15.20 Начало заезда ветеранов • 16.00 -18.00 Продолжение Трек – дня • 18.10 –Награждения за лучшие времена!! В этот раз хронометраж будет проводится с помощью аппаратуры которая используэтся в кольцевых гонках!!! После окончания Трек-дня будет награждения с подарками и кубками за лучшие времена (с разделением на классы). Правила трек-дней остаются без изменений! Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти