AXID 0 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 В мене зроблені з параніту, раніше стояли з промасленого картону. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mario052 10 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 Клевый стишок Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 В мене зроблені з параніту, раніше стояли з промасленого картону.у меня тоже с паранита. Но я как только петли поменял ляда на перекос стала и выровнять я уже не могу. по ходу придется запиливать.А у тебя ляда сразу ровно стала?) БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 у меня тоже с паранита. Но я как только петли поменял ляда на перекос стала и выровнять я уже не могу. по ходу придется запиливать.А у тебя ляда сразу ровно стала?)В Мене стала рівно, зазори по боках однакові, зверху між кришою теж однакові. Правда ляда пока гола: без стка, моторчика і ін., але думаю все буде гут.Клевый стишок Да, віршик на "5" Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 у меня тоже с паранита. Но я как только петли поменял ляда на перекос стала и выровнять я уже не могу. по ходу придется запиливать.А у тебя ляда сразу ровно стала?)З петлями також не все так просто... заводської якості і розмірів тяжко знайти. Я вже 2 рази міняв і кожен раз ляда сідала по іншому Перший раз взагалі "криворукі" зборщики поставили догори ногами Ну і крім того підозрюю, що ті самі зборщики купили "камазовську", а взяли гроші як за оригінал... зазори трошки є, але це на швидкість не впливає .ВОВ@Н, ти дворнік будеш залишати? Бачу отвори від значків зашпаклював, поки не покрасив ще подумай над цим. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 З петлями також не все так просто... заводської якості і розмірів тяжко знайти. Я вже 2 рази міняв і кожен раз ляда сідала по іншому Перший раз взагалі "криворукі" зборщики поставили догори ногами Ну і крім того підозрюю, що ті самі зборщики купили "камазовську", а взяли гроші як за оригінал... зазори трошки є, але це на швидкість не впливає .ВОВ@Н, ти дворнік будеш залишати? Бачу отвори від значків зашпаклював, поки не покрасив ще подумай над цим.Не знаю про якість завісів, бо брав їх у Антона, фуфла я думаю він не підсуне.Двірник залишати буду... хотів теж його зняти, але в деяких випадках він мені допомагав. І якось без нього мені вигляд зовсім не подобається. Так що залишаю. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 Виникло ще одне питання. Коли машина покраситься то хочу поставити Євроручки (куплені у товариша Атома вже мабуть з-пів року тому назад). Так от, коли стояли прості ручки, то з часом залишаються подряпини від нігтів. Це мені не подобається. Колись купив (не пам'ятаю для чого) таку прозору плівку в рулоні, довжина 2 метри висота 10 см, по формі щось подібне де клеють капоти на іномарках. Так от, я цю плівку хочу поклеїти в тих місцях (і такої ж форми), де стоять оці пласмаски на задніх арках, а також поклеїти в місця під ручками на дверях, див. фото де позначено стрілкою. Так от, ніша має форму впадини, як цю поівку правильно наклеїти, щоб не було зморшок. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 Феном греть нуно, желательно строительным. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 Феном греть нуно, желательно строительным.А воно той, не сплавиться. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Evo15 7 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 А воно той, не сплавиться.не сплавится,не сильно большую тепературу выставляй просто. Мой бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти