ВОВ@Н Опубликовано 14 июля, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 14 июля, 2017 На днях прогоріли "штани". Думав зніму щоб заварити, але згадав що одна шпилька в колекторі ввірвана і без "приколів" не обійдеться, бо чи вжметься прокладка на 3 шпильках невідомо. Зняв я ті штани, а там вже нема що варити, метал тонкий, а швів від сварки більше ніж потрібно. Купив нові 160 грн, бо на нержавійку 380 грн грошей шкода. А щоб висверлити зломану шпильку прийшлось знімати защіту, розпрагти внутрішню гранату, щоб вийняти првід, бо теж заважав. Висверлював прямо з ями, то ж дирка вийшла трішки більша нім метчик на 8 мм, тому для надійності, щоб шпилька не витяглася посадив її на холодну сварку. Далі все зібрав назад. Завів щоб перевірити чи нігде не пускає гази, і на тих штанах почала вигорати краска, з під капота валує сивий дим, сусід по гаражу прибіг на запах диму. Також зняв чохли з сідушок щоб попрати. Потихеньку передивляюся всі вузли на машині - готуюся до поїздки на море. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 8 октября, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 8 октября, 2017 Друзі перестав працювати у мене стартер БАТЕ. Після його розбору виявив підпалені щотки і у місці прилягання їх до якоря вони стали якимись корявими, але це пів біди, а ось на якорі, де прилягають щотки появились раковини. Якщо я шліфану його, то працюватиме він чи вже ні. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
kostyan78 Опубликовано 8 октября, 2017 Жалоба Опубликовано 8 октября, 2017 токарю отдай пусть на станке снимут пару соток и шлифанут, если есть куда протачивать
toxa777 Опубликовано 8 октября, 2017 Жалоба Опубликовано 8 октября, 2017 29 минут назад, kostyan78 сказал: токарю отдай пусть на станке снимут пару соток и шлифанут, если есть куда протачивать Именно так. А стартер до последнего работал?
ВОВ@Н Опубликовано 8 октября, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 8 октября, 2017 Історія така: їздив я на ньому років 7, потім з часом почав відчувати, що він став крутити ніби сідає АКБ. З кожни днем гірше й гірше, замінив АКБ — нічого не змінилося. Потім при заводці почали тухнути прибори і стартер ставав теплим. Розібрав, почистив від сажі і бруду, повитягав з нього навіть магніти (потім мені сказали що цього без потреби не треба, бо магніти мають різну полярність і треба почтавити їх правильно) я зібрав перший раз не правильно, стартер взагалі не крутив. Потім знайшов в Інтернеті як правильно їх розміщувати. Зібрав, їздив 2—3 місяці, і знову почув що стартер вяло крутить, але крутити взагалі він перестав за один день. Після розбору виявив те що на фото вище. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
toxa777 Опубликовано 8 октября, 2017 Жалоба Опубликовано 8 октября, 2017 Не мешало бы проверить сам якорь. 1
sergey_res Опубликовано 8 октября, 2017 Жалоба Опубликовано 8 октября, 2017 Согласен надо проверить якорь. Возможно в нем витковое замыкание, раковины на ламелях якоря говорят о сильном коротком замыкании. Также надо проверить сопротивление изоляции обмоток на корпус якоря. При пробитии изоляции ситуация аналогичная.
ВОВ@Н Опубликовано 9 октября, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 9 октября, 2017 Дякую за поради, буду пробувати. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 5 ноября, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 5 ноября, 2017 (изменено) Замінив рульові наконечники на ВИСовські у червоній коробочці, зробив розвал, вілбалансував зимові колеса і сьогодні вже перевзув. Изменено 5 ноября, 2017 пользователем ВОВ@Н 1 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 5 декабря, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 5 декабря, 2017 (изменено) Недавно на форумі у товариша KT315 купив б/у стартер Динамо - Болгарія, правда без втягуючого. Вятгуюче знайшов на ОЛХ за 180 грн нове. В Інтернет-магазинах воно коштує в межаж 250-270 грн, а у нас в автьомагазинах взагалі - 370 грн. Зробив ревізію стартеру, поставив втягуюче, вирізав на днях прокладочку між втягуююяим і корпусом. Все працює, заводиться добре. Проте старий стартер ІСКРА возю поки що в багажнику, пока тестую Динамо. Запчастини на Динамо дешевші в рази, наприклад на Іскру втягуюче коштує в межах 700-800 грн на Динамо 250-270, бендикс на Іскру коштує 430, на Динамо в межах 150-180 грн. Заміну стартера робив по причині що на моїй Іскрі лопнула кришка на втягуючому, я її склеїв холодною сваркою, і стягнув стяжкою але якщо прийдеться поміняти контактні болти і пластину то назад я кришку вже не зберу. Нігде в інтернеті не можу знайти такої кришки. Може хто знає де можна знайти, чи купити навіть б\у, буду вдячний за допомогу. Изменено 5 декабря, 2017 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти