Рекомендуемые сообщения

Я минулого року купив скотч ЗМ шириною 2см, в нього червона стрічка зверху приклеєна. Правда дорогий - 80 грн моток.

А в моткові скільки метрів, а то треба тільки 15 см.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Вроді 3м або 2м, вечером гляну в гаражі точно і кину фотку.

Глянув - 5м, ширина 2см

post-18352-1333489175.jpg

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Вроді 3м або 2м, вечером гляну в гаражі точно і кину фотку.

Давай.

r119p.gif

Бортовий журнал

• 3 недели спустя...

Сьогодні поставив спойлер на задню ляду. Як на мене вийшло не погано. Тільки треба трішки опустити задок, бо з спойлером зад дуже задертий. І поставити амортизатори багажника другі, бо ці не завждти тримають. Буває ляда падає на голову.

post-18073-1334923009.jpg

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні поставив спойлер на задню ляду. Як на мене вийшло не погано. Тільки треба трішки опустити задок, бо з спойлером зад дуже задертий. І поставити амортизатори багажника другі, бо ці не завждти тримають. Буває ляда падає на голову.

а где стоп сигнал на спойлере?или его не будет?так не плохо выглядит,но по мне громоздко.. :ph34r:

Стоп по словам бывшего владельца заклеян и закрашен

r119p.gif

Бортовий журнал

как по мне - спойлера на зубилах это лишнее. У них и так есть природный спойлер сверху...

как по мне - спойлера на зубилах это лишнее. У них и так есть природный спойлер сверху...

Не знаю як природній, а ле коли стояла та бляха зверху на криші з написом SАМАRА, то заднє скло було чисте, ні пилюки влітку, а ні снігу взимку. А коли я її зняв і проїхав по грунтовій дорозі, то заднє скло так закидало порохом, що через нього нічого не видно, а потім як на зло прокрапав дощик, то така "красота" на склі, що триндець. Так шо з тієї бляшанки з написом SАМАRА все ж таки толок є.

А то що там пишуть що на великій швидкості, щось там піднімає, погіршуєть керування - це може й правда, але то дивлячись яка швидкість. По трасі більше 110-120 км/год не їздю, так шо мабуть назад начіплю ту SАМАRу. От тільки не знаю, як правильно зробити, бляшанка була чорного кольору, якось не вписувалась в пейзаж машини, може її перекрасити в колір машини, не так буде в очі кидатись і заодно буде виконувати свою функцію прибирання задньоо скла.

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні бачив ось такий дифлектор на скло багажника як на фото 1, (тільки без вирізу, що обведено червоним). Схожий такий на фото №2. Як думаєте буде він на ходу пилюку стягувати зі скла чи ні. І скільки такий коштує?

post-18073-1335297694.jpg

post-18073-1335297705.jpg

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні бачив ось такий дифлектор на скло багажника як на фото 1, (тільки без вирізу, що обведено червоним). Схожий такий на фото №2. Як думаєте буде він на ходу пилюку стягувати зі скла чи ні. І скільки такий коштує?

Такий з пилюкою нічого не поможе, це просто декоративна накладка на скло. В самарах є заводський підйом на криші, який робить заднє скло неоптічним для повітря. Треба ставити спойлерок типу як ця бляшанка, про яку ти раніше говорив, щоб потік повітря направити вниз по склі.

В мене стоїть подібний до цього, заднього дворніка нема. Вікно очищає від пилюки добре.

post-18352-1335335476.jpg

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти