Рекомендуемые сообщения

Я дочь редко сейчас в машине вожу. Ей год и 2 месяца.

Автокресла нет. Основная проблема в том, что больше 5ти минут маленький ребенок сидеть не может, ему скучно нудно и т.д.

Ну те, що дитині сумно ГАЇрів не хвилює. Просто думаю на майбутнє, бо коли за це будуть штрафувати, то ці сидіння будуть дорого коштувати.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Поки що 4 місяці, але ж вона виросте.

можеш пошукати з б/у поки що від коляски Chicco до 300 грн. вкладешся там по вазі до 13кг, матеріал чохла бажано щоб був натуральний бо влітку на синтетиці сидіти дитині буде не приємно, в мене був джинсовий. Потім можна щось серйозніше взяти.

Я дочь редко сейчас в машине вожу. Ей год и 2 месяца.

Автокресла нет. Основная проблема в том, что больше 5ти минут маленький ребенок сидеть не может, ему скучно нудно и т.д.

у меня двое малых, старший в кресле сидел нормально особенно в пятиточечном, а меньший потом в том же уже не хотел. Сейчас уже пора обоим в бустере сидеть, есть один но он в багажнике. Старший после того как садится сразу же верхний скидывает за спину мешает ему, а меньшего 2.5 года пока не усадить. Да и в восьмерке тяжело с этими сиденьями и с детьми пока их усадишь а потом еще и пристегнешь. Изменено пользователем niiio

Всім привіт, краєм вуха чув, що мають запровадити дитячі автокрісла для перевезення дітей. Хто що скаже з цього приводу. І скільки зараз коштує таке крісло?

купил недавно за 250грн новенькое кресло кат 2-3.

ребенку уже 5 лет. сидеть удобно, пристегивается стандартным автомобильным ремнем.

nomuaold_26_-M@RseL-.png

купил недавно за 250грн новенькое кресло кат 2-3.

ребенку уже 5 лет. сидеть удобно, пристегивается стандартным автомобильным ремнем.

Дай фотку, яке в тебе, а то в неті повно їх.

r119p.gif

Бортовий журнал

Дай фотку, яке в тебе, а то в неті повно їх.

вот такое.

post-6039-1332777917.jpg

nomuaold_26_-M@RseL-.png

А ну це як раз для років 5 мабуть. Добре дякую за фото.

r119p.gif

Бортовий журнал

Оно вроде от 3х и выше..

Дети тоже разные есть)

nomuaold_26_-M@RseL-.png

І так, сьогодні інсталював ВУТ, який був куплений у товариша Антона. Щоб не прокачувати тормозну систему я не відкручував трубки від ГТЦ. Хоча я скажу натрахався добре: колись міняв трубки і вони в мене вийшли короткими, а отже відвести в сторону ГТЦ практичо було неможливо. Пообдирав всі руки поки я його з віти витягнув (фото). Резинку яка в ВУТі біля клапана поставив свою, якась моя вроді краща, а клапан остався з Антоновим ВУТом.

Мій якийсь такий іржавий, думав що він ще рідний від машини, але коли виняв його то помітив на ньому зелений цінник, таких в 1992 році, ще точно не було, отже ВУТ уже мінявся.

Короче поставив я його, все підключив, все працює. тормоза стали класними що капець, проїхав і по старій привичці давонув педаль тормоза :wacko: :wacko: , то думав, що в лобове стікло вилізу. Трохи покатавшись помітив, що машина якось туго йде накатом. Підняв переднє колесо на домкрат, а воно падло насилу крутиться.

Зняв ГТЦ і помітив, що шток який виступає з ВУТа трішки більше виглядає ніж на мому, за допомогою ключика на 7 мм і пласкогубців виставив так ясамо як по мому. Прикрутив ГТЦ і знову пробнимй заїзд. Тормоза стали гіршими ніж перед першим разом, але кращими нівж на мому ВУТі. Знову підняв колесо, воно крутиться дуже легко. Коротше ще раз зняв ГТЦ і трішки викрутив штока. Знову пробний заїзд, і результат колесо крутиться нормально, а тормоза стали трішечки кращими. Що можна зробити, що тормоза стали кращими, У товариша на вісімці стоїть ВУТ фірми "АТ", то педаль тромрмоза мягенька, а машина вкопується як танк.

А ще друг підігнав підрульові переключателі від КАЛИНИ :yahoo: :yahoo:. Поставив я їх (фото), і звичайно естетика салону змінилась, але якось не можу привикнути до них, вони трішки далі від руля, особливо коли включене дальне світло то не комфортно включати/виключати повороти.

І ще що за кнопочки на фото де стрілки, хто для чого їх використовує.

Коротше, якщо не привикну виставлю на продажу, а собі куплю прості. Ніхто не знає яка ціна КАЛИНІВСЬКІ переключателі?

post-18073-1332954777.jpg

post-18073-1332954791.jpg

post-18073-1332954817.jpg

post-18073-1332954830.jpg

post-18073-1332954839.jpg

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

І так, сьогодні інсталював ВУТ, який був куплений у товариша Антона.

І ще що за кнопочки на фото де стрілки, хто для чого їх використовує.

Коротше, якщо не привикну виставлю на продажу, а собі куплю прості. Ніхто не знає яка ціна КАЛИНІВСЬКІ переключателі?

молодца вовка! рад что вут понравился (хотя он обычный заводской).

а кнопки на подрулевов - это управление бортовым компьютером (калина \ приора). у тебя такого нет))

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

молодца вовка! рад что вут понравился (хотя он обычный заводской).

а кнопки на подрулевов - это управление бортовым компьютером (калина \ приора). у тебя такого нет))

Антон, а що можна зробити, щоб тормоза трішки кращими стали.

Зразу коли поставив твого ВУТа, то тормоза були такими чутливи що капець, але ж прийшлось вкрутити штока, щоб колеса не клинило, а це повліяло на якість тормозіня.

В когось бачив що на клавіші на переключателі зробили звук на магнітолу, ніхто не підкаже як це можна зробити?

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти