Рекомендуемые сообщения

Хорошо хоть пороги не полезли ))).

Попробуй вычисти грязь что сможешь, а после поварки нигролом задуть.

Пороги вроді не полізли, але лонжеронам кінець, я дивуюся на чому тримається балка :wacko: .

Чим після поварки промазати залізо, щоб назад поставити підкрилки. Колись мастив якоюсь резино-бітумною мастікою, така 3-х літрова банка жовтого кольору, а на ній вроді намальована червона машина, не пам'ятаю назви. То з практики показало що воне не годиться.

Одні радять покрити розчином пушсала і мовілю, інші мастікою ВЕЛКОР, а що краще ще не знаю.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Весь наварений метал грунтуй антикорозійним грунтом, тільки не ГФ. Можеш і з внутрішньої сторони покрити, залишивши чисті полоски для сварки. Я грунтував BODY, але може є кращий.

В себе арки обробляв нігрол+мовіль, на око десь 60:40, щоб не сильно текучий. Днище обробляв Бітгум + нігрол. Коротше до всякої обробки додаю біля 50% нігролу :)

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Весь наварений метал грунтуй антикорозійним грунтом, тільки не ГФ. Можеш і з внутрішньої сторони покрити, залишивши чисті полоски для сварки. Я грунтував BODY, але може є кращий.

В себе арки обробляв нігрол+мовіль, на око десь 60:40, щоб не сильно текучий. Днище обробляв Бітгум + нігрол. Коротше до всякої обробки додаю нігрол :)

Я в продажі бачив тільки такий (фото), так він рідковатий, невже нігрол надасть йому нормальної густоти?

post-18073-1338842404.jpg

r119p.gif

Бортовий журнал

Я в продажі бачив тільки такий (фото), так він рідковатий, невже нігрол надасть йому нормальної густоти?

Х.з. в мене трохи темніший, по густині як повидло і не текучий. Тому їх змішував щоб нігрол не потік зразу.

Багато мовіля не давай, він добре захищає на нових кузовах, поки не висохне. Для старших кузовів краще проникаюча змазка - нігрол ІМХО.

Не усложняйте простое!

Х.з. в мене трохи темніший, по густині як повидло і не текучий. Тому їх змішував щоб нігрол не потік зразу.

Багато мовіля не давай, він добре захищає на нових кузовах, поки не висохне. Для старших кузовів краще проникаюча змазка - нігрол ІМХО.

Добре, дякую.

А що буде якщо заберу оту хрінь що на фото, а дирки позаварюю.

post-18073-1338871186.jpg

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Добре, дякую.

А що буде якщо заберу оту хрінь що на фото, а дирки позаварюю.

Неварто її забирати. Всі камінці, які летять з передніх коліс царапають цю накладку, а без неї будуть фарбу. Собі також думав забрати, добре що майстри відговорили.

Можеш покрасити в колір авто і через рік підмальовувати, але це вже на твій смак. Краще лишай як є.

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Неварто її забирати. Всі камінці, які летять з передніх коліс царапають цю накладку, а без неї будуть фарбу. Собі також думав забрати, добре що майстри відговорили.

Можеш покрасити в колір авто і через рік підмальовувати, але це вже на твій смак. Краще лишай як є.

Воно то так, але в мене під цією накладкою завжди збирається бруд і вода, а потім начне ржавіти метал під нею. А що буде якщо її зняти, дирки заварити, а замість неї наклеїти прозрачну плівку, бачив такою обклеюють передки капотів на іномарках, щоб не оббивало краску камінцями?

r119p.gif

Бортовий журнал

Воно то так, але в мене під цією накладкою завжди збирається бруд і вода, а потім начне ржавіти метал під нею. А що буде якщо її зняти, дирки заварити, а замість неї наклеїти прозрачну плівку, бачив такою обклеюють передки капотів на іномарках, щоб не оббивало краску камінцями?

Можна і плівкою, але де знайти такі обрізки? Я намастив під накладкою нігрол+мовіль:) і нічого не ржавіє :pardon:

Не усложняйте простое!

Можна і плівкою, але де знайти такі обрізки? Я намастив під накладкою нігрол+мовіль:) і нічого не ржавіє :pardon:

А вони (накладки ці) продаються десь окремо?

В себе в магазинах такого не знаходив. Просто вони в мене дуже тверді і від цього одна лопнувша.

r119p.gif

Бортовий журнал

А вони (накладки ці) продаються десь окремо?

В себе в магазинах такого не знаходив. Просто вони в мене дуже тверді і від цього одна лопнувша.

Звичайно є і защолки також(вони одноразові).

Не усложняйте простое!

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти