ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2012 Я минулого року купив скотч ЗМ шириною 2см, в нього червона стрічка зверху приклеєна. Правда дорогий - 80 грн моток.А в моткові скільки метрів, а то треба тільки 15 см. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 3 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2012 (изменено) Вроді 3м або 2м, вечером гляну в гаражі точно і кину фотку. Глянув - 5м, ширина 2см Изменено 3 апреля, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2012 Вроді 3м або 2м, вечером гляну в гаражі точно і кину фотку.Давай. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2012 Сьогодні поставив спойлер на задню ляду. Як на мене вийшло не погано. Тільки треба трішки опустити задок, бо з спойлером зад дуже задертий. І поставити амортизатори багажника другі, бо ці не завждти тримають. Буває ляда падає на голову. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
artemd 0 Опубликовано 21 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 апреля, 2012 Сьогодні поставив спойлер на задню ляду. Як на мене вийшло не погано. Тільки треба трішки опустити задок, бо з спойлером зад дуже задертий. І поставити амортизатори багажника другі, бо ці не завждти тримають. Буває ляда падає на голову.а где стоп сигнал на спойлере?или его не будет?так не плохо выглядит,но по мне громоздко.. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 апреля, 2012 Стоп по словам бывшего владельца заклеян и закрашен Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ukr823f 186 Опубликовано 21 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 апреля, 2012 как по мне - спойлера на зубилах это лишнее. У них и так есть природный спойлер сверху... Бортовик - Мой "Амулет" Я на drive2.ru - http://www.drive2.ru/users/addelectronics/ Электроника для автомобилей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2012 как по мне - спойлера на зубилах это лишнее. У них и так есть природный спойлер сверху...Не знаю як природній, а ле коли стояла та бляха зверху на криші з написом SАМАRА, то заднє скло було чисте, ні пилюки влітку, а ні снігу взимку. А коли я її зняв і проїхав по грунтовій дорозі, то заднє скло так закидало порохом, що через нього нічого не видно, а потім як на зло прокрапав дощик, то така "красота" на склі, що триндець. Так шо з тієї бляшанки з написом SАМАRА все ж таки толок є.А то що там пишуть що на великій швидкості, щось там піднімає, погіршуєть керування - це може й правда, але то дивлячись яка швидкість. По трасі більше 110-120 км/год не їздю, так шо мабуть назад начіплю ту SАМАRу. От тільки не знаю, як правильно зробити, бляшанка була чорного кольору, якось не вписувалась в пейзаж машини, може її перекрасити в колір машини, не так буде в очі кидатись і заодно буде виконувати свою функцію прибирання задньоо скла. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2012 Сьогодні бачив ось такий дифлектор на скло багажника як на фото 1, (тільки без вирізу, що обведено червоним). Схожий такий на фото №2. Як думаєте буде він на ходу пилюку стягувати зі скла чи ні. І скільки такий коштує? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 25 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2012 Сьогодні бачив ось такий дифлектор на скло багажника як на фото 1, (тільки без вирізу, що обведено червоним). Схожий такий на фото №2. Як думаєте буде він на ходу пилюку стягувати зі скла чи ні. І скільки такий коштує?Такий з пилюкою нічого не поможе, це просто декоративна накладка на скло. В самарах є заводський підйом на криші, який робить заднє скло неоптічним для повітря. Треба ставити спойлерок типу як ця бляшанка, про яку ти раніше говорив, щоб потік повітря направити вниз по склі. В мене стоїть подібний до цього, заднього дворніка нема. Вікно очищає від пилюки добре. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти