Рекомендуемые сообщения

Хочу покрасити їх в один колір - білий.

Через пару днів як засохне грунтовка, перетру їх з водою і на покраску.

Не надо в белый цвет, через сезон опять будет видна ржавчина. Зимние диски крась в черный.
  • Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Не надо в белый цвет, через сезон опять будет видна ржавчина. Зимние диски крась в черный.

Там на одному із чотирьох була тільки трішки ржавчина місцями, а так вони в доброму стані. В чорний не хочу, бо тоді колеса якось гу***ться в арках крил. Хотів у ядово-зелений чи оранжевий, але як побачив ціну на краску, то зразу передумав.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• 2 недели спустя...

Завершив роботу із покраскою зимових дисків

Перетер із водичкою грунтовку

ИзображениеИзображение

Чудо-машина - компресор

ИзображениеИзображение

на покраску пішлло 800 мл краски, можливо, якби хтось з досвідом, то було б і менше, а так красив сам радянським пульвером.

Але вийшло класно, правда на одному диску пустив невеличкого "сомпля", але його не дуже помітно.

ИзображениеИзображение

r119p.gif

Бортовий журнал

800 мл. трохи забагато)...на машину йде десь 2-2,5 л (на вісмку).

Та при такому розкладі товщина ЛКП не залишає сумніву в якості.

800 мл. трохи забагато)...на машину йде десь 2-2,5 л (на вісмку).

Та при такому розкладі товщина ЛКП не залишає сумніву в якості.

Ну я думаю буде триматись добре. Треба ще купити штуцера і через місяць другий, як краска добряче засохне поїду на шиномонтаж складати все до купи.

r119p.gif

Бортовий журнал

Пісял покраски дисків залишилось крапаль краски, вирішив зроббити ось так

ИзображениеИзображение

В живу получилось прикольно.

r119p.gif

Бортовий журнал

Вийшло непогано.Та згодом таки зачухається. Треба було добавити трошки флуорисцентного порошку такого як диски красять. Думаю що в ночі прикольно би світилося))

Вийшло непогано.Та згодом таки зачухається. Треба було добавити трошки флуорисцентного порошку такого як диски красять. Думаю що в ночі прикольно би світилося))

Порошку немає, але я покрив білу краску прозорим лаком для нігтів, тобто прозорий лак заповнив всю цифру на рівні із ручкою. Стреться, ще раз намалюю. Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

• 4 недели спустя...

До зими я вже готовий. Сьогодні зібрав свої зимні коліщата, ціна 120грн за 4 колеса

ИзображениеИзображение

r119p.gif

Бортовий журнал

• 1 месяц спустя...

І так всім привіт. Давно нічого не писав, бо з машиною слава Богу все добре. Окрім тогго що трішки підтягнув хомут на верхньому патрубку на радіаторі.

Також на днях обірвав передній правий бризговик,

ИзображениеИзображение

він у мене був прикручений до підкрилка маленькими шайбочками, я підвозив одну тьоту вагою десь під 130 кг і здаваши назад прижав бризговик колесом і його вирвало від того, що вони стоять трохи ньзько та ще й вага така (130 кг).

Бризговики в мене стоять від Жигуля задні, тільки обрізав їм вуха і міняв місцями лівиф на правий

ИзображениеИзображение

На цей раз прикрутив болтами із шляпками і поставив ширші шайбочки, ну і трохи підрізав на 1 см, щоб більше такого випадку не було.

Універсальні бризговики ставити не хотів бо вони стоять трохи високо і всяка кака обкидає пороги і т.д., а так машина чистенька майже завжди.

ИзображениеИзображение

Також знайшов в закромах чорну плівку і поклеїв "реснічки", вийшло прикольно наче

ИзображениеИзображение

Сьогодні вихожу, дивлюсь стоїть Ланос, з номерами на одну цифру більшу ніж у мене.

ИзображениеИзображение

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти