Любомир 0 Опубликовано 27 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 (изменено) вчора завершив процес встановлення всього,що придбав раніше Шарові,на старих скажу чесно не кращої якості,проїздив 2,5 роки, 30 тис. і уже мали не великий шат стойки стабілізатора,просто поміняв втулки ричага і ромашки,проблем також з ними не було навіть своєрідний рекорд поставили,дві людини,все зробили за 20 хв. щодо втулок стабілізатора,від коли в мене ця машина,я їх ніколи не міняв одну сторону відкрутили відразу,а от з іншою прийшлося повозитись нагріли паяльною лампою і в перед....зняли старі втулки і побачив,що стабілізатор прийдеться також скоро міняти,виробітка така, що був просто ошарашений побаченим Изменено 27 апреля, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 27 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 ну і на останок залишив краби, так як їх прийшлось обмінювати на алюміній. Обміняв,відкриваю коробку а вони сірого кольору , думаю що за прікол,спокін віків вони були червоні,типу під спорт Порився в неті нічого про зміну кольору не знайшов і вирішив ставити. Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 я поміняв одразу і стабілізатор у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 27 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 (изменено) я поміняв одразу і стабілізаторя думав він не зношується , тільки втулки потрібно поміняти.Це не проблема,скоро і його поміняю Изменено 27 апреля, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 (изменено) гарне авто))...також задумуюсь про заміну крабів і встановлення нижньої розтяжки...після заміни крабів кастор треба регулювати?...в тебе на одному з крабів вварена шпилька?чи то такий ракурс? Изменено 27 апреля, 2012 пользователем Лесик БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 27 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 гарне авто))...також задумуюсь про заміну крабів і встановлення нижньої розтяжки...після заміни крабів кастор треба регулювати?...в тебе на одному з крабів вварена шпилька?чи то такий ракурс?Дякую!!! стараємось.Ні,нічого не регулював, щодо шпильки то це мені дісталось від попереднього власника.Він повністю вирвав краб,прийшлось вварювати шпильку і заварювати розірвану а потім заклеєну силіконом "морду"Ось так Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
H_U_L_K 48 Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 Я когда крабы менял то сразу с шайбами поигрался, и кастор подтянул до 2,2 градуса. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 помойму багато лишнього міняєш, нерозумію для чого витрачатись? краще ж від того не стає Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 ну і на останок залишив краби,так як їх прийшлось обмінювати на алюміній.Обміняв,відкриваю коробку а вони сірого кольору ,думаю що за прікол,спокін віків вони були червоні,типу під спорт Порився в неті нічого про зміну кольору не знайшов і вирішив ставити.краби взагалі на севі не схожі в мене севі. вони по перше червоні, по друге іншого "відливу" Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dem@n 60 Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2012 Ну и какашка эти желтые крабы, или мне такие попались По дыркам не совпадают, пришлось разсверливать. А когда разсверлил, и неделю не поездил. Порвало как бумажку Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти