ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 Я дочь редко сейчас в машине вожу. Ей год и 2 месяца.Автокресла нет. Основная проблема в том, что больше 5ти минут маленький ребенок сидеть не может, ему скучно нудно и т.д.Ну те, що дитині сумно ГАЇрів не хвилює. Просто думаю на майбутнє, бо коли за це будуть штрафувати, то ці сидіння будуть дорого коштувати. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 26 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 (изменено) Поки що 4 місяці, але ж вона виросте.можеш пошукати з б/у поки що від коляски Chicco до 300 грн. вкладешся там по вазі до 13кг, матеріал чохла бажано щоб був натуральний бо влітку на синтетиці сидіти дитині буде не приємно, в мене був джинсовий. Потім можна щось серйозніше взяти.Я дочь редко сейчас в машине вожу. Ей год и 2 месяца.Автокресла нет. Основная проблема в том, что больше 5ти минут маленький ребенок сидеть не может, ему скучно нудно и т.д.у меня двое малых, старший в кресле сидел нормально особенно в пятиточечном, а меньший потом в том же уже не хотел. Сейчас уже пора обоим в бустере сидеть, есть один но он в багажнике. Старший после того как садится сразу же верхний скидывает за спину мешает ему, а меньшего 2.5 года пока не усадить. Да и в восьмерке тяжело с этими сиденьями и с детьми пока их усадишь а потом еще и пристегнешь. Изменено 26 марта, 2012 пользователем niiio Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 26 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 Всім привіт, краєм вуха чув, що мають запровадити дитячі автокрісла для перевезення дітей. Хто що скаже з цього приводу. І скільки зараз коштує таке крісло?купил недавно за 250грн новенькое кресло кат 2-3.ребенку уже 5 лет. сидеть удобно, пристегивается стандартным автомобильным ремнем. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 купил недавно за 250грн новенькое кресло кат 2-3.ребенку уже 5 лет. сидеть удобно, пристегивается стандартным автомобильным ремнем.Дай фотку, яке в тебе, а то в неті повно їх. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 26 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 Дай фотку, яке в тебе, а то в неті повно їх.вот такое. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 А ну це як раз для років 5 мабуть. Добре дякую за фото. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 26 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2012 Оно вроде от 3х и выше.. Дети тоже разные есть) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2012 (изменено) І так, сьогодні інсталював ВУТ, який був куплений у товариша Антона. Щоб не прокачувати тормозну систему я не відкручував трубки від ГТЦ. Хоча я скажу натрахався добре: колись міняв трубки і вони в мене вийшли короткими, а отже відвести в сторону ГТЦ практичо було неможливо. Пообдирав всі руки поки я його з віти витягнув (фото). Резинку яка в ВУТі біля клапана поставив свою, якась моя вроді краща, а клапан остався з Антоновим ВУТом. Мій якийсь такий іржавий, думав що він ще рідний від машини, але коли виняв його то помітив на ньому зелений цінник, таких в 1992 році, ще точно не було, отже ВУТ уже мінявся. Короче поставив я його, все підключив, все працює. тормоза стали класними що капець, проїхав і по старій привичці давонув педаль тормоза :wacko: , то думав, що в лобове стікло вилізу. Трохи покатавшись помітив, що машина якось туго йде накатом. Підняв переднє колесо на домкрат, а воно падло насилу крутиться. Зняв ГТЦ і помітив, що шток який виступає з ВУТа трішки більше виглядає ніж на мому, за допомогою ключика на 7 мм і пласкогубців виставив так ясамо як по мому. Прикрутив ГТЦ і знову пробнимй заїзд. Тормоза стали гіршими ніж перед першим разом, але кращими нівж на мому ВУТі. Знову підняв колесо, воно крутиться дуже легко. Коротше ще раз зняв ГТЦ і трішки викрутив штока. Знову пробний заїзд, і результат колесо крутиться нормально, а тормоза стали трішечки кращими. Що можна зробити, що тормоза стали кращими, У товариша на вісімці стоїть ВУТ фірми "АТ", то педаль тромрмоза мягенька, а машина вкопується як танк. А ще друг підігнав підрульові переключателі від КАЛИНИ :yahoo:. Поставив я їх (фото), і звичайно естетика салону змінилась, але якось не можу привикнути до них, вони трішки далі від руля, особливо коли включене дальне світло то не комфортно включати/виключати повороти. І ще що за кнопочки на фото де стрілки, хто для чого їх використовує. Коротше, якщо не привикну виставлю на продажу, а собі куплю прості. Ніхто не знає яка ціна КАЛИНІВСЬКІ переключателі? Изменено 28 марта, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 28 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2012 І так, сьогодні інсталював ВУТ, який був куплений у товариша Антона. І ще що за кнопочки на фото де стрілки, хто для чого їх використовує.Коротше, якщо не привикну виставлю на продажу, а собі куплю прості. Ніхто не знає яка ціна КАЛИНІВСЬКІ переключателі?молодца вовка! рад что вут понравился (хотя он обычный заводской).а кнопки на подрулевов - это управление бортовым компьютером (калина \ приора). у тебя такого нет)) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2012 молодца вовка! рад что вут понравился (хотя он обычный заводской).а кнопки на подрулевов - это управление бортовым компьютером (калина \ приора). у тебя такого нет))Антон, а що можна зробити, щоб тормоза трішки кращими стали. Зразу коли поставив твого ВУТа, то тормоза були такими чутливи що капець, але ж прийшлось вкрутити штока, щоб колеса не клинило, а це повліяло на якість тормозіня.В когось бачив що на клавіші на переключателі зробили звук на магнітолу, ніхто не підкаже як це можна зробити? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти