ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2017 Я пивіз в багажнику 4 диски литих і 4 шини. Мені зібрали і відбалансували грузиками на самоклейці. Колеса в багажник, 130 грн шиномонтажнику. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2017 Вчора перевзув машинку на літні колеса. було стало Завжди, коли знімаю задні колеса, стараюсь знімати й тормозні барабани. Щоб звідти вичистити пилюку з колодок і всякий бруд. Бо від нього барабани і колодки стають якимись полосатими. Заодно є можливість глянути на циліндрики і їх манжети. Лівий знявся на ура, все прочистив і протер. А от правий насилу стягнув, знаю чо стукати не треба , бо буває відколюються частинки барабану, і тоді воно виглядає як пилка. Підібрав два болтики на 8 мм і позакручував їх у барабан, що дало можливість стягнути його з колодок. Почистив, зібрав до купи. Попробував. що якось туговато крутиться колесо, але надіявся що колодки стануть на місце і все буде добре. Проїхавши пару кілометрів, щоб опробуваи нову резину, я вийшов і відчув запах шмаленого. Барабан гарячий, що навіть руку не потремаєш. Знімаю я знову колесо і барабан за дорпомогою тих же болтиків і вже молотка і бачу таку картину: нижні частини колодок вигнулись, від того що я їх стягував і к олодки стали на перекосяк, що заважало вільному крутінню колеса. пару ударів молотком через трубу і все стало рівно Ну і помиті зимні колеса Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2017 (изменено) І так "Не долго музыка играла...". Вчора ввечері, добирався додому із ввімкненим ближнім світлом, при перемиканні на дальне, в салоні почув запах горілого, але їхав по населеному пункті, і в той час проїжжав попід купу запаленого сміття, от і подумав що запах смаленого від того диму. Перемикнувшись знову на ближнє світло - запах наче пропав. Але при слідуючому перемиканні на дальнє я знову відчув запах шмаленої проводки і світила тільки водійська фара. Відкрив капот, побачив що один із запобіжників дального світла перегорів. Вставляю запасний і... із Блоку ДХО, який я купив восени повалив білий їдючий дим і запобіжник знову перегорів. Бігти вимикати світло і запалення небуло часу, от тут мене і спас мій вимикач маси Бігенько вимкнувши масу - валування диму припинилося. але на Блоці ДХО сплавилась верхня кришка і він був гарячущий. Відкючивші від нього всі провода, я вставив запасний запобіжник у дальнє світло. Все вмикнув, наче все добре. Що згоріло в тому Блоці ДХО не знаю, але добре що більш нічого не загорілося. Пропрацював він майже 6 місяців. Изменено 3 апреля, 2017 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 3 апреля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2017 Ого! Нормально так... Таку ж релюху собі придбав осінню (після того як побачив її інстал в твому БЖ), але все ніяк руки не доходять поставити... Тепер буду думати чи хочу ставити)))) Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2017 (изменено) 4 минуты назад, emigrant-l сказал: Ого! Нормально так... Таку ж релюху собі придбав осінню (після того як побачив її інстал в твому БЖ), але все ніяк руки не доходять поставити... Тепер буду думати чи хочу ставити)))) Можливо в мене випадковість, що воно згоріло, але очікував що буде працювати довше. Виробники пишуть, що він економить електроенергію, але при його вмиканні мій вольтметр (цифровий) показував 14,1В (норма в мене 14,4-14,3), заміть, що при ввмікненні ближнього світла+габарити+підсвітка номера і приборів - вольтаж складає ти же 14,1В. Де економія не бачу. Написав про свою проблему продавцям даного девайсу. Відповідь дали відразу: висилайте свій для аналізу, ми вам вишлемо новий, навіть адресу куди відправляти попросили. З одного боку мало віриться, що вишлють новий, а з другого - якщо і вишлють - ставити його стрьомно. Изменено 3 апреля, 2017 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
evgeniy33 6 Опубликовано 3 апреля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2017 наверно не буду мудрить тоже,лучше на штатном свете покатаюсь,скоро уже и май... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2017 9 часов назад, evgeniy33 сказал: наверно не буду мудрить тоже,лучше на штатном свете покатаюсь,скоро уже и май... Тю, а я щось думав, що з світлом треба їздити до 1 квітня Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 4 апреля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2017 5 часов назад, ВОВ@Н сказал: Тю, а я щось думав, що з світлом треба їздити до 1 квітня Вроде, до 1 мая. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2017 8 часов назад, toxa777 сказал: Вроде, до 1 мая. Так і є, до 1 травня. Блок ДХО згорів доїздю вже з ближнім світлом. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 4 апреля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2017 8 минут назад, ВОВ@Н сказал: Так і є, до 1 травня. Блок ДХО згорів доїздю вже з ближнім світлом. Я, кстати, до сих пор не поставил блок, что у тебя покупал. Руки не доходят Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти