Любомир Опубликовано 2 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 2 марта, 2012 (изменено) і так настав час міняти всю систему приводаВідпросившись з роботи заїхав до знайомого одно мого знайомого в бокс, і почалось зняли ремінь генератора БОШ,на якому наїздив близько 10 тис. а він у тріщинах прийшлось бігти по новий далі зняли старий ремінь,ролік, шків Ремінь відбігав близько 35 тис. і також денеде були тріщини.Ролік взагалі без жодних позначок і маркувань, трохи підшумлював.далі взялись знімати помпу,зняли і виявилось,що помпа фірми ФЕНОКСЯ чесно на ній відїздив 3 роки і до мене ще рік відповідно вона уже мала не великий люфтшвиденько поставили ДОЛЬЦ і почали все збирати назад,час піджимавмені терміново прийшлось відлучитись,коли повернувся уже все зібрализавів,машина їде і я щасливий полетів по справах але не тут то було і на наступний день почалися проблеми з авто.Далі були скандали,консиліум автомеханіків нові запчастини ......... і купа потраченого часу.Все що сталось далі опишу пізніше! Изменено 2 марта, 2012 пользователем Любомир Бортовик
ВОВ@Н Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2012 Привіт, я бачу в тебе шпилька натяжного ролика стоїть на верхній дирці на ГБЦ, а у мене на нижній, не скажеш чи є в цьому різниця? А то у мнене на нижній вже різьба погана, от і думаю, що буде коли я шпильку перекручу у верхню дирку. В мене блок стоїть 1,5, а ГБЦ судячи з маркування з 1.3. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Любомир Опубликовано 2 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 2 марта, 2012 Привіт. Чесно кажучи не знаю Бортовик
ND4SPD13 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2012 Привіт, я бачу в тебе шпилька натяжного ролика стоїть на верхній дирці на ГБЦ, а у мене на нижній, не скажеш чи є в цьому різниця? А то у мнене на нижній вже різьба погана, от і думаю, що буде коли я шпильку перекручу у верхню дирку. В мене блок стоїть 1,5, а ГБЦ судячи з маркування з 1.3.Уважно читаємо, і розуміємо, що у автора шпилька стоїть неправильно.1300 і 1500
ВОВ@Н Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2012 (изменено) Уважно читаємо, і розуміємо, що у автора шпилька стоїть неправильно.1300 і 1500А як же він їзде? Ось у мене блок стоїть 1.5, а ГБЦ судячи з маркування під 1.3. Шпилька на нижній дирці, то шо теж неправильно? Бо тут написано Шпилька натяжного ролика ввернута в отверстие 1 (нижнее) на двигателе -2108; в отверстие 2 (верхнее) на двигателе -21081. Изменено 2 марта, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ND4SPD13 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2012 (изменено) А як же він їзде? Ось у мене блок стоїть 1.5, а ГБЦ судячи з маркування під 1.3. Шпилька на нижній дирці, то шо теж неправильно? Бо тут написано Шпилька натяжного ролика ввернута в отверстие 1 (нижнее) на двигателе -2108; в отверстие 2 (верхнее) на двигателе -21081.В тебе правильно. 1,5 і 1,3 - шпилька має бути на нижній дирці, бо висота блоку однакова. В 1,1 висота блоку меньша, тому шпильку перенесли вище, щоб можна було використовувати однакові ремені. Головки 21081 і 2108 - однакові і йшли з двома отворами, як під 1,3(1,5) так і під 1,1. Изменено 2 марта, 2012 пользователем ND4SPD13
ВОВ@Н Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2012 В тебе правильно. 1,5 і 1,3 - шпилька має бути на нижній дирці, бо висота блоку однакова. В 1,1 висота блоку меньша, тому шпильку перенесли вище, щоб можна було використовувати однакові ремені. Головки 21081 і 2108 - однакові і йшли з двома отворами, як під 1,3(1,5) так і під 1,1.От у мене у сусіда є ВАЗ 2109 блок 1.3 шпилька на верхній дирці, і їздить він так уже більше 2 років, і нічого все нормально. А їздить жостко. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ND4SPD13 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2012 От у мене у сусіда є ВАЗ 2109 блок 1.3 шпилька на верхній дирці, і їздить він так уже більше 2 років, і нічого все нормально. А їздить жостко.Цікаво, а як вдалося натягнути ремінь? Я пробував, в мене не вийшло.
ВОВ@Н Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 2 марта, 2012 Цікаво, а як вдалося натягнути ремінь? Я пробував, в мене не вийшло. Не знаю, але факт остається фактом - "Вона працює". Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Любомир Опубликовано 3 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 3 марта, 2012 Уважно читаємо, і розуміємо, що у автора шпилька стоїть неправильно.1300 і 1500Виясняється,що стоїть не правильно,тому що якісь криворукі майстри зірвали різьбу на шпильці тому прийшлось поставити на іншу.На мою думку,ніяких смертельних наслідків з подібного не буде.Дякую за підказку Бортовик
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти