vlad_zh 3 Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 (изменено) да не сгорит, бери хороший вариант у меня в Ниве стоят, доволен Изменено 20 ноября, 2012 пользователем vlad_zh Бортовик 2113 (Городской полуКорчь) Бортовик Lada 4X4 Тайга 21213 (Загородный Вездеход) Продам Алюминиевое антикрыло, Задний бампер Zest Line 2108/09/13/14 и др. Услуги программиста 1С7 / 1С8. Автоматизация предприятий, магазинов, торговых сетей, ресторанов Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 да не сгорит,бери хороший варианту меня в Ниве стоят, доволенМене цікавить одне, як вони світять на мокрому асфальті. Зараз осінь-зима асфальт буде мокрий і грязний. Вчора майже три години просидів в Інтернеті - перечитував форуми і відзиви про Осрами і про Філіпси. Короче "кожна жаба хвалить своє болото".Я в розсіяності Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 (изменено) Блін сьогодні був у магазині, знайшов лампочки Osram Night Breaker Plus +90 Extra LifeTime. Ціна 145 грн. І хочеться і колиться. Вже навіть рука полізла в кишеню по гроші, а потім продавець каже, що вони по -штучно не продаються. Тобто якщо згорить одна то потрібно знову купляти пару.Короче покрутив в руках і віддав назад. Тепер не знаю що робити.Особисто мене світло влаштовує, звичайно до ксенону далеко, але набагато краще чим стокові... Тут головне питання - купити не підробку, я брав на форумі у ZviraКрім того, на форумі можна і одну лампочку в когось попросити Изменено 20 ноября, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 (изменено) Особисто мене світло влаштовує, звичайно до ксенону далеко, але набагато краще чим стокові... Тут головне питання - купити не підробку, я брав на форумі у ZviraНу купити я теж можу у Zvira, але плюс ціна доставки і цілісності самого товару (мені один раз Ноча почта прислала решітку радіатора переламану майже пополам, я до них мол що за фігня, а вони списали на те, що товар упакований не правильно і т .д.). Так от, веду до того що купити можна, але якщо їх відтрясуть по дорозі, до кого тоді претензії?Короче скажи мені на що слід звернути увагу пр покупці.Я вчора читав, що в орігіналах мають бути жовті контакти (лапки, клеми), скло має бути ледь голубуватого відтінку, і трішки вище середини біла полоса навколо колби, а також нормальна на вид упаковака, і ззаду, щось схоже типу акцизної марки (щось подібне бачив на горілчаних виробах).Які ще є ознаки оригіналу? Изменено 20 ноября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 (изменено) Я думаю цих ознак вистачить щоб купити оригінал, свої навіть не роздивлявся Изменено 22 ноября, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 Я думаю цих ознак вистачить щоб купити оригінал, свої навіть не роздивлявся А коробочка збериглась? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Evo15 7 Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 нормальный свет,получше стоковых лампочек,я не жалею что покупал такие лампочки,пол года поездил.а потом вместе с машиной и продал. Мой бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 (изменено) А як на рахунок питання, що я ставив вище: При заводці машини, коли провертаю ключ до упора, буває ніякої реакції не має, і варто тільки на пів міліметра послабити ключ,авто зразу ж заводиться. Я так розумію проблема в замку запалення. Але цікавить чи це в самому замку (тобто в серцевині) чи проблема в контактній групі? Изменено 20 ноября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolasikx 0 Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 У нас такие лампы видел с ценником в 185 грн... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 ноября, 2012 У нас такие лампы видел с ценником в 185 грн...Ого, може то під цоколь Н7? То вони дійсно дорожчі. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти