ВОВ@Н Опубликовано 22 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 22 марта, 2012 Вчора перезувся у літню гуму. Якось руль став тугіше крутитись, то було, що на ходу долонею повертав руль туди-сюди, всеодно як з підсилювачем, а це якось тугіше стало. У всіх колесах тиск по 1,9. Чи може впливати на таке кермування установка задньої розпорки? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Sержик Опубликовано 22 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2012 Вряд ли. Я тоже поменял передние зимние колёса Good Year Ultra Grip Extreme на старые зимние(протектор где-то 2-3 мм). Тоже заметил, что руль стал крутится тяжелее, казалось бы, где логика? Привыкнешь через неделю ) ...Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то только кислород в углекислый газ и пищу в говно...
ВОВ@Н Опубликовано 22 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 22 марта, 2012 Вряд ли. Я тоже поменял передние зимние колёса Good Year Ultra Grip Extreme на старые зимние(протектор где-то 2-3 мм). Тоже заметил, что руль стал крутится тяжелее, казалось бы, где логика? Привыкнешь через неделю )А, забув написати, тільки сильно не матюкайте: поставив "доміки" під задні аморти. Поки що машина буде експлуатуватися в батьків на селі, виїзди на ринок з товаром і т.д., "доміки" поставив, бо дорога місцями препаскудна. То не хочеться щоб щось десь відірвало, потім зніму обов'язково. То може із за цього руль тугіше крутитись став? Хоча зад машини піднявся десь на 1,5-2 см. Зараз заради експеремента знімати не хочу, а потім знову ставити, просто хотілося б знати причину "тугого руля".А може це у всіх так, хто поставив літню гуму? Поділіться враженнями. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
tazat Опубликовано 22 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2012 (изменено) Вчора перезувся у літню гуму. Якось руль став тугіше крутитись, то було, що на ходу долонею повертав руль туди-сюди, всеодно як з підсилювачем, а це якось тугіше стало. У всіх колесах тиск по 1,9. Чи може впливати на таке кермування установка задньої розпорки?тоже самое заметил, через неделю этого уже не будете замечать, думаю это из-за разницы в твердости летней и зимней резины.А, забув написати, тільки сильно не матюкайте: поставив "доміки" під задні аморти. Поки що машина буде експлуатуватися в батьків на селі, виїзди на ринок з товаром і т.д., "доміки" поставив, бо дорога місцями препаскудна. То не хочеться щоб щось десь відірвало, потім зніму обов'язково. То може із за цього руль тугіше крутитись став? Хоча зад машини піднявся десь на 1,5-2 см. Зараз заради експеремента знімати не хочу, а потім знову ставити, просто хотілося б знати причину "тугого руля".А може це у всіх так, хто поставив літню гуму? Поділіться враженнями.да не бойтесь тех кто любит обосрать или пофлудить, ваше авто делайте как считаете нужным, не обращайте на таких внимание пол Украины ездит с домиками и прочим "колхозом" как принято тут выражаться Изменено 22 марта, 2012 пользователем tazat
fanat_v08 Опубликовано 22 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2012 (изменено) А, забув написати, тільки сильно не матюкайте: поставив "доміки" під задні аморти. Поки що машина буде експлуатуватися в батьків на селі, виїзди на ринок з товаром і т.д., "доміки" поставив, бо дорога місцями препаскудна. То не хочеться щоб щось десь відірвало, потім зніму обов'язково. То може із за цього руль тугіше крутитись став? Хоча зад машини піднявся десь на 1,5-2 см. Зараз заради експеремента знімати не хочу, а потім знову ставити, просто хотілося б знати причину "тугого руля".А може це у всіх так, хто поставив літню гуму? Поділіться враженнями."тільки сильно не матюкайте: поставив "доміки" під задні аморти" - каждый покупает авто и использует его так - как ему нужно, если тебе необходимы домики - ставь и езди! Я недавно посмотрел на днище своего товарисЧа и Днепра, кот. убрал домики и занизился "как надо" - на днище живого мест нет, а защита двигателя вообще как полированная))Вчора перезувся у літню гуму. Якось руль став тугіше крутитись, то було, що на ходу долонею повертав руль туди-сюди, всеодно як з підсилювачем, а це якось тугіше стало. У всіх колесах тиск по 1,9. Чи може впливати на таке кермування установка задньої розпорки?нет, скорее проблема в ширине летней резины, она же щире зимней? Изменено 22 марта, 2012 пользователем fanat_v08 борт
<REMUS> Опубликовано 22 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2012 (изменено) А може це у всіх так, хто поставив літню гуму? Поділіться враженнями.ой и не говори переобулся руль стал тяжелее крутится а если серъёзно если разница и не в размерности так просто износе и жёсткости Изменено 22 марта, 2012 пользователем <REMUS>
ВОВ@Н Опубликовано 22 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 22 марта, 2012 (изменено) Ширина коліс однакова 175/70 R13, що на літніх, що на зимніх. Знос протектора, також майже однаковий, тільки й справді зимова гума мягенька, а літня твердіша. Ну якщо це від твердості то нехай буде, аби не від того, що я "доміки" поставив. Ось фото шин: (фото з інтрернету). Изменено 22 марта, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
tazat Опубликовано 22 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 22 марта, 2012 Ширина коліс однакова 175/70 R13, що на літніх, що на зимніх. Знос протектора, також майже однаковий, тільки й справді зимова гума мягенька, а літня твердіша. Ну якщо це від твердості то нехай буде, аби не від того, що я "доміки" поставив.Ось фото шин: (фото з інтрернету).домики и распорка тут вообще не причем, не заморачивайся)
ВОВ@Н Опубликовано 22 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 22 марта, 2012 домики и распорка тут вообще не причем, не заморачивайся)Ну й слава Богу. Дякую всім хто відкликнувся. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 23 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 23 марта, 2012 (изменено) На днях почало з пасажирської сторони щось глухо клацати в районі, де прикручується ремінь безпеки внизу, думав що замок дверей, бо коли їхати по дорозі з вибоїнами клацає, відкрив двері вроді тихо. Знімав пасажирську карту, думав може ремінь відкрутився, подивився - все на місці. Звук йде, десь починаючи від скла і до самого полу якраз на протів стойки. (так як на фото, тільки з пасажирського боку). Що за хер..ня ніяк не можу знайти. І головне якось почало стукати зразу, не те що поступово, а зразу, і же майже місяць. Підкажіть, може булов когось щось подібне. Изменено 23 марта, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти