Рекомендуемые сообщения

да не сгорит,

бери хороший вариант

у меня в Ниве стоят, доволен

Изменено пользователем vlad_zh
  • Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

да не сгорит,

бери хороший вариант

у меня в Ниве стоят, доволен

Мене цікавить одне, як вони світять на мокрому асфальті. Зараз осінь-зима асфальт буде мокрий і грязний. Вчора майже три години просидів в Інтернеті - перечитував форуми і відзиви про Осрами і про Філіпси. Короче "кожна жаба хвалить своє болото".

Я в розсіяності :pardon::wacko:

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Блін сьогодні був у магазині, знайшов лампочки Osram Night Breaker Plus +90 Extra LifeTime. Ціна 145 грн. І хочеться і колиться. Вже навіть рука полізла в кишеню по гроші, а потім продавець каже, що вони по -штучно не продаються. Тобто якщо згорить одна то потрібно знову купляти пару.

Короче покрутив в руках і віддав назад. Тепер не знаю що робити.

Особисто мене світло влаштовує, звичайно до ксенону далеко, але набагато краще чим стокові... Тут головне питання - купити не підробку, я брав на форумі у Zvira

Крім того, на форумі можна і одну лампочку в когось попросити :friends:

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Особисто мене світло влаштовує, звичайно до ксенону далеко, але набагато краще чим стокові... Тут головне питання - купити не підробку, я брав на форумі у Zvira

Ну купити я теж можу у Zvira, але плюс ціна доставки і цілісності самого товару (мені один раз Ноча почта прислала решітку радіатора переламану майже пополам, я до них мол що за фігня, а вони списали на те, що товар упакований не правильно і т .д.). Так от, веду до того що купити можна, але якщо їх відтрясуть по дорозі, до кого тоді претензії?

Короче скажи мені на що слід звернути увагу пр покупці.

Я вчора читав, що в орігіналах мають бути жовті контакти (лапки, клеми), скло має бути ледь голубуватого відтінку, і трішки вище середини біла полоса навколо колби, а також нормальна на вид упаковака, і ззаду, щось схоже типу акцизної марки (щось подібне бачив на горілчаних виробах).

Які ще є ознаки оригіналу?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Я думаю цих ознак вистачить щоб купити оригінал, свої навіть не роздивлявся :pardon:

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Я думаю цих ознак вистачить щоб купити оригінал, свої навіть не роздивлявся :angry:

А коробочка збериглась?

r119p.gif

Бортовий журнал

нормальный свет,получше стоковых лампочек,я не жалею что покупал такие лампочки,пол года поездил.а потом вместе с машиной и продал.

А як на рахунок питання, що я ставив вище: При заводці машини, коли провертаю ключ до упора, буває ніякої реакції не має, і варто тільки на пів міліметра послабити ключ,авто зразу ж заводиться. Я так розумію проблема в замку запалення. Але цікавить чи це в самому замку (тобто в серцевині) чи проблема в контактній групі?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

У нас такие лампы видел с ценником в 185 грн...

F61bbT7y.png

У нас такие лампы видел с ценником в 185 грн...

Ого, може то під цоколь Н7? То вони дійсно дорожчі.

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти