emigrant-l 165 Опубликовано 17 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 (изменено) До речі коли відкриваю багажник із салонної кнопки (ВАЗ 2110) то замок спрацьовує моментально без баузи - клац-клац, а коли так як на останній схемі то звук із пацзою десь у 0,5-1 секунди: клац- - -клац.Ну з цього я зрозумів, що коли сигналка не підключена, час спрацювання актуатора рівний часу нажаття кнопки, а якщо підключити сигналку за останньою схемою, навіть при короткочасному нажиманні кнопки, на актуаторі напруга є довший час (відпускає замок з затримкою)... Тому і висловив думку, що на виході сигналки стоїть конденсатор який підтримує напругу при відпусканні кнопки (як в ввічливій підсвітці салона, двері закрив, а світло трошки посвітило і потухло). Изменено 17 апреля, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 17 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 Також в Блоці ЦЗ є перемичка, за її допомогою можна міняти керуючий сигнал з "+" на "-". Треба буде спробувати поміняти.Если есть управляющий минус, то его можно подать на 86 контакт реле и всё должно работать. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 (изменено) Если есть управляющий минус, то его можно подать на 86 контакт реле и всё должно работать.Сьогодні спробую так зробити. А що може загрожувати соленоїду і Блоку ЦЗ якщо буде підключено напряму, так як на останній схемі. І якщо не спрацює варіант із зміною управляючого сигналу на "-" , на скільки ампер треба поставити запобіжник у РОЗОВИЙ провід який намальований на схемі №3? Изменено 17 апреля, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 17 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 (изменено) А що може загрожувати соленоїду і Блоку ЦЗ якщо буде підключено напряму, так як на останній схемі.Якщо десь закоротить проводку, що йде до актуатора, і якщо в Блоці ЦЗ немає від цього захисту - або перегорить запобіжник перед Блоком ЦЗ, або перегорить вихідний контур блока ЦЗ.І якщо не спрацює варіант із зміною управляючого сигналу на "-" , на скільки ампер треба поставити запобіжник у РОЗОВИЙ провід який намальований на схемі №3?Найкращий спосіб це визначити - вставити в розсічку актуатора амперметр і вибрати найближчий більший по амперажу запобіжник. Не претендую на правду, не вимірював (краще все таки заміряти), але мені здається що 2,5 А з головою має хватити... Изменено 17 апреля, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 Якщо десь закоротить проводку, що йде до актуатора, і якщо в Блоці ЦЗ немає від цього захисту - або перегорить запобіжник перед Блоком ЦЗ, або перегорить вихідний контур блока ЦЗ.Найкращий спосіб це визначити - вставити в розсічку актуатора амперметр і вибрати найближчий більший по амперажу запобіжник. Не претендую на правду, не вимірював (краще все таки заміряти), але мені здається що 2,5 А з головою має хватити...Я менше 5А не зустрічав в продажі. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MrrDemaN 26 Опубликовано 17 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 у меня на ЦЗ с завода стоит на 15А... Бортовичек О97 969 I7 36 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 у меня на ЦЗ с завода стоит на 15А...Де саме? В мене теж стоять запобіжники в проводці ЦЗ: на 10А на плюсовому проводі, і два штуки на 7,5А на проводах які йдуть на світловий сигнал лівого поворота і правого. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 17 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 Я менше 5А не зустрічав в продажі. ой... "очепятався" я , і я не бачив менше 5А Пошукав в неті "ток потребления актуатора", друга ссилка - http://avtogsm.ru/vigilant-a-2-p5742.htmlТехнические характеристики: Напряжение: 9-15 В Тяговое усилие: 6 кг Ток потребление под нагрузкой: до 5 АПо ходу 5А має бути ок. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 ой... "очепятався" я , і я не бачив менше 5А Пошукав в неті "ток потребления актуатора", друга ссилка - http://avtogsm.ru/vigilant-a-2-p5742.htmlТехнические характеристики: Напряжение: 9-15 В Тяговое усилие: 6 кг Ток потребление под нагрузкой: до 5 АПо ходу 5А має бути ок.Отже, якщо не вийде із зміною вихідного сигналу, то просто врізати запобіжник 5А в Розовий провід? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 17 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2014 (изменено) Отже, якщо не вийде із зміною вихідного сигналу, то просто врізати запобіжник 5А в Розовий провід?Я б всеж так поставив би додатково діод, щоб не було "обратки" на Блок ЦЗ при нажиманні кнопки...ЗІ:сорі за якість, під рукою тільки пеінт ЗІІ: напевно невірно вказав місце встановлення запобіжника, треба його розмістити там де написано "+12 В"... Изменено 17 апреля, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти