Nikolja 71 Опубликовано 28 февраля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2018 1 час назад, toxa777 сказал: если хепу это удовлетворительный? Мне эта марка не нравится. Ничего сделанного "на отлично" не попадалось. Но "на удовлетворительно" да. 4 минуты назад, toxa777 сказал: Так я и имел в виду хепу оригинальный, не палёный. Может мне только подделки попадались... Сторонюсь я этого бренда. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 февраля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2018 6 часов назад, Nikolja сказал: Нужен российский и желательно 221F. Смазка - бомба. А смазка синя №158 підійде для смазки підшипників генератора? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 28 февраля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2018 26 минут назад, ВОВ@Н сказал: А смазка синя №158 підійде для смазки підшипників генератора? На крайняк, да. Раньше считалась одной из лучших. Ее тулили везде. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 февраля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2018 1 минуту назад, Nikolja сказал: На крайняк, да. Раньше считалась одной из лучших. Ее тулили везде. Тільки на банці пише термін зберігання 2 роки з дати фасування, а вона у мене вже років 3 чи 4. А з ХАДОвською взагалі якийсь прикол. Вскрив я один підшипник, напхав туди цієї мазюки, закрив пильничок назад, пробую прокручувати і таке відчуття, що туди якийсь пісок попав. Ну думаю мабуть підшипник бракований, беру інший, пробую крутиться добре ніякого заїдання немає. Вскрив, напхав Хадо смазки і знову ж таке відчуття як у підшипнику пісок. Взяв я тої смазки і пальцем тернув по білій бумазі то видно що є якісь мікрочасточки, а якщо потерти зверху куском бумаги, то видно що ті частки розтираються і залишають після себе сліди, типу як від олівця. Тепер думаю, чи це якісь присадкии в смазці Хадо чи брак, чи вимиваті ту мазюку і мастити тим же №158. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
kriket 22 Опубликовано 28 февраля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2018 16 минут назад, ВОВ@Н сказал: Тільки на банці пише термін зберігання 2 роки з дати фасування, а вона у мене вже років 3 чи 4. А з ХАДОвською взагалі якийсь прикол. Вскрив я один підшипник, напхав туди цієї мазюки, закрив пильничок назад, пробую прокручувати і таке відчуття, що туди якийсь пісок попав. Ну думаю мабуть підшипник бракований, беру інший, пробую крутиться добре ніякого заїдання немає. Вскрив, напхав Хадо смазки і знову ж таке відчуття як у підшипнику пісок. Взяв я тої смазки і пальцем тернув по білій бумазі то видно що є якісь мікрочасточки, а якщо потерти зверху куском бумаги, то видно що ті частки розтираються і залишають після себе сліди, типу як від олівця. Тепер думаю, чи це якісь присадкии в смазці Хадо чи брак, чи вимиваті ту мазюку і мастити тим же №158. Ну так ты внимательно почитай что на ней написано и думаю дойдет ... У хадо для новых узлов и агрегатов есть другая смазка . с ув. Kriket Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 28 февраля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2018 13 минут назад, ВОВ@Н сказал: Тепер думаю, чи це якісь присадкии в смазці Хадо чи брак, чи вимиваті ту мазюку і мастити тим же №158. Вони це називають ревіталізантом. Тільки, чесно кажучи, я ні разу не бачив, щоб воно щось відновлювало. Можливо на молекулярному рівні... Але схоже на те, що це просто звичайний маркетінговий хід. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 февраля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2018 11 минут назад, kriket сказал: Ну так ты внимательно почитай что на ней написано и думаю дойдет .. Ну, написано, що для змащування підшипників електрообладнання в.т.ч генераторів автомобілів, тракторів і іншої техніки, а також для змащування ігольчастих підшипників і т.д. 12 минут назад, Nikolja сказал: Вони це називають ревіталізантом. Тільки, чесно кажучи, я ні разу не бачив, щоб воно щось відновлювало. Можливо на молекулярному рівні... Але схоже на те, що це просто звичайний маркетінговий хід. Та мені все одно як вони те називають, мене цікавить чи можна ставити ці підшипники, які змащені Хадо смазкою на авто у генератор чи вимивати цю мазюку і змащувати чимось іншим. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 28 февраля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2018 7 минут назад, ВОВ@Н сказал: Ну, написано, що для змащування підшипників електрообладнання в.т.ч генераторів автомобілів, тракторів і іншої техніки, а також для змащування ігольчастих підшипників і т.д. Раніше кращого нічого не було. 8 минут назад, ВОВ@Н сказал: чи можна ставити ці підшипники, які змащені Хадо смазкою на авто у генератор Я б змастив, якщо не циатімом 221 то хочаб 158. З деякого часу не користуюсь продукцією "Хадо". Якість ніяка. 44 минуты назад, ВОВ@Н сказал: Тільки на банці пише термін зберігання 2 роки з дати фасування, а вона у мене вже років 3 чи 4. Я думаю, що все одно буде краще за хадо, якщо банка була щільно закрита. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 февраля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2018 1 час назад, Nikolja сказал: Та там у банці вже на дні осталось тієї смазки. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 1 марта, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2018 9 часов назад, ВОВ@Н сказал: Та там у банці вже на дні осталось тієї смазки. Якщо заводської дійсно мало, вимий все і заклади 1/3 об'єма синьої 158. Змішувати не треба. Я б зробив так. Свою думку я висловив. Далі вирішуй сам. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти