fanat_v08 3 Опубликовано 28 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2012 Антон, а що можна зробити, щоб тормоза трішки кращими стали. Зразу коли поставив твого ВУТа, то тормоза були такими чутливи що капець, але ж прийшлось вкрутити штока, щоб колеса не клинило, а це повліяло на якість тормозіня.В когось бачив що на клавіші на переключателі зробили звук на магнітолу, ніхто не підкаже як це можна зробити?банально прокачать их... борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2012 (изменено) банально прокачать их...Над цим я сьогодні теж думав, але помічника не було, а самому прокачати не получається.Тобто тормоза нормальні, закопуються усі 4 колеса: спочатку передні колеса, кілька секунд - задні колеса. Просто хочеться, щоб педалька стала більш інформативнішою.А як можна підігнути підрульові переключателі ближче до руля, чув що можна якось нагріти їх, але не хочу їх поламати. Хто що скаже? Изменено 28 марта, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2012 (изменено) Найшов в інтернеті як регулюється шток ВУТа: Выступание регулировочного болта относительно плоскости крепления фланца главного цилиндра (размер1,25-0,2 мм)+фото. А не написано робити це на зеведений машині чи на заглушеній. Хто що скаже. Бо я сьогодні цей шток покрутив "на глаз" а тепер думаю як його правильно зробити.Розпишіть хто як робив або дайте ссилочку по можливості з малюнками. Изменено 28 марта, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2012 Конечно, что на заведенной.Сьогодні перевіряв виступ штока ВУТа і на заведеній машині і на заглушеній. Як на мене різниці немає. Методом пробних заїздів здається виставив оптимально, педаль ніби нормально функціонує, торомоза теж стали хорошими і колеса вроді не клине, хоча може я проїхам мало. На днях буду їхати в село до батьків то тоді перевіру на рахунок нагріття дисків і самовольного тормозіння.Може дайте якусь нормальну ссилку як його правильно регульувати. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fanat_v08 3 Опубликовано 29 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2012 Сьогодні перевіряв виступ штока ВУТа і на заведеній машині і на заглушеній. Як на мене різниці немає. Методом пробних заїздів здається виставив оптимально, педаль ніби нормально функціонує, торомоза теж стали хорошими і колеса вроді не клине, хоча може я проїхам мало. На днях буду їхати в село до батьків то тоді перевіру на рахунок нагріття дисків і самовольного тормозіння.Може дайте якусь нормальну ссилку як його правильно регульувати.себе менял год назад - не отсоединяя гтц - заменил сам ВУТ, проказал тормоза - и было счастье...никакого гемора и регулировок ... борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2012 себе менял год назад - не отсоединяя гтц - заменил сам ВУТ, проказал тормоза - и было счастье...никакого гемора и регулировок ...Я теж не відєднував ГТЦ від трубок, проте у мене стоїть ГТЦ фірми "Фенокс", а ВУТ, як сказав товариш Антон стоковий і заводський від 2114. Тобто ГТЦ і ВУТ не є парними, а десь читав, що якщо у цих деталей різні виробники то якраз цей шток треба регульувати для оптимізації тормозної системи. Так в мене і вийшло, що я сразу коли поставив ВУТ не зачіпавши штока то передні колеса почали приклинювати. А вже потім методом тику виставив (здається, далі будуть випробування на більш дальніх відстаннях) цей шток під свій ГТЦ.Ось так. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2012 Усе, з тормозами покінчено. На вихідних з братом підтягнули ручник (3 щолчка), прокачали всю тормозну систему, шток на ВУТі прийшлось навіть трішки вкрутити, бо тормоза стали надто чутливими. Боюсь щоб мо мокрій дорозі не даванути педаль тормоза по старій привичці, бо можна піти юзом. Я навіть не очікував що тормоза можна зробити такими добрими, ще осталось замінити задні тормозні колодки на якість путні (хочу ТРВ Лукас), бо стоять якість дешеві і ручник на них тримає не дуже. А да отсалась одна маленька неприємність, коли різко тормозити то всі коле блокуються добре, тільки заднє ліве на пару секунд пізніше. Хоча заносу вліво чи в право не помічав, може так треба. Ще маю забрати з покраски ось такий спойлер (фото на задню ляду. По боках там є зажими, а на що клеїти середні ніжки до ляди, одні кажуть на двохсторонній скотч, інші кажуть на якісь герметик. В брата на 21099 схожий стоїть, то він на всіх чотирьох ніжках проклеєний теж ніби якимись білим герметиком, бо таке на доторк як резина. Хто, що підкаже? Відмовляти щоб ставити спойлер не треба, бо це була давня мрія. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 3 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2012 По тормозах - є якась перевірка ефективності (десь читав)- розганяєш до 60км і тормозиш, заміряєш тормозний шлях. Точно не памятаю - пошукай в неті. Спойлер, якщо відмовляти неможна , я б поставив на скотч. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2012 По тормозах - є якась перевірка ефективності (десь читав)- розганяєш до 60км і тормозиш, заміряєш тормозний шлях. Точно не памятаю - пошукай в неті.Спойлер, якщо відмовляти неможна , я б поставив на скотч.Про скотч я теж думав в продажі зустрічав тільки такий (фото), а кажуть є ще подібний тільки білий, але він тримає гірше. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 3 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2012 Я минулого року купив скотч ЗМ шириною 2см, в нього червона стрічка зверху приклеєна. Правда дорогий - 80 грн моток. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти