Любомир Опубликовано 27 апреля, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 (изменено) вчора завершив процес встановлення всього,що придбав раніше Шарові,на старих скажу чесно не кращої якості,проїздив 2,5 роки, 30 тис. і уже мали не великий шат стойки стабілізатора,просто поміняв втулки ричага і ромашки,проблем також з ними не було навіть своєрідний рекорд поставили,дві людини,все зробили за 20 хв. щодо втулок стабілізатора,від коли в мене ця машина,я їх ніколи не міняв одну сторону відкрутили відразу,а от з іншою прийшлося повозитись нагріли паяльною лампою і в перед....зняли старі втулки і побачив,що стабілізатор прийдеться також скоро міняти,виробітка така, що був просто ошарашений побаченим Изменено 27 апреля, 2012 пользователем Любомир Бортовик
Любомир Опубликовано 27 апреля, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 ну і на останок залишив краби, так як їх прийшлось обмінювати на алюміній. Обміняв,відкриваю коробку а вони сірого кольору , думаю що за прікол,спокін віків вони були червоні,типу під спорт Порився в неті нічого про зміну кольору не знайшов і вирішив ставити. Бортовик
Владзьо Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 я поміняв одразу і стабілізатор у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
Любомир Опубликовано 27 апреля, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 (изменено) я поміняв одразу і стабілізаторя думав він не зношується , тільки втулки потрібно поміняти.Це не проблема,скоро і його поміняю Изменено 27 апреля, 2012 пользователем Любомир Бортовик
Лесик Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 (изменено) гарне авто))...також задумуюсь про заміну крабів і встановлення нижньої розтяжки...після заміни крабів кастор треба регулювати?...в тебе на одному з крабів вварена шпилька?чи то такий ракурс? Изменено 27 апреля, 2012 пользователем Лесик БортовичеГ)
Любомир Опубликовано 27 апреля, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 гарне авто))...також задумуюсь про заміну крабів і встановлення нижньої розтяжки...після заміни крабів кастор треба регулювати?...в тебе на одному з крабів вварена шпилька?чи то такий ракурс?Дякую!!! стараємось.Ні,нічого не регулював, щодо шпильки то це мені дісталось від попереднього власника.Він повністю вирвав краб,прийшлось вварювати шпильку і заварювати розірвану а потім заклеєну силіконом "морду"Ось так Бортовик
H_U_L_K Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 Я когда крабы менял то сразу с шайбами поигрался, и кастор подтянул до 2,2 градуса.
Mikeng Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 помойму багато лишнього міняєш, нерозумію для чого витрачатись? краще ж від того не стає Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com
Atom.DP Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 ну і на останок залишив краби,так як їх прийшлось обмінювати на алюміній.Обміняв,відкриваю коробку а вони сірого кольору ,думаю що за прікол,спокін віків вони були червоні,типу під спорт Порився в неті нічого про зміну кольору не знайшов і вирішив ставити.краби взагалі на севі не схожі в мене севі. вони по перше червоні, по друге іншого "відливу" Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
Dem@n Опубликовано 27 апреля, 2012 Жалоба Опубликовано 27 апреля, 2012 Ну и какашка эти желтые крабы, или мне такие попались По дыркам не совпадают, пришлось разсверливать. А когда разсверлил, и неделю не поездил. Порвало как бумажку
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти