ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 Мучить ще одне. Рамку дверей і пороги хочу покрасити в чорний колір. Але майстри кажуть, що потрібно поїздити з-пів року, щоб краска добре затверділа, а потім ті місця перетерти і вже аж потім красити в чорний. Через пів року якраз буде закінчуватись зима, а після зими понятно пороги з білого кольору перетворяться на оббиті снігом і сіллю, яка тоді вже покраска? Що робити? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ukr823f 186 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 крась и не парься. Краски уже давно научились сохнуть в короткие промежутки времени. А хюнади вообще водяной краской красят Бортовик - Мой "Амулет" Я на drive2.ru - http://www.drive2.ru/users/addelectronics/ Электроника для автомобилей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ukr823f 186 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 крась и не парься. Краски уже давно научились сохнуть в короткие промежутки времени. А хюнади вообще водяной краской красят Бортовик - Мой "Амулет" Я на drive2.ru - http://www.drive2.ru/users/addelectronics/ Электроника для автомобилей Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 Мучить ще одне. Рамку дверей і пороги хочу покрасити в чорний колір. Але майстри кажуть, що потрібно поїздити з-пів року, щоб краска добре затверділа, а потім ті місця перетерти і вже аж потім красити в чорний.Через пів року якраз буде закінчуватись зима, а після зими понятно пороги з білого кольору перетворяться на оббиті снігом і сіллю, яка тоді вже покраска?Що робити?Полное отверждение ЛКП 2 недели это как эмали так и акрил. После двух недель рекомендуют убирать мелкие косяки после покраски. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 А, ну 2 недiлi можна почекати. А чорна краска з балончика пiдiйде, якщо да то який виробник краще, матову чи глянцеву i цiну для орiентуваня. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2012 І так, вчора була погрунтована моя "ласточка" :yahoo: (фото) . Після грунтовки добре проявилося кілька "коциків", дрібних, з-пару міліметрів, але то не біда, сьогодні їх усунемо і в суботу на покраску . В цілому вийшло непогано, переходів де були шви на задніх арках не видно, чого я боявся найбільше. В середині погрунтували салон, від ніг задніх пасажирів, задні стакани і аж до задньої панелі, де фонарі. Також була загрунтована стеля, бо в кількох місцях була рижоватість, то я ту рижоватість перетер і зарунтували. Скажіть будь-ласка в середині салон і стелю теж красити основною краскою, чи не треба, бо десь чув, що грунт впитує в себе вологу і його потрібно красити полюбому, хоча сірий колір в багажнику мене задовільняє повністю. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 5 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2012 І так, вчора була погрунтована моя "ласточка" :yahoo: (фото) . Після грунтовки добре проявилося кілька "коциків", дрібних, з-пару міліметрів, але то не біда, сьогодні їх усунемо і в суботу на покраску . В цілому вийшло непогано, переходів де були шви на задніх арках не видно, чого я боявся найбільше.В середині погрунтували салон, від ніг задніх пасажирів, задні стакани і аж до задньої панелі, де фонарі. Також була загрунтована стеля, бо в кількох місцях була рижоватість, то я ту рижоватість перетер і зарунтували. Скажіть будь-ласка в середині салон і стелю теж красити основною краскою, чи не треба, бо десь чув, що грунт впитує в себе вологу і його потрібно красити полюбому, хоча сірий колір в багажнику мене задовільняє повністю.Дивлячись який грунт, хоча я би все рівно поверху пройшовся фарбою. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2012 Дивлячись який грунт, хоча я би все рівно поверху пройшовся фарбою.На скільки пам'ятаю, то наче такий: Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 5 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2012 А, ну 2 недiлi можна почекати. А чорна краска з балончика пiдiйде, якщо да то який виробник краще, матову чи глянцеву i цiну для орiентуваня.Я думаю матова буде краще підходити по кольору з ущільнювачами. Крім того вона не така вже і матова З виробників краще Motip або Newton, коштує в районі 40 грн.На скільки пам'ятаю, то наче такий:Зараз всі грунти роблять з розрахунку, що їх покривають краскою. Старий рідний грунт має якусь гладку поверхню, подібну на фарбу. Можливо купи якусь дешевшу однокомпонентну... Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2012 Зараз всі грунти роблять з розрахунку, що їх покривають краскою. Старий рідний грунт має якусь гладку поверхню, подібну на фарбу. Можливо купи якусь дешевшу однокомпонентну... Ну, краску брав наче із запасом, то думаю цею самою і позадувати в багажнику. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти