ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2012 Такий з пилюкою нічого не поможе, це просто декоративна накладка на скло. В самарах є заводський підйом на криші, який робить заднє скло неоптічним для повітря. Треба ставити спойлерок типу як ця бляшанка, про яку ти раніше говорив, щоб потік повітря направити вниз по склі. В мене стоїть подібний до цього, заднього дворніка нема. Вікно очищає від пилюки добре.Прикольний, я такого не бачив, це пластмаса чи залізо? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 25 апреля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2012 Пласмасовий, кріпиться на кутники, на передньому плані видно дроти на стоп. Купляв роки 2 тому за 80 грн. Посередині потрібно підкласти резиновий прямокутник, принаймні на мій, бо працював як обмежувач швидкості - при більше 80 км/год починав тарабанити по криші За рік пластик втратив колір, такщо можна зразу красити. Можливо в мене попався неякісний, такого як на фото не знайшов на базарі. Головне, що з своєю задачею справляється і є додатковий стоп ну і вигляд нормальнай. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2012 Пласмасовий, кріпиться на кутники, на передньому плані видно дроти на стоп. Купляв роки 2 тому за 80 грн. Посередині потрібно підкласти резиновий прямокутник, принаймні на мій, бо працював як обмежувач швидкості - при більше 80 км/год починав тарабанити по криші За рік пластик втратив колір, такщо можна зразу красити. Можливо в мене попався неякісний, такого як на фото не знайшов на базарі. Головне, що з своєю задачею справляється і є додатковий стоп ну і вигляд нормальнай.Пошукаю такий, але мабуть свій перекрашу(поновлю) в чорний матовий і поставлю назад. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 мая, 2012 Ось сьогодні вирішив зробити "цюнінг" своїй трапеції двірників. Уже давно збирався, але ніяк небуло часу, але вчорашній дощ мене пдштовхнув до роботи.Суть полягає в тому, що у пасажирському двірнику робоча зона була тільки десь 900-100 градусів. Із за цього перед очима оставався грязний трикутник і завжди цівка води,яка збігає донизу. Короче не по Феншую.Знайшов в інтнернеті ссилочку, почав робити. Робив з острахом, бо права на помилку не було. Бо у автора ссилки була запасна трапеція, на якій він міг, як то кажуть потренуватися, в мене такого шансу не було.І так, зняв двірники, зняв козтрьок над моторчиком пічки, вияняв моторчик пічки (не повністю, щоб потім не ціляти через ризинку дроти плюс і мінус).Вийнв трапецію, надвір, роздивився її систему, підключив до колодки, щоб роздивитися принцип її роботи. Розпріг шатунок який приводить у дію повордок двірника.Промірав його довжину, вона склала 71 мм, мені потрібно вкоротити його до довжини 66 мм. Якщо лишити більше (67-68-69 і т.д) то хід буде більший як штатний, але не той що мені потрібний. Якщо зробити менше 66мм то шатунок буде чіпляти за корпус трапеції, що є не добре.Отже розрізаємо в любому місці Фото 1 і з допомогою наждака сточуємо одну або обоє частини, щоб загальна довжина сягала 66 мм. Потім зварюємо їх до купи Фото 2, тільки не забуваємо щоб обоє пальці були по одну сторону, лишнє сточуємо на тому ж наждаку.Збираємо трапецію до купи Фото 3, при цьому скористуємось можливістю і змащуємо всі її робочі вузли.Збираємо все в зворотному порядку: трапеція, моторчик, козирьок, двірники. І провіряємо Фото 4 так було до початку роботи, Фото 5 так стало після мого вмішатільства.Висновок: після змахів двірників пропав грязний трикутник, який бул до початку роботи, і струйка яка була, тепер змістилася в ліву сторону, але її стирає водійський двірник, і як результат маємо чисте скло. :dance3: Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 мая, 2012 На днях навернувся включатель світла задніх фонарів, купив рішив замінити. Заодно думаю долити масла в КПП, бо якось бачу стало трішки менше ніж заливав. Залито було ZIC G-FF 75W-85 таке як на фото у чорній баночці. Купував десь пів року назад, 1 літр коштував 50 грн. Зараз такого у себе в магазинах не найшов, а знайшов таке як на фото у синій баночці ціна 55 грн за 1 літр. Тільки там ззаду якісь ієрогліфи написані, нічого не зрозуміло, але на лицевій стороні написи ZIC G-FF 75W-85, таке ж як і на тих баночках що купував колись. Думаю долити до уровня, але якось трохи страшно, може бодяга якась. Підскажіть, що робити? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 9 мая, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 мая, 2012 (изменено) На днях навернувся включатель світла задніх фонарів, купив рішив замінити. Заодно думаю долити масла в КПП, бо якось бачу стало трішки менше ніж заливав. Залито було ZIC G-FF 75W-85 таке як на фото у чорній баночці. Купував десь пів року назад, 1 літр коштував 50 грн. Зараз такого у себе в магазинах не найшов, а знайшов таке як на фото у синій баночці ціна 55 грн за 1 літр. Тільки там ззаду якісь ієрогліфи написані, нічого не зрозуміло, але на лицевій стороні написи ZIC G-FF 75W-85, таке ж як і на тих баночках що купував колись. Думаю долити до уровня, але якось трохи страшно, може бодяга якась. Підскажіть, що робити?Заливай і не мучайся, це не мотор де змазка іде під тиском, вязкість однакова і ГЛ-4 також, можливо змінили тару, погугли. В мене заливалась моторна мінералка або півсинтетика, вже 400 тис. і нормально. В коробці важливо слідкувати за рівнем масла ІМХОЗ дворніком -хороша переробка, а водійський не думав так вкоротити, щоб до ущільнювача дотягував? Изменено 9 мая, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 мая, 2012 Заливай і не мучайся, це не мотор де змазка іде під тиском, вязкість однакова і ГЛ-4 також, можливо змінили тару, погугли. В мене заливалась моторна мінералка або півсинтетика, вже 400 тис. і нормально. В коробці важливо слідкувати за рівнем масла ІМХОЗ дворніком -хороша переробка, а водійський не думав так вкоротити, щоб до ущільнювача дотягував?Думав, але вже другий раз знімати трапецію нервів не вистачить. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fanat_v08 3 Опубликовано 10 мая, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 мая, 2012 Висновок: після змахів двірників пропав грязний трикутник, який бул до початку роботи, і струйка яка була, тепер змістилася в ліву сторону, але її стирає водійський двірник, і як результат маємо чисте скло. :dance3: оу, если будет возможность - сделай фото на грязной машине, оч. интересно... борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kobzars 4 Опубликовано 10 мая, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 мая, 2012 Ты знаеш мне кажется что они поменяли банку. У меня тоже залито зик гл4 75-85, но банка красная. Можеш посмотреть в бортовике на первой странице Тюнинг не пустая трата денег. Тюнинг- перевод денег в эмоции, кучу впечатлений и выбросов адреналина, что бесценнее денег. Я на Драйве Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 10 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 мая, 2012 (изменено) оу, если будет возможность - сделай фото на грязной машине, оч. интересно...Тебе цікавить зона чистого скла, то десь приблизно отак як на фото. Якщо не забуду то сфоткаю коли буде дійсно грязне. Изменено 10 мая, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти