Рекомендуемые сообщения

Купив вчолра чохол на руль - 135 грн., на дотик приємний, таке відчуття, що аж прилипає до рук, можна повертати долонею. Бо мій старий за 9-ть років зносився.

IMG_5307_500.jpgi.gif

Заклеїв люк із середини вітражною матовою плівкою-самоклейкою, бо на ньому хоч і є нанесена типу чорна сіточка, але сонце всеодно пробивається і пече в голову. Тепер стало краще.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Пару днів назад встановив нові фонарі Формула свєта, правда уже встиг переклеїти скло на них, але два дня машина стояла на соці, то пока все тримається.

Foto1905_500.jpgi.gif

Плюси:

1) яркий задній хід,

2) яркий стоп-сигнал

3) міняти лампочки набагато зручніше

4) красивий дизайн (мені подобається)

Мінуси, так-так вони є:

1) Встановив фонарі, залишив машину на сонці, до вечора обоє стікляшки майже повністю відклеїлись. Прийшлось зняті їх повністю, зачистити рідний кллей і на склі і на корпусі і приклеїти ось таким герметиком

18.pngi.gif

поки що тримається.

2) в сонячну погоду, якщо авто стоїть навпроти сонця, то блимання поворотів видно на процентів 75-80. Виробники розмістили лампочку не по середині відбивача, а збоку, можливо із за цього воно й дає таке освітлення.

3) не можливо поставити пласмасові кришки від старих стопів, щоб прикрити провода з середини багажника. Добре що є ворсові коврики.

Питання для аудиторії:

Якщо я поміняю задній хід із поворотниками, тобто довге біле - це буде задній хід, а кругленьке оранжеве поворотник, це буде якесь порушення, чи поворотник має бути строго на краю кузова?

• Upvote 2

r119p.gif

Бортовий журнал

Гарні фонарі, але якість проклейки у формули света бажає бути кращою!!!

Теж переклеював!!!

5 часов назад, Bogdan 1001 сказал:

Гарні фонарі, але якість проклейки у формули света бажає бути кращою!!!

Теж переклеював!!!

Ще є фірма Севієм, дешевші майже вдвоє, там мабуть взагалі вафлі. До речі десь на Драйві читав чийсь бортовик, то там Освар також на сонці відклеївся :o_bozhe:, а ціна там одного як пара Формули света.

Після уставки нових фонарів, задній склоочисник так і проситься, щоб його звідти зняли.

До речі, як на рахунок зміни розташування заднього ходу і поворотів?

Изменено пользователем ВОВ@Н
  • Upvote 1

r119p.gif

Бортовий журнал

Я думаю, можна спробувати!!!

:good: Вот теперь вообще смотрится бомбезно, а еще про плохие контакты забудешь. Я за 4-ре года ни разу туда не лазил, даже лампочки не перегорали.

Дворник не снимай - в первую же плохую погоду сразу поймешь, что он нужен; контакты поворот-задний не меняй - будет не красиво (это мой лично совет).

Я эксперементировал так: в повороты белые лампы - ярко выходит и хорошо видно; по два стопа на фаре - мощно, а в габарит (безцокольный) хорошие светодиоды... Но остановился на простом варианте - левые верх 10w - габариты, все остальное как есть.

Изменено пользователем av2108ri
В 6/27/2017 в 05:00, av2108ri сказал:

:good: Вот теперь вообще смотрится бомбезно, а еще про плохие контакты забудешь. Я за 4-ре года ни разу туда не лазил, даже лампочки не перегорали.

Дворник не снимай - в первую же плохую погоду сразу поймешь, что он нужен; контакты поворот-задний не меняй - будет не красиво (это мой лично совет).

Я эксперементировал так: в повороты белые лампы - ярко выходит и хорошо видно; по два стопа на фаре - мощно, а в габарит (безцокольный) хорошие светодиоды... Но остановился на простом варианте - левые верх 10w - габариты, все остальное как есть.

Склоочисник знімати не буду. В мене є старий поводок, попробую зігнути його, щоб сам скоочисник був паралельно нижній частині скла (так його буде менш помітно і функцію він буде свою виконувати). В повороти я ставив лампочки оранжеві, але у нас в продажі є темно-оранжеві (їх гірше видно) і блідооранжеві - ото я їх і поставив - вийшло якраз серединка. В габарити я ставив теж зразу безцокольні діоди, але якщо придивитися, то на лівому фонарі скло червоного кольлору, а на правому начебто трішки вишневе (темніше). Потім поставив малі лампочки на 10W і візуально колір став однавковим - червоним. Пробував в габарити ставити на 21W то здається буде дуже сліпити задніх водіїв, тай скло гріється.

r119p.gif

Бортовий журнал

Не, не, в габариты зачем 21? - не вкоем случае и аккум быстрей посадишь в ночное время и габариты должны должны быть тусклее чем стопы.

2 минуты назад, av2108ri сказал:

Не, не, в габариты зачем 21? - не вкоем случае и аккум быстрей посадишь в ночное время и габариты должны должны быть тусклее чем стопы.

То був експеремент з 21w. А лампочки в 10W якраз, а можливо якби були ще тускліше, то було б ще краще. Доречі, мінус діодних лампочок в задні габарити в тому, що взимку при завіхрені від коліс, задні фонарі заліплює снігом, а якщо стоїть проста лампочка, то вона своїм теплом нагріває скло і на ньому не намерзає сніг. (Провірено на особистому досвіді).

• Upvote 1

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти