ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 мая, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 мая, 2013 (изменено) Щось я запустив свій бортовичок. На днях було трішки часу і вирішив поставити пневмоамортизатор під капот, бо та палка буває заважає, коли щось роблю.Я вже колись ставив такий аморт, але все кріпив до кузова( див пост 268 (моторного відсіку, що було призвело до тріщини шва гермитика між стаканом і моторним відсіком) та й до капота (старого/короткого) я тоді кріпив меблевого уголка, який тримався на заклепках, а щоб було вгадати де найкраще по висоті ставити аморта то я там зробив аж 6 дірок.Цей раз все по інакшому, щоб не кріпити до моторного відсіку, то до розпорки стаканів був приварений спеціальний тримач з дирочкою збоку:Самі матеріали: алюмінєвий уголок, два болтики на 6 мм, з широкими шляпками, тільки не було коротших то я ці поврізав, і сам аморт.В капоті є овальні отвори на ребрах жорсткості от туди і вставиви болтики на 6, і плюс овальні отвори дали змогу відрегулювати висоту аморта (а не робити шість дирок в новомк капоті).Далі кріпимо алюмінєвий уголок просверливши в ньому дирку під кріплення амортизатора.Далі кріпимо низ амортизатора до вищезгаданого тримача на розпорці.Кріпимо і насолоджуємося плавним відкривання капоту, плюс палка капота не заважає.На запитання чи нічого не задіває, то ось фото майже закритого капота. На вихихідних із батьком в селі задушили кабанчика, перед Пасхою є традиція,А також для своєї донечки їздив по пісок для пісочніци. Перший раз з прицепом це було щось. Ще вперед їхати коду б не йшло, але не швидко, постійно мисля, що він має відчепитися, а здавати задом це зовсім попа . Изменено 6 мая, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mario052 10 Опубликовано 6 мая, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 мая, 2013 Круто! я собі також хочу такий аморт поставити! руки не доходять! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 мая, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 мая, 2013 На днях був перебраний передок. Замінені салінблоки, ромашки, права шарова, лівий краб. Накінець то поставив сапоги (нового образця) передніх стійок, в них було вставлені картриджі "ХОЛА",бо мої старі картриджі потекли. Що дивно, що по кталогу маркіровка вказує на те, що то були "Більштейни-масло", але коли топиш шток вниз, то на одній він вилазе сам до половини, на іншій менше половини, як то там газ.На лівій саблі де стоять ромашки прийшлось лампою випалювати їх, бо за роки так закисло що простим способовм зняти не вдалосяТакож на лівому крабі була обірвана втулка в сальнику і крутилася в резинці від руки, тому й замінив краб повністю, бо перепресувати салінблок в крабі не було можливості.Сальнблоки в ричаги запресував за допомою тисків і чудо гелю ТЕСТ, промазавши ним добряче салінблок і сам ричаг і пішло аж на ура.Дивним стало те що рулоьвих наконечників не міняв а кількість поворотів руля в ліву сторону стала 2,5 оборота, а в праву - 1,5.Ще мені сказали що зразу розвал робити не треба, потрібно трішки поїздики, щоб всі резинки стали на своє місце, а потім можна робити розвал.Цікавить чи це так, з одної сторони логічно , а з другої сам не знаю що робити.Підкажіть як бути далі. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 17 мая, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 мая, 2013 Якщо резина не пищить і руль сильно не тягне в сторону, можна трохи поїздити. А так - резинки мали б стати на своє місце при виїзді з гаражу і по дорозі на розвал. Коли собі перебрав передок, проїздив десь 2 тижні, поки появились гроші на розвал Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 мая, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 мая, 2013 Якщо резина не пищить і руль сильно не тягне в сторону, можна трохи поїздити. А так - резинки мали б стати на своє місце при виїзді з гаражу і по дорозі на розвал. Коли собі перебрав передок, проїздив десь 2 тижні, поки появились гроші на розвал Така ж ситуація - грошей на розвал немає , зарплата через 3 дні. Якраз трохи покатаюсь без розвалу. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 мая, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 мая, 2013 (изменено) Добре що не поспішив з розвалом, а то б попав на лишніх 80 грн. Вчора добре перевіривши всі вузли виявив вбитий правий рульовий наконечник. З вибору в магазині були тільки АВТОВАЗ. Купив, поставив, тепер стук з правої сторони пропав. А ще коли регулював лівий (водійський) рульовий наконечник зняв акум, щоб було легше добратись до гайок, Коли ставив назад то трохи перетягнув клему "+", вона лопнула. Добре що в запасі була ось такане знаю чи на довго вистачить, але подібні дуже хвалив мій сусід по гаражу. Изменено 20 мая, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 июня, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июня, 2013 (изменено) На днях мав секс з клином передньго лівого колеса. Було замінено все окрім скоби і супорта. Вже думав може скоба десь-колись перегрілась і піддалась деформації від того і гальма приклинювали. Але у всьому був винен ГТЦ. Колись купив новий Фенокс. поїздивши з ним майже з рік - він мені щось не сподобався, забрав у брата з 99 в нього був старий. Помінявши в ньому всі резинки, я на ньому проїздив пару місцяв, і тормоза наче нормальні і все було добре. А потім почало клинити переднє колесо, думав може шток на ВУТі багато викручений - закрутив, все одно клине.І так методом проб дійшов до висновку, що винен всьому ГТЦ. Короче поставив я назад свій (Фенокс), прокачав... і все запрацювало.Може в тому ГТЦ якась резинка розкисла чи ще щось, я його не розбирав, поміняв і добре.Старий ГТЦНовий ГТЦТепер поборовши всі незгоди з тормозами перекрасив супорта і диски в ярко оранжевий колір. Сильно не матюкайте, але так хотів давно зробити. Чому в оранжевий, бо під капотом деякі деталі в оранжевий колір пофарбовані (розпорка, кришка маслозаливної горловини і т.д.)І моя маленька помічниця, підказує як правильно робитиТакож було замінено масло на Q8 10W40 та всі фільтра.Зараз чекаю приборчик для ДХО на дальнє світло від товариша Viper. Изменено 12 июня, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 июня, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2013 (изменено) І так, на тому тижні прийшла посилка з блочком "ДХО Базік". Вирішено було робити дальній в пів накалу в ролі ДХО. До осені ще далеко, але більшість водіїв бачу катаються з ввімкним світлом, що й справді дає набагато раніше побачити авто, яке рухається назустріч. До цього в мене стояли якість китайські ДХО схожі на маленькі туманки, короче кака є кака, видно не далеко, і через деякий час почали горіти по одному діоду. Викинув я їх нафіг. І так, купив реле зразу з запобіжником, кілька метрів провода, для експерементів, щоб не спалити свої Осрами знайшов якісь лампочки. По схемі яку прислали раніше підключив всі проводки і все запрацювало, тепер звичайно під капотом появилось кілька, як то кажуть, лишніх проводів, але вкалав я їх якомога компактніше. ПРи підключені згідно схеми радять підключати до провода дальнього світла будь-якої фари, але так як ставив я все біля акумулятора (бо там були готові провода і місце під реле з раніше встановлених ДХО), тому прийшлось той провід з блока ДХО тягнути до правої фари, таким чином яркість світла стала однакова в обох фарах. Схема підключення: Фото без ДХО: Фото з ДХО: Фото робив телефоном в сонячну погоду, так що якість не дуже. На всяк випадок підключив через раніше готову кнопочку, для випадку якщо ДХО не потрібно буде. І фото машини з увімкненим ДХО на відстані майже 120 метрів. (Теж телефоном, то може не дуже й видно, в живу видно набагато краще і на дальшій відстані). В цілому покупкою задоволений на 150%, немає ніякого лишнього освітлення і зберігся вид авто. Изменено 11 июля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 июля, 2013 Задовбали мене дощі, після кожної зливи помічаю капельки дощу на пасажирському резиновому коврику. Вода появляється тільки в тому місці що позначено на фото, а саме між склом і резинкоюЯ просто доперти не можу, як вода проходить під скло і попадає в салон.Далі ще один прикол з водою.Піднімаю ляду багажника, і чую щось хлюпає в середині, опустив - знову хлюпнуло. З низу в ляді я колись просвердив пару дирочок щоб конденсат не накопичувався, а ті дирочки колись був затулив чопиками бо звидти постійно капає обробка (мазута). Корочи витягнув я одного чопика, а з дирки десь до грам 300 води витекло.Оказується вода попадала між лядою замком (щілина приблизно до 2-3 мм).Зняв замок і думаю як ту щілину закрити. А потім взяв кусок резини товщиною десь до 4 мм і вирізав з неї колєчко, щоб впиралося у виступ на замкуЗібрав все до купи, зажав і тепер щілини немає, вода не попадає, на фото видно як проглядається резинкаІ як спеціально через пів години пішов знову сильний дощ, моє допрацювання себе виправдало, в ляді не було жодної краплинки води :dance3: .Ще знайшов кусочки білої самоклейки - зробив типу "рєснічок". Вийшло наче прикольноЗамітив що на вибоїнах буває недовмикалася 2-на передача. Заїхав на яму обдивився, оказалось болт який тримає хомут на карданчику, якимось чудом діставав шпильку кріплення подушки, наче раніше такого не помічав. Відкрутив того болта провернув хомут так щоб той болт нікуди не діставав. І провернув трубку на карданчику - збився ричаг КПП. В результаті разів 20 в яму з ями, пока виставив той ричаг, щоб задня не була в мене між ногами, а 5-а в пасажира. Проїхав по ямках, то наче передачу не вибивало.Ось такі приколи. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 1 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 июля, 2013 на замок ляды продается резиночка уплотнительная))...правда не всегда и не везде)) БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти