ВОВ@Н 209 Опубликовано 14 января, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 января, 2013 На вихідних не було що робити вирішив перенести омивачі скла з капота на зябра, бо не подобалося коли після омивання скла, ці потьоки течуть аж до фар. Потім це все припадає пилюкою і т.д.В магазині купив резинові заглушечки, не знаю з чого вони, але в дирки замість омивача стали на ура.Свої рідні форсунки прийшлось викинути, а купив якість другі, теж не знаю з якої машини, але в них плюс в тому що можна струю направити вище ніж на рідних форсунках.Тепер при омиванні скла вода збігає по склі, а капот чистесенький . Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 января, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2013 У нас вже місцями появляється чистий без снігу і криги асфальт. Вчора їхав з села і на швидості до 90 км/год відчув вібрацію на рулі. Раніше теж було подібне, але грішив на дорогу вкриту кригою, а тут чистий асфальт і вібрація .Заїхав на шиномонтаж, і мінус 60 грн на балансировку всіх коліс. Перевіряти результат не було де, в місті на дорозі ще лежить лід і після вчорашнього дощу почало примерзати, тож ризикувати не став.Також мені випав на спідометрі ДжекПот Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 марта, 2013 Привіт всім, давненько нічого не писав, в принципі й писаити не було про що. Машинка бігає - колеса крутяться. От на днях вирішив поставити собі на авто ДХО. Довго зважував за і проти, навіть тут на форумі в Правовій допомозі тему створив про правомірність установки ДХО. Так я їх купив давненько і щоб не валялися все таки на свіх як то кажуть страх і ризик вирішив поставити.Встановляв по тій схемі що намальована на коробці:Підключав теж так як має бути: тобто вмикається запалення - вмикаються ДХО, вмикаю габарити - ДХО гаснуть.Підключав через 5 лапкове реле:На всякий випадок підключив через кнопку, яка колись служила для вмикання вентилятора радіатора. Якщо буде за ДХО кіпіш то просто вимкну з кнопки і все:Все це звичайно йде через запобіжник (фото забув зробити).Довго думав куди встановити ці ДХО, але найкращий варіант мені сподобався над протитуманками:Звиняйте фото робив телефоном, то понятно, що повну якість не покажу, але вживу світять добре, видно наче далеко:А ще помітив, що грязюка яка летить з під передніх коліс осідає на порогах, а зимова сіль з піском місцями оббили краску. Коротше красота красотою а порогів жалко. Вирішено було купити 2 бризговики (наче Жилулівські), і прикріпив їх до підкрилків. Може трохи й низько але хоч машина чиста, а то не раз штанами обтирав пороги коли сідав до машини. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 марта, 2013 Значить вирішив на вихідних замінити задню подошку КПП, бо моя якась м'яка і потріскана на ній резина. Знайшов в одному з 5 магазинів, і то тільки фірми БРТ.Заїхав на яму і почав знімати, спершу все пропшикав ВД-40, щоб легше відкрутити. Ну на коробці болти пішли легко, бо влітку знімав КПП, а от на днищі авто ті болти (шпильки) зірвались тугенько. Ну я на радощах доску на яму, домкрат під КПП, (добре що в защіті мотора є дирка під злив/залив масла до коробки), піддомкратив коробку і давай відкручувати гайки на тих шпильках. Права гайка, та що з пасажирської сторони пішла добре. Ліва теж почала йти нормально і тут... :wacko: :blink: майже на кінці різьби, шпилька робить оборот разом з гайкою. Мля... в мене душа в п'яти,... ну все думаю шпильці прийшом кінець. Пробую закрути, шпилька зробила пів оберта і зупинилась, гайка почала закручуватись. Ну думаю ладно, буде тепло, поїду до сварщика щось придумаєм. Закручую і другу гайку, вже маю збирати ключі, але в голові підкрадається мисля "А може попробувати все ж таки відкрутити". Залазю в яму відкручую знову праву гайку, потім ліву. ...І знову теж саме, на кінці різьби гайка з шпилькою роблять один поворот. Ну думаю добре пів різьби воно йде легко, а клине на виході. Закручую я ту гайку назад, беру ножовочне полотно по металу і начинаю якось пробувати спиляти кінець шпильки. Заважає бензопровід, сама подушка і так місця мало Пів години матюків, зломане полотно і кінець мому терпінню, а в шпильці надріз може на 1 мм.Короче плюнув я на ту різку - попробую крутити, що буде те буде. Крутю і думаю хоч би не зірвати шпильку, бо сквозного болта мамуть поставити з салону не вийде. Але шпилька зробивши ще пів-оберта зупинилась, пішла тільки гайка.Благо все зняв, порівняв подушки нову і стару. Стара порепана вся і резина м'яка на ній, мабуть ще рідна. Нова якась жорсткіша.Поставив я нову на авто. Та злоякісна шпилька при закручуванні зробила знову майже 1,5 оберта і зупинилась. Закрутив я всі гайки і болти і на тест драйв.Відчуття позитивні, при рушанні вперд чи назад ричаг КПП в салоні майже не ворушиться (на старій подушці він вигинався то вперед, то назад). Коли їхати 1 або 2 передачею і різко пустити газ - то вже не відчувається ривок, який був раніше.Короче зробленою роботою задоволений, не рахуючи того, що замерз як собака, пока сидів в ямі.Тепер питання: Як тримається там та шпилька, і що можна буде зробити якщо прийдеться її замінити. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 марта, 2013 (изменено) На мою думку якраз добре, що знайшов фірми БРТ, а не Севі. Я начитавшись інтернету замінив всі подушки на севі. Для мене жорсткі, іде вібрація на ричаг куліси. По шпильці в самому питанні вже є відповідь - шпилька закручується в закладну гайку на кузові. В мене одна взагалі відкрутилась (гайка, яка прижимає вухо подушки прикипіла до шпильки), так і закручую подушку нею як болтом Гірше якщо шпилька всередині зламається, тоді потрібно висверлювати. Изменено 25 марта, 2013 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 марта, 2013 На мою думку якраз добре, що знайшов фірми БРТ, а не Севі. Я начитавшись інтернету замінив всі подушки на севі. Для мене жорсткі, іде вібрація на ричаг куліси.По шпильці в самому питанні вже є відповідь - шпилька закручується в закладну гайку на кузові. В мене одна взагалі відкрутилась (гайка, яка прижимає вухо подушки прикипіла до шпильки), так і закручую подушку нею як болтом Гірше якщо шпилька всередині зламається, тоді потрібно висверлювати.О, друже дякую, заспокоїв, бо я думав що може там болт з плоскою головкою з середини приварений, а якщо то просто шпилька, то це легше.А на рахунок подушок, то я восени поміняв передню, теж на БРТ, позавчора задню, ще осталося купити ту що на коробці біля стартера. А ти кажеш, що подушки СЕВІ жорсткі, а що можеш сказати на рахунок СЕВовських опор на передні стойки. Просто брат продав машину, а опори новенькі осталися (я до речі йому купував їх тут на форумі в товариша АНТОНА) от він мені і пропонує їх купитив в нього.На весну планую перетрусити весь передок крім стойок, от і думаю чи перекупити в брата СЕВовські чи шукати щось інше. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 марта, 2013 О, друже дякую, заспокоїв, бо я думав що може там болт з плоскою головкою з середини приварений, а якщо то просто шпилька, то це легше.А на рахунок подушок, то я восени поміняв передню, теж на БРТ, позавчора задню, ще осталося купити ту що на коробці біля стартера. А ти кажеш, що подушки СЕВІ жорсткі, а що можеш сказати на рахунок СЕВовських опор на передні стойки. Просто брат продав машину, а опори новенькі осталися (я до речі йому купував їх тут на форумі в товариша АНТОНА) от він мені і пропонує їх купитив в нього.На весну планую перетрусити весь передок крім стойок, от і думаю чи перекупити в брата СЕВовські чи шукати щось інше.Я себе ставил впереди спорт тольяти) Избавился от крена двигателя, он даже вперед чуть подался, и жоще зафиксирован. Пошевелить ацки сложно). Остальные подухи БРТ. Думаю скоро поставить спорт заднюю. А то что подушки жоще так то ничего. Дольше гранаты проживут)...и пидорачи на ухабах вылетать не будут).Я за жосткость в подкапотном пространстве . А по поводу опор тоже интересно что их замена вообще даст) БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 марта, 2013 (изменено) А по поводу опор тоже интересно что их замена вообще даст)В якому сенсі що може дати заміна опор?В мене стоять не знаю якої фірми і резинова основа просіла вже, а тут брат пропонує нові за невелику ціну, от і думаю чи брати в нього СЕВІ, чи шукати щось інше. Ось і вся причина заміни. Чи може я тебе не зрозумів? Изменено 25 марта, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 25 марта, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 марта, 2013 А по поводу опор тоже интересно что их замена вообще даст)В якому сенсі що може дати заміна опор?В мене стоять не знаю якої фірми і резинова основа просіла вже, а тут брат пропонує нові за невелику ціну, от і думаю чи брати в нього СЕВІ, чи шукати щось інше. Ось і вся причина заміни. Чи може я тебе не зрозумів?Я имею ввиду, что даст замена стоковых опор на опоры от севи? (управляемость, комфорт шумовой или еще чего?) БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 марта, 2013 Я имею ввиду, что даст замена стоковых опор на опоры от севи? (управляемость, комфорт шумовой или еще чего?)Та я й сам не знаю, просто всі кажуть, що СЕВІ кращі за стокові опори. Тим паче ціну пропонують за СЕВІ стільки як і за сток, то чому б не взяти? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти