ваз 21083 Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 А як на рахунок питання, що я ставив вище: При заводці машини, коли провертаю ключ до упора, буває ніякої реакції не має, і варто тільки на пів міліметра послабити ключ,авто зразу ж заводиться. Я так розумію проблема в замку запалення. Але цікавить чи це в самому замку (тобто в серцевині) чи проблема в контактній групі?контактная группа скорее всего шалит, может она соскочила с самого замка, там зацепа очень мало и он имеет свойство разбиваться, из-за говенного материала.
ВОВ@Н Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 (изменено) контактная группа скорее всего шалит, может она соскочила с самого замка, там зацепа очень мало и он имеет свойство разбиваться, из-за говенного материала.Тоже так думаю. Тільки, що позвонив до знайомого, теж така ситуація була. Каже замінив контактну групу в замку, і як рукою зняло. Ціна контактної групи 40 грн. Думаю теж спробувати.Короче зваживши всі за і проти, і згадавши недільну поїзду вночі з мокрим асфальтом і швидкістю в 60-70 км/год, вибір впав на Osram Night Breaker Plus +90 Extra LifeTime.Пішов і купив Ввечері тест ламп. Изменено 27 ноября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
AXID Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 (изменено) А зараз в тебе якої фірми стоять лампочки? Під-час встановлення не торкайся колби, бо довго працювати не будуть. Изменено 20 ноября, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
ВОВ@Н Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 А зараз в тебе якої фірми стоять лампочки? Під-час встановлення не торкайся колби, бо довго працювати не будуть.Я не пам'ятаю, наче Маяк короче обичні галогенні лапи 60/55W.А про колбу я знаю. Дякую. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolasikx Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 Ого, може то під цоколь Н7? То вони дійсно дорожчі.Неа))) Сам хочу поставить))) цоколь Н4)))
ВОВ@Н Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 Неа))) Сам хочу поставить))) цоколь Н4)))Може то супер-пупер оригінал ? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolasikx Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 Може то супер-пупер оригінал ?Ага , точно))) Ну что, на твоих лампах есть те признаки оригинала, что было написано выше?
ВОВ@Н Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 (изменено) Ага , точно))) Ну что, на твоих лампах есть те признаки оригинала, что было написано выше?Да все один в один: і про жовті клеми (фото), і про акцизну марку (фото), і про голубуватий відтінок колби, а упаковка така прикольна, що навіть відкривати не хочеться. Изменено 27 ноября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolasikx Опубликовано 20 ноября, 2012 Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 (изменено) Да все один в один: і про жовті клеми (фото), і про акцизну марку (фото), і про голубуватий відтінок колби, а упаковка така прикольна, що навіть відкривати не хочеться.Ну тогда ждем от тебя теста ламп! А то мои 90w светят отлично, но с включенной печкой + дворники+ фари, чуток судя по вольтметру нагрузку дают... Так вот давненько присматриваюсь к таким лампам как утебя, там 55w. Изменено 20 ноября, 2012 пользователем Nikolasikx
ВОВ@Н Опубликовано 20 ноября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 20 ноября, 2012 І так, як я й обіцяв фотозвіт даних лампочок: а саме Osram Night Breaker Plus +90 Extra LifeTime.Спочатку поставив в одну фару для порівняння, фото додаю.PS. звичайно тих 90% світла, що обіцяв виробник я не замітив, але десь 45-50% я думаю там є.Нагадую це просто вставлені лампочки Осрам і стандарт, світло ще не відрегульоване, але я думаю різниця очевидна і без регулювання.Фоток з обома лампочками немає , бо в фотику сів акум. Але коли я поставив обидві лампочки Осрам, то відчув що до цього в мене було світло але погане, з ними набагато краще.Ближній має жовтуватий відтінок, але біліший стандарту, а дальній має біло голубий, на відміну від жовтого стандарту.Свої лампочки запакував в коробочку і буду возити з собою на всяк випадок. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти