ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2017 (изменено) Позавчора ввечері забув вимкнути світло під капотом (коли знімав Блок-ДХО), лампочка весь цей час просвітила і посадила мені АКБ. Прийшлось заводитись з толкача. Сьогодні забрав спойлер з покраски. Изменено 5 апреля, 2017 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 5 апреля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2017 18 часов назад, ВОВ@Н сказал: Блок ДХО згорів доїздю вже з ближнім світлом. Слухай, а де він в тебе стояв? По пам'яті, там на бумажці було написано, що при роботі він гріється і треба встановлювати там де немає побічного нагріву + провітрювання... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2017 5 часов назад, emigrant-l сказал: Слухай, а де він в тебе стояв? По пам'яті, там на бумажці було написано, що при роботі він гріється і треба встановлювати там де немає побічного нагріву + провітрювання... Ось ссилка R-DRL tiny,ДХО,ШИМ, скандинавский свет, галлоген,дневные ходовые огни,дальний свет я там не знайшов ні слова про нагрівання. Стояв там, де реле стартера (показано стрілкою) Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 5 апреля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2017 2 часа назад, ВОВ@Н сказал: Ось ссилка R-DRL tiny,ДХО,ШИМ, скандинавский свет, галлоген,дневные ходовые огни,дальний свет я там не знайшов ні слова про нагрівання. Стояв там, де реле стартера (показано стрілкою) Все вірно, і я походу в них же (тільки на лох.юа). В бумажці, яка йде разом з релюшкою. http://r-drl.besaba.com/tiny drl_reg.pdf на другій сторінці там написано що має бути хороший контакт з кузовом і добре прикручено (з натягом). Можливо про нагрів я усно чув, коли телефонував, чи може то просто мої здогадки... Хм... хз хз. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 апреля, 2017 7 часов назад, emigrant-l сказал: Все вірно, і я походу в них же (тільки на лох.юа). В бумажці, яка йде разом з релюшкою. http://r-drl.besaba.com/tiny drl_reg.pdf на другій сторінці там написано що має бути хороший контакт з кузовом і добре прикручено (з натягом). Можливо про нагрів я усно чув, коли телефонував, чи може то просто мої здогадки... Хм... хз хз. Я також брав на ОЛХ, там в описані є ссилка, ото я її і кинув. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 апреля, 2017 (изменено) І так, в п'ятницю 7 квітня я отримав новий блок ДХО, відправники навіть оплатили доставку (що дуже дивно). Зразу ж встановив, проїхав на ньому майже 30 км пока все добре. Дивно що цей блок не гріється, бо попередній грівся, можливо він був бракований ще зразу. Изменено 9 апреля, 2017 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Bogdan 1001 35 Опубликовано 22 апреля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 апреля, 2017 Головне що працює! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 мая, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 мая, 2017 І так, згадаю свої ремонти. Якщо той хто уважно читає мій бортовик, то пам'ятає, що не так давно я перебирав свій стартер Білоруського виробництва (визначав полярність магнітів і т.д.) Поїздив я на ньому недовго. Добре що у запасі ьув інший фірми "Іскра", але у ньому проскакував бендикс. Одного дня мені треба було поїхати у Вінницю по справах, і Білоруський стартер підвів у самий непідходящий момент - перестав взагалі крутити. Прийшлось заводити з толкача, моя жінка на каблуках пхне, я матюкаюся, короче завів. Отсальні всі свої стоянки я вибирав, щоб був хоч якись горбочок, щоб завести з толкача. Тпк порішавши всі справи поїхав я на відомий у вінниці ринок "Сатурн" шукати бендикса до своєї "Іскри". Обходив багато ракушок, але знайшов тільки в одному, іто ціна 400 грн. Золотий він чи що? Мусив брати, бо мій Білоруський взагалі не крутить. Отак ще рах я завівся з толкача і приїхав додому, де швиденько поставив новий "Золотий" бендикс на стартер Заводиться на ньому, аж підсвистує. Далі на черзі заміна ступинчастого підшипника з правої сторони з переду. Брав також у Вінниці на Базі запчастин. Підшипник Фінвал, ціна 162 грн. Якраз були вихідні поїхав до батьків у село, і там же вирішено було міняти підшипник. Проблемою номер 1 було відкрутити гайку ступиці: воротка нормального немає, накидний ключ зповзає, об’їздив усіх знайомих і насилу знайшов один ключ, і то якийсь саморобний. З горем пополам відкрутив ту гайку. Далі почав знімати стойку, а там картина маслом – лопнула пружина, і очевидно лопнула давно, бо в місцях розриву вже взялась добра ржавчина. І якби не прийшлось міняти підшипник, то так би їздив і не знав про ту пружину. Заодно бачу, що зовнішні пильники потріскалися з обох сторін, і якщо вже відкрутив гаку то буду міняти і пильники. Короче ясне діло, що ставити цю стойку з такою пружиною не має смислу. Прошу свого родича, щоб своєю машиною завіз мене на Іллінці (де я проживаю) в мене в гаражі є дві нові пружини. Заодно в магазині купив два набора пильників по 120 грн + 120 грн за бензин. Порівняв нову і стару пружини Нові на 3,5 см вищі, але виходу немає, треба ставити Доречі саморобні стяжки показали себе на ура. Далі перепресував підшипник за допомогою тисків (лещат). Потім перемив і зібрав гранату Поставив все на місце. Взявся відкручувати другу сторону, щоб замінити пружину і пильник на гранаті. І тут знову проблема – не можна відкрутити гайку. Мучився, мучився і … ввірвав «позиченого» ключа. Коротше все залишив як є. Через пару днів поїхав в Іллінці і заїхавши на шино монтаж, мені віджали ту злосну гайку ступиці. При заміні пильника лівої сторони фото не робив, бо руки булі всі в ШРУСі. Поставив пружину з іншої сторони і…, капець, машина стала як торпеда – морда вверх, жопа вниз. Їдеш і трясе як на тракторі. Не хватало навіть регуліровки фар, щоб опустити, щоб ближній не сліпив. Мітка на пружинах позначена жовтим кольором, з якої вони машини не знаю, але для мене дуже жорсткі. Поїздив я так пару днів і вирішив шукати б/у пружину. Знайшов у знайомого одну пружину, довжиною як і моя. На слідуючий день перебрав і поставив старі пружини. Все нормалізувалось, морда опустилася і все нормалізувалося. Далі розвал – 125 грн. . Також на днях встановив давно покрашений спойлер. В місцях стиковок посадив на 2-х стронцій скоч, а побоках спойлер прижимається скобами. Підключи допстопсигнал. Прикинув у фотошопі стопи типу Освар, щне більше захотілося купити. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 9 мая, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 мая, 2017 Я думая в мене одного ремонт заканчивантся не только тем что надумал. Ступичные гайки хорошо откручиваются когда по них зубилом по граням постучать и тормозухи можно со шприца полить,конечно вороток играет не последнюю роль,тем более я зажимаю и откручиваю полтора метровой трубой. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 10 мая, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 мая, 2017 (изменено) 18 часов назад, Volf сказал: Я думая в мене одного ремонт заканчивантся не только тем что надумал. Ступичные гайки хорошо откручиваются когда по них зубилом по граням постучать и тормозухи можно со шприца полить,конечно вороток играет не последнюю роль,тем более я зажимаю и откручиваю полтора метровой трубой. У мене вороток провернуло на самому квадраті, а труба й була десь 1 метр довжиною. Добре, що двосторонній скотч на спойлері не встиг ще добре приклеїтись. Вчора спойлер зняв - буду продавати, бо знайшов собі такий, як давно шукав від ВАЗ 2113 на скобах. Пізніше створю тему у "продайці". Изменено 10 мая, 2017 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти