AXID 0 Опубликовано 23 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 марта, 2012 Тут треба методом тика. Можливо це в задньому барабані або ще звідкись віддає? Може направляюча скла відкрутилась?ВОВ@Н, вже давно хотів тебе попросити, сфотографуй будь-ласка цю штуку на дверці в кружку. Помагає в тісних приміщеннях або на парковці? Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 марта, 2012 Тут треба методом тика. Можливо це в задньому барабані або ще звідкись віддає? Може направляюча скла відкрутилась?ВОВ@Н, вже давно хотів тебе попросити, сфотографуй будь-ласка цю штуку на дверці в кружку. Помагає в тісних приміщеннях або на парковці?Помагає ще й як, у мене коли її раніше не було, то в тісному гаражі не раз дверкою стукав, місцями навіть краска полопала. А потім поставив цю штукенцію, то тепер не боюсь. А зараз поствив під стінкою тафлю стікла десь 2м на 1,50м, то якби не ця штука, то давно б розбив би те стікло .На дотик воно резинове, має форму профіля, надівається на ребро дверей, там в середині є двосторонній скотч, для надійності кріплення. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dem@n 60 Опубликовано 23 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 марта, 2012 И всем снова привет. Опять от нечего делать начали чесатся руки. Увидел здесь на форуме ссылочку по изготовлению светящихся шкал, захотенл себе такие Нажать сюдыКороче взнал номер телефона (если кому интересно муго поделится). Парня зовут Тарас, кинул я ему 55 грн за шкалы и 5 грн за пересылку Укрпочтой и написаф свой адрес, начал ждать. Короче через пару дней пришол конвертик с шкалами.Я на свои штатные когдато клеил типа копии на фотобумаге, (были белые) но фотобумага со временем выгорает и хочется чего то нового.Купил 30 см светодиодной ленты белого цвета, в строй магазине короб , в который провода прячут, что бы сделать типа помост и заодно бриблизить диоде к шкалам. (На фото видно).Короче размерял куда и сколько надо, попаял провода, из короба сделал подмостки нужной длинны, и приклеил их двустороннем скотчем. Собрал все ето в кучу и включил в сеть. Как на меня вышло не плохо. Но захотелось сделась типа как у иномарки, включил зажигание и циферки на шкале засветились. Но когда поставил на машину, то днем нормально, но в темную пору както они слишком ярко светят, нужно впаять какоето сопротивление, что б хотя бы на половину посадить яркость, пробовал включать через реостат (находится врозле коректора фар) так он немножко просаживает яркость, но мало. короче завтра в радиомагазин по сопротивление. Смотрети фоты и если че не так, сильно не ругайте. Красавчик, а у меня так все и лежит. Чтоб хоть как то выделить стрелки я их рыболовным лаком покрасил Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 марта, 2012 Красавчик, а у меня так все и лежит. Чтоб хоть как то выделить стрелки я их рыболовным лаком покрасилА я просто поновив білим лаком для нігтів. Вдень видно бо вони білі, а в темну пору доби коли включаю габарити і т.д. стрілки стають біло-зеленого кольору, адже штатну підсвітку я залишив. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 марта, 2012 (изменено) Сьогодні чорт дьорнув мене ВД-40 пропшикати завіси на ляді, думаю буде легше багажник закриватись. Пропшикав на свою голову. Їду по селі у батьків і щось так клацае, що аж в голові клацає і так в такт дороги, що зразу подумав стойкам прийшов гаплик, але я їх недавно поставив, вони нові, і не могли вони так різко поламатись, вчора було все нормально, а сьогодні клацати почало. Я й спинку опустив, і полку зняв, і всі ключі з багажника повиймав і ці ризинки (відбійники) що на ляді крутив туди сюди, а воно падло клацає. А ж потім до мене дійшло, що завіси в мене трохи розбиті (є немалий шат), а я їх ще й ведешкою пропчихав, тепер навіть руками коли ляда піднята можна почуствувати люфт завісів. Що тепер робити не знаю, бо чорт його знає коли воно перестане клацати. Завіси є нові нові, але на літо буду міняти ляду, заодно й завіси поміняю. Отака от фігня, не завжди ВД-40 приходить на допомогу. З приємного - сьогодні прийшло СМС, що прийшла посилка на НОВУ ПОЧТУ. Від Антона прийшов ВУТ, на днях планую поміняти, бо щось мені подобається як мій працює. Ось зробив сьогодні фото "ТРІЙНІ". Изменено 25 марта, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 Всім привіт, краєм вуха чув, що мають запровадити дитячі автокрісла для перевезення дітей. Хто що скаже з цього приводу. І скільки зараз коштує таке крісло? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 26 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 Познаходив цікаві ссилки. Як видно це законопроект вже давно намагаються протягнути, але поки що нічого не виходить. Тут батьки самі вирішують купляти крісло чи ні, в мене дітей немає і задніх ременів також, тому конкретно не підкажу Перевозка детейГде лучше купить детское автокресло?http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic....%81%D0%BB%D0%BEhttp://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic....%81%D0%BB%D0%BE Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 26 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 Всім привіт, краєм вуха чув, що мають запровадити дитячі автокрісла для перевезення дітей. Хто що скаже з цього приводу. І скільки зараз коштує таке крісло?Дивлячись якого віку дитина Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 Дивлячись якого віку дитинаПоки що 4 місяці, але ж вона виросте. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
hahashka 41 Опубликовано 26 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 Я дочь редко сейчас в машине вожу. Ей год и 2 месяца. Автокресла нет. Основная проблема в том, что больше 5ти минут маленький ребенок сидеть не может, ему скучно нудно и т.д. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти