ВОВ@Н 209 Опубликовано 8 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 января, 2016 Сьогодні зробив собі тепловий екран під капот, щоб тепло від мотора не так швидко відходило.Купив (не знаю як зветься) матеріал, його наче під теплові батареї підставляють 1х1,20 метра, і 8 кліпс наче з Ланоса.Ось що вийшлоТепер навіть капот закривається глухіше і звук мотора не так чути .Також спробував розібрати свії старий теплорегулятор з воздухана, бо у мене зараз стоїть з ВАЗ 2107, там ручне керування.Отже, перед розборкою спробував його провірити, чи теплоелемент працює. Нагрів у крушці води до 50 градусів, опустив той теплоелемент, а він не рухається, тобто заслонка не відкривається. Спрбував вручну, відчуваю що вона взагалі туго ходить. Думаю мабуть там засралося все тому й не відкривається.Розібрапв я його до останньої деталівсе промив просушив, зібрав - заслонка стала рухатися руками набагато легше. почав провіряти той теплоелемент окремо від всієї констркуції. Спочатку поклав на сніг через вікно, щоб він остаточно прийняв висхідне положення, потім знову процедура із кружкою гарячої води, але хоч температура була і більша ніж 50 градусів, проте шток із теплоелемента виліз може на 2-3 мм. Інсркуція пише що заслонка повинна відкриватися при температурі наче 35 градусів, а тут сам елемент не може відкритися вище 50 градусів.Виняв я той шток, він до половини входить легко, а потім туго, навіть руками важко вийняти. Я його змастив - нічого не дало. Короче за браком часу зібрав все до купи назад і відклав на кращі дні, а покищо буду куристуватися сімьорочним. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 8 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 января, 2016 Купив (не знаю як зветься) матеріал, його наче під теплові батареї підставляють 1х1,20 метра.Главное чтобы он был пожаробезопасным. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 8 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 января, 2016 тепер появились зимові і літні лампи . :D Виняв я той шток, він до половини входить легко, а потім туго, навіть руками важко вийняти. Я його змастив - нічого не дало.Попробуй обработать его наждачкой. И его посадочное место. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Bogdan 1001 35 Опубликовано 9 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 января, 2016 Нічо так заморочився))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 10 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 января, 2016 В 09.01.2016в21:29, Bogdan 1001 сказал: Нічо так заморочився))) З чим саме, з обігівом мотору чи тим теплоелементом, що стоїть у воздухані. Сьогодні зламалась заслонка обігріву ніг на пічці. Може в когось завалялась лишня, продайте, або подаруйте. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 10 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 января, 2016 А что сломалось?пипка за что тросик цеплять?или вся крутилка? Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 10 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 января, 2016 6 минут назад, Spencerua сказал: А что сломалось?пипка за что тросик цеплять?или вся крутилка? Зламалась ось, на яку надівається привод, що рухаїється тросиком, та ось має форму хреста на торці. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 10 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 января, 2016 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Зламалась ось, на яку надівається привод, що рухаїється тросиком, та ось має форму хреста на торці. Я понял тебя,выручил бы,их у меня куча,но переслать не смогу увы((( Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 января, 2016 Відкрив сьогодні ту заслонку примусово, всунувши через нижній центральний воздухоход ножовочне полотно по металу вперши його одним кінцем в заслонку, іншим - в низ корпуса пічки. Їздив сьогодні цілий день в машині, то думав, що черевики розклеяться від тієї жари, що йде в ноги. Коротше треба шукати заслонку. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 января, 2016 Сьогодні в себе в місті поїхав дивитись на заслонку, яку шукав. Продавець хотів за заслонку 50 грн, проте приїхавши на місце я виторгував всю пічку (без моторчика і радіатора) з усіма заслонками, тросами і ричагами управління пічки за 155 грн. Брав увесь корпус бо на моїй повиломувані місця защолок тросів. Також купив 3 л незамерзайки 60 гривень, написано мінус 30 має слабенький запах апельсину налив трішки у корок і поставив у морозилку, то при мінус 22 не замерзло Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти