ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2012 А перед затяжкою болти трохи вiджати, а потом затягувати, чи затягувати зразу. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 11 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2012 зажимаешь по очередности, с этапными усилиями. дотянул до щелчка, следующий и так далее.... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2012 Нi ти не зрозумiв, затягувати зразу, чи дати болту зрушитись з мiсця в сторону вiджимання, а потiм затягувати, а то я думаю щоб вiн не вiрвався. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 12 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июня, 2012 зажимаешь без отвода назад.надел ключ и плавно без рывков тянеш на зажим до щелчка ключа. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июня, 2012 зажимаешь без отвода назад.надел ключ и плавно без рывков тянеш на зажим до щелчка ключа.О, тепер зрозуміло 100% Думаю на вихідні спробувати. Дякую всім, хто допоміг. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 13 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 июня, 2012 Сьогодні їздив на ринок Сатурн, що у Вінниці. Взяв із собою свого сварщика, який мені має робити машину. Кажу поїхали, зі мною, а то я деякого заліза в очі не бачив, яке воно, куплю не таке як треба, будеш потім мудохатись при поварці машини і мене згадувати "Незлим, тихи словом". Короче приїхали, найшли ракушку з ВАЗівськими кузовними деталями, і ... давай по списку. Сума вийшла 2075 грн, але продавець, як "ОПТОВИМ" покупцям, (авжеж пів машини купили ) зробив скидку в 75 грн. І того вийшло рівно 2000 грн . Погрузили, і поїхали назад. Туди їхали, ще розмовляли, а назад... такий гуркіт в салоні від тих "покупок", що один одного не чули, навіть музика не допомага. Приїхали я розгрузився, щось з жінкою почав розмовляти, а вона каже чо ти до мене кричиш так голосно. А мене від того дзенькоту заліза і голосної музики оглушило . Фото пока немає, бо фотоапарат віддав родичам, але може кого що цікавть яке те залізо, пишіть фото зроблю. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 14 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2012 Короче мій фотоапарат поїхав на море з родичами, то я зробив фото телефоном, і то не всі деталі зробив, бо не хватило заряду батареї у телефоні. Але дещо встиг: Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июня, 2012 (изменено) Так на вихідних збирався підтягнути ГБЦ, але цього диво ключа (динамометричного) так і не знайшов. Наче сьогодні обіцяли привезти, то може ввечері піду в гараж тай підтягну, бо не хочеться, щоб масло срало по моторі.А так як ключа не було, то шоб день не пропав попробував поставити пневмоамортизатор від багажника на капот, вийшло прикольно Відео тут.Хоча треба пошукати трішки мякшого, бо надто різко відкривається, крючочки були готові і взяті від ляди багажника автомобіля OPEL Vectra.Відео знімав телефоном то якість не дуже, але суть ясна. Також є фото. Изменено 18 июня, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июня, 2012 Так динамометричного ключа ні в кого і не знайшов, а всі мотористи в один голос кажуть, що інструменти ми на прокат не даєм. Короче щоб прискорити процес підтяжки ГБЦ, вирішено було вдома зняти воздухан і клапанну кришку і мене на мотузку потянули до моториста, чому на мотузку, бо моторист казав що цю процедуру треба робити на холодний мотор. І так ціна роботи (підтяжки) ГБЦ 10 грн і прокладка клапанної кришки 16 грн. Далі буде мойка двигуна і буду слідкувати чи не сре масло більш нікудою. І одна невеличка кака вилізла , коли мене буксирували то у товариша на ВАЗ 2108 відвалилось буксировочне вухо, як виявилось у нього лонжерони теж гнилі. Потім приїхавши (притягнувши) мене додому, зібрав все на місце, а друг кинувши буксировочне вухо в багажник теж поїхав додому. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 18 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июня, 2012 (изменено) З упором капота цікава тема. А як закривається - капот кидаєш чи потрібно натиснути? Розкажи детальніше як підтягували ГБЦ (яким моментом і скільки заходів і т.д) може комусь пригодиться. П.С Неприємно вийшло з іншою 08, комусь допоміг, а собі... Я також раз тягнув передком ланоса з болота, під-час тяганини раптом згадав з якого року моя машина , але назад дороги небуло... Все обійшлося , крюк і телевізор витримав (тфу-тфу-тфу). Изменено 18 июня, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти