ВОВ@Н Опубликовано 4 июня, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 4 июня, 2012 Хорошо хоть пороги не полезли ))). Попробуй вычисти грязь что сможешь, а после поварки нигролом задуть.Пороги вроді не полізли, але лонжеронам кінець, я дивуюся на чому тримається балка .Чим після поварки промазати залізо, щоб назад поставити підкрилки. Колись мастив якоюсь резино-бітумною мастікою, така 3-х літрова банка жовтого кольору, а на ній вроді намальована червона машина, не пам'ятаю назви. То з практики показало що воне не годиться. Одні радять покрити розчином пушсала і мовілю, інші мастікою ВЕЛКОР, а що краще ще не знаю. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
AXID Опубликовано 4 июня, 2012 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2012 (изменено) Весь наварений метал грунтуй антикорозійним грунтом, тільки не ГФ. Можеш і з внутрішньої сторони покрити, залишивши чисті полоски для сварки. Я грунтував BODY, але може є кращий. В себе арки обробляв нігрол+мовіль, на око десь 60:40, щоб не сильно текучий. Днище обробляв Бітгум + нігрол. Коротше до всякої обробки додаю біля 50% нігролу Изменено 4 июня, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
ВОВ@Н Опубликовано 4 июня, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 4 июня, 2012 Весь наварений метал грунтуй антикорозійним грунтом, тільки не ГФ. Можеш і з внутрішньої сторони покрити, залишивши чисті полоски для сварки. Я грунтував BODY, але може є кращий.В себе арки обробляв нігрол+мовіль, на око десь 60:40, щоб не сильно текучий. Днище обробляв Бітгум + нігрол. Коротше до всякої обробки додаю нігрол Я в продажі бачив тільки такий (фото), так він рідковатий, невже нігрол надасть йому нормальної густоти? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
AXID Опубликовано 4 июня, 2012 Жалоба Опубликовано 4 июня, 2012 Я в продажі бачив тільки такий (фото), так він рідковатий, невже нігрол надасть йому нормальної густоти?Х.з. в мене трохи темніший, по густині як повидло і не текучий. Тому їх змішував щоб нігрол не потік зразу.Багато мовіля не давай, він добре захищає на нових кузовах, поки не висохне. Для старших кузовів краще проникаюча змазка - нігрол ІМХО. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
ВОВ@Н Опубликовано 4 июня, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 4 июня, 2012 (изменено) Х.з. в мене трохи темніший, по густині як повидло і не текучий. Тому їх змішував щоб нігрол не потік зразу.Багато мовіля не давай, він добре захищає на нових кузовах, поки не висохне. Для старших кузовів краще проникаюча змазка - нігрол ІМХО.Добре, дякую.А що буде якщо заберу оту хрінь що на фото, а дирки позаварюю. Изменено 5 июня, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
AXID Опубликовано 5 июня, 2012 Жалоба Опубликовано 5 июня, 2012 (изменено) Добре, дякую.А що буде якщо заберу оту хрінь що на фото, а дирки позаварюю.Неварто її забирати. Всі камінці, які летять з передніх коліс царапають цю накладку, а без неї будуть фарбу. Собі також думав забрати, добре що майстри відговорили. Можеш покрасити в колір авто і через рік підмальовувати, але це вже на твій смак. Краще лишай як є. Изменено 5 июня, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
ВОВ@Н Опубликовано 5 июня, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 5 июня, 2012 Неварто її забирати. Всі камінці, які летять з передніх коліс царапають цю накладку, а без неї будуть фарбу. Собі також думав забрати, добре що майстри відговорили. Можеш покрасити в колір авто і через рік підмальовувати, але це вже на твій смак. Краще лишай як є.Воно то так, але в мене під цією накладкою завжди збирається бруд і вода, а потім начне ржавіти метал під нею. А що буде якщо її зняти, дирки заварити, а замість неї наклеїти прозрачну плівку, бачив такою обклеюють передки капотів на іномарках, щоб не оббивало краску камінцями? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
AXID Опубликовано 5 июня, 2012 Жалоба Опубликовано 5 июня, 2012 Воно то так, але в мене під цією накладкою завжди збирається бруд і вода, а потім начне ржавіти метал під нею. А що буде якщо її зняти, дирки заварити, а замість неї наклеїти прозрачну плівку, бачив такою обклеюють передки капотів на іномарках, щоб не оббивало краску камінцями?Можна і плівкою, але де знайти такі обрізки? Я намастив під накладкою нігрол+мовіль і нічого не ржавіє Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
ВОВ@Н Опубликовано 5 июня, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 5 июня, 2012 Можна і плівкою, але де знайти такі обрізки? Я намастив під накладкою нігрол+мовіль і нічого не ржавіє А вони (накладки ці) продаються десь окремо? В себе в магазинах такого не знаходив. Просто вони в мене дуже тверді і від цього одна лопнувша. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
AXID Опубликовано 5 июня, 2012 Жалоба Опубликовано 5 июня, 2012 А вони (накладки ці) продаються десь окремо? В себе в магазинах такого не знаходив. Просто вони в мене дуже тверді і від цього одна лопнувша.Звичайно є і защолки також(вони одноразові). Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти