Рекомендуемые сообщения

Гарна Вісімка))Подобаються вони мені,але зараз взяли 09(для родини)

У нас в сім*ї була такого ж кольору,але реекспорт з Німеччини.

Коли її мені продавали, то теж казали, що вона була реекспортна, але доказів не маю, окрім люка, "тихої" торпеди, і заглушок в боковинах задньої полки замість дирок для ременів безпеки. Але не думаю, що це 100% ознаки. Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Коли її мені продавали, то теж казали, що вона була реекспортна, але доказів не маю кроме люка, тихої торпеди, і заглушок в боковинах полки замість дирок для ременівбезпеки. Але не думаю, що це 100% ознаки.

В нас було більше приколів.

Сервісна книга,есп,решітка радіатора +двірники фар,ремені безпеки задні,спойлер,музика,сигналізація із цз і ще всяких інших штук.Одним словом на той час це був прєдел всіх мєчтаній ))

В нас було більше приколів.

Сервісна книга,есп,решітка радіатора +двірники фар,ремені безпеки задні,спойлер,музика,сигналізація із цз і ще всяких інших штук.Одним словом на той час це був прєдел всіх мєчтаній ))

Пощастило.

r119p.gif

Бортовий журнал

Десь мабуть чи не відійшли колодки і під час їзди барабан грівся і "спалив" мені всю краску. Так я їздив майже тиждень і весь час пробував чи не гріється барабан, але все нормально. Від чого такий прикол не знаю.

А может проблема в том, что ты покрасил барабаны обычной краской, а не специальной, стойкой к температурам!? Вот она и начала выгорать...

А может проблема в том, что ты покрасил барабаны обычной краской, а не специальной, стойкой к температурам!? Вот она и начала выгорать...

Так, красив обичною краскою, але так їздю вже майже 2 роки, а барабан почорнів після того як я трішки підтягнув ручник.

r119p.gif

Бортовий журнал

Довго мені муляли очі вітровики (дефлектори), які я купив колись і провисіли вони аж пару днів на машині, бо купляв ті що клеяться.

Після першого випадку, коли вони почаоли відклеюватися, я їх зняв і наклеїв новий двухсторонній скотч. Продавець завіряв, що цей скотч буде тримати "як зубами".

Приклеїв я ті вітровики на "новий" скотч, то вони почали відставати ще на другий день. Зняв я їх замотав у стрейч-плівку і пролежали вони майже рік в гаражі.

Вот это ты заморочился :blink: Они отлично держатся на двухстороннем скотче. Только скотч надо брать хороший. Я себе клеил 3М, держит отлично.

Вот это ты заморочился :blink: Они отлично держатся на двухстороннем скотче. Только скотч надо брать хороший. Я себе клеил 3М, держит отлично.

Може скотч й добре тримає, але вони були якісь неправильні, тобто до рамки дверей приставали не всією площиною, якою б мали б пристати. Гріти і гнути я не ризикнув, а от коли клеїти на ущільнювач, то стали добре. От так і вирішив їх приліпити на силікон.

r119p.gif

Бортовий журнал

• 2 недели спустя...

Сьогодні розбортірував зимові колеса і запаску, буду шкурить, грунтувати і красити в БІЛИЙ колір.

ИзображениеИзображение

На днях був дощ, заміна нового ущільнювача лобового скла допомогла не дуже. В нижніх вуглах все ж таки продовжує просочуватися вода між ущільнювачем і склом :sad:

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні весь день провів в гаражі. Відчищав зимові диски від старої краски, вірніше матував, бо було 2 сірих, 1-білий і 1-місцями із ржавчиною. Хочу покрасити їх в один колір - білий.

Зразу почав наждачкою шурувати вручну, але поняв, що буде довге діло. Потім піддомкратив праву сторону, зняв колесо прикрутив диск на 2 болта, завів двигун, ввімкнкв 3 передачу і - колесо крутиться, тільки підставляй наждачку

ИзображениеИзображение

Почистивши одну сторону треба було робити щось з іншою, але коли розвернути диск він впирається в супорт. Відкрутив супорта, підв'язвши його до пружини - диск став на ура. Таж процедура - 3 передача і вперед

ИзображениеИзображение

Прикольна розварка получилась

Відшурувавши 4 диска - на спідометрі получилось майже 10 кілометрів. Потім грунтовка і диски готові

ИзображениеИзображение

Через пару днів як засохне грунтовка, перетру їх з водою і на покраску.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Прикольно придумал с дисками - я до такого точно не додумался бы...

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти