ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 (изменено) Гарна Вісімка))Подобаються вони мені,але зараз взяли 09(для родини)У нас в сім*ї була такого ж кольору,але реекспорт з Німеччини.Коли її мені продавали, то теж казали, що вона була реекспортна, але доказів не маю, окрім люка, "тихої" торпеди, і заглушок в боковинах задньої полки замість дирок для ременів безпеки. Але не думаю, що це 100% ознаки. Изменено 20 июля, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vofka S. 0 Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 Коли її мені продавали, то теж казали, що вона була реекспортна, але доказів не маю кроме люка, тихої торпеди, і заглушок в боковинах полки замість дирок для ременівбезпеки. Але не думаю, що це 100% ознаки.В нас було більше приколів.Сервісна книга,есп,решітка радіатора +двірники фар,ремені безпеки задні,спойлер,музика,сигналізація із цз і ще всяких інших штук.Одним словом на той час це був прєдел всіх мєчтаній )) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 В нас було більше приколів.Сервісна книга,есп,решітка радіатора +двірники фар,ремені безпеки задні,спойлер,музика,сигналізація із цз і ще всяких інших штук.Одним словом на той час це був прєдел всіх мєчтаній ))Пощастило. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fanat_v08 3 Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 Десь мабуть чи не відійшли колодки і під час їзди барабан грівся і "спалив" мені всю краску. Так я їздив майже тиждень і весь час пробував чи не гріється барабан, але все нормально. Від чого такий прикол не знаю.А может проблема в том, что ты покрасил барабаны обычной краской, а не специальной, стойкой к температурам!? Вот она и начала выгорать... борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 А может проблема в том, что ты покрасил барабаны обычной краской, а не специальной, стойкой к температурам!? Вот она и начала выгорать...Так, красив обичною краскою, але так їздю вже майже 2 роки, а барабан почорнів після того як я трішки підтягнув ручник. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 Довго мені муляли очі вітровики (дефлектори), які я купив колись і провисіли вони аж пару днів на машині, бо купляв ті що клеяться.Після першого випадку, коли вони почаоли відклеюватися, я їх зняв і наклеїв новий двухсторонній скотч. Продавець завіряв, що цей скотч буде тримати "як зубами".Приклеїв я ті вітровики на "новий" скотч, то вони почали відставати ще на другий день. Зняв я їх замотав у стрейч-плівку і пролежали вони майже рік в гаражі.Вот это ты заморочился Они отлично держатся на двухстороннем скотче. Только скотч надо брать хороший. Я себе клеил 3М, держит отлично. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июля, 2015 Вот это ты заморочился Они отлично держатся на двухстороннем скотче. Только скотч надо брать хороший. Я себе клеил 3М, держит отлично.Може скотч й добре тримає, але вони були якісь неправильні, тобто до рамки дверей приставали не всією площиною, якою б мали б пристати. Гріти і гнути я не ризикнув, а от коли клеїти на ущільнювач, то стали добре. От так і вирішив їх приліпити на силікон. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2015 Сьогодні розбортірував зимові колеса і запаску, буду шкурить, грунтувати і красити в БІЛИЙ колір.На днях був дощ, заміна нового ущільнювача лобового скла допомогла не дуже. В нижніх вуглах все ж таки продовжує просочуватися вода між ущільнювачем і склом Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 (изменено) Сьогодні весь день провів в гаражі. Відчищав зимові диски від старої краски, вірніше матував, бо було 2 сірих, 1-білий і 1-місцями із ржавчиною. Хочу покрасити їх в один колір - білий.Зразу почав наждачкою шурувати вручну, але поняв, що буде довге діло. Потім піддомкратив праву сторону, зняв колесо прикрутив диск на 2 болта, завів двигун, ввімкнкв 3 передачу і - колесо крутиться, тільки підставляй наждачкуПочистивши одну сторону треба було робити щось з іншою, але коли розвернути диск він впирається в супорт. Відкрутив супорта, підв'язвши його до пружини - диск став на ура. Таж процедура - 3 передача і впередПрикольна розварка получиласьВідшурувавши 4 диска - на спідометрі получилось майже 10 кілометрів. Потім грунтовка і диски готовіЧерез пару днів як засохне грунтовка, перетру їх з водою і на покраску. Изменено 3 августа, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 4 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 августа, 2015 Прикольно придумал с дисками - я до такого точно не додумался бы... Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти