Рекомендуемые сообщения

Я пивіз в багажнику 4 диски литих і 4 шини. Мені зібрали і відбалансували грузиками на самоклейці. Колеса в багажник, 130 грн шиномонтажнику.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Вчора перевзув машинку на літні колеса.

було

Foto1781_500.jpgi.gif

стало

Foto1782_500.jpgi.gif

Завжди, коли знімаю задні колеса, стараюсь знімати й тормозні барабани. Щоб звідти вичистити пилюку з колодок і всякий бруд. Бо від нього барабани і колодки стають якимись полосатими. Заодно є можливість глянути на циліндрики і їх манжети.

Foto1783_500.jpgi.gif

Лівий знявся на ура, все прочистив і протер. А от правий насилу стягнув, знаю чо стукати не треба , бо буває відколюються частинки барабану, і тоді воно виглядає як пилка. Підібрав два болтики на 8 мм і позакручував їх у барабан, що дало можливість стягнути його з колодок.

Почистив, зібрав до купи. Попробував. що якось туговато крутиться колесо, але надіявся що колодки стануть на місце і все буде добре. Проїхавши пару кілометрів, щоб опробуваи нову резину, я вийшов і відчув запах шмаленого. Барабан гарячий, що навіть руку не потремаєш. Знімаю я знову колесо і барабан за дорпомогою тих же болтиків і вже молотка і бачу таку картину: нижні частини колодок вигнулись, від того що я їх стягував і к олодки стали на перекосяк, що заважало вільному крутінню колеса.

Foto1785_500.jpgi.gif

пару ударів молотком через трубу і все стало рівно

Ну і помиті зимні колеса

Foto1787_500.jpgi.gif

r119p.gif

Бортовий журнал

І так "Не долго музыка играла...". Вчора ввечері, добирався додому із ввімкненим ближнім світлом, при перемиканні на дальне, в салоні почув запах горілого, але їхав по населеному пункті, і в той час проїжжав попід купу запаленого сміття, от і подумав що запах смаленого від того диму. Перемикнувшись знову на ближнє світло - запах наче пропав. Але при слідуючому перемиканні на дальнє я знову відчув запах шмаленої проводки і світила тільки водійська фара. Відкрив капот, побачив що один із запобіжників дального світла перегорів. Вставляю запасний і... із Блоку ДХО, який я купив восени

DRL_500.jpgi.gif

повалив білий їдючий дим і запобіжник знову перегорів. Бігти вимикати світло і запалення небуло часу, от тут мене і спас мій вимикач маси

images.jpgi.gif
 Бігенько вимкнувши масу - валування диму припинилося. але на Блоці ДХО сплавилась верхня кришка і він був гарячущий. Відкючивші від нього всі провода, я вставив запасний запобіжник у дальнє світло. Все вмикнув, наче все добре.

Що згоріло в тому Блоці ДХО не знаю, але добре що більш нічого не загорілося.

Пропрацював він майже 6 місяців.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ого! Нормально так... Таку ж релюху собі придбав осінню (після того як побачив її інстал в твому БЖ), але все ніяк руки не доходять поставити... Тепер буду думати чи хочу ставити))))

4 минуты назад, emigrant-l сказал:

Ого! Нормально так... Таку ж релюху собі придбав осінню (після того як побачив її інстал в твому БЖ), але все ніяк руки не доходять поставити... Тепер буду думати чи хочу ставити))))

Можливо в мене випадковість, що воно згоріло, але очікував що буде працювати довше. Виробники пишуть, що він економить електроенергію, але при його вмиканні мій вольтметр (цифровий) показував 14,1В (норма в мене 14,4-14,3), заміть, що при ввмікненні ближнього світла+габарити+підсвітка номера і приборів - вольтаж складає ти же 14,1В. Де економія не бачу.

Написав про свою проблему продавцям даного девайсу. Відповідь дали відразу: висилайте свій для аналізу, ми вам вишлемо новий, навіть адресу куди відправляти попросили. З одного боку мало віриться, що вишлють новий, а з другого - якщо і вишлють - ставити його стрьомно.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

наверно не буду мудрить тоже,лучше на штатном свете покатаюсь,скоро уже и май...

9 часов назад, evgeniy33 сказал:

наверно не буду мудрить тоже,лучше на штатном свете покатаюсь,скоро уже и май...

Тю, а я щось думав, що з світлом треба їздити до 1  квітня:dyatel:

r119p.gif

Бортовий журнал

5 часов назад, ВОВ@Н сказал:

Тю, а я щось думав, що з світлом треба їздити до 1  квітня:dyatel:

Вроде, до 1 мая.

8 часов назад, toxa777 сказал:

Вроде, до 1 мая.

Так і є, до 1 травня. Блок ДХО згорів доїздю вже з ближнім світлом.

r119p.gif

Бортовий журнал

8 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Так і є, до 1 травня. Блок ДХО згорів доїздю вже з ближнім світлом.

Я, кстати, до сих пор не поставил блок, что у тебя покупал. Руки не доходят:pardon:

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти