Рекомендуемые сообщения

А перед затяжкою болти трохи вiджати, а потом затягувати, чи затягувати зразу.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

зажимаешь по очередности, с этапными усилиями.

дотянул до щелчка, следующий и так далее....

Нi ти не зрозумiв, затягувати зразу, чи дати болту зрушитись з мiсця в сторону вiджимання, а потiм затягувати, а то я думаю щоб вiн не вiрвався.

r119p.gif

Бортовий журнал

зажимаешь без отвода назад.надел ключ и плавно без рывков тянеш на зажим до щелчка ключа.

зажимаешь без отвода назад.надел ключ и плавно без рывков тянеш на зажим до щелчка ключа.

О, тепер зрозуміло 100% :dance3::yahoo: Думаю на вихідні спробувати. Дякую всім, хто допоміг.

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні їздив на ринок Сатурн, що у Вінниці. Взяв із собою свого сварщика, який мені має робити машину. Кажу поїхали, зі мною, а то я деякого заліза в очі не бачив, яке воно, куплю не таке як треба, будеш потім мудохатись при поварці машини і мене згадувати "Незлим, тихи словом".

Короче приїхали, найшли ракушку з ВАЗівськими кузовними деталями, і ... давай по списку. Сума вийшла 2075 грн, але продавець, як "ОПТОВИМ" покупцям, (авжеж пів машини купили :pardon: ) зробив скидку в 75 грн. І того вийшло рівно 2000 грн :wacko: .

Погрузили, і поїхали назад.

Туди їхали, ще розмовляли, а назад... :wacko: такий гуркіт в салоні від тих "покупок", що один одного не чули, навіть музика не допомага.

Приїхали я розгрузився, щось з жінкою почав розмовляти, а вона каже чо ти до мене кричиш так голосно. А мене від того дзенькоту заліза і голосної музики оглушило :blink:.

Фото пока немає, бо фотоапарат віддав родичам, але може кого що цікавть яке те залізо, пишіть фото зроблю.

r119p.gif

Бортовий журнал

Короче мій фотоапарат поїхав на море з родичами, то я зробив фото телефоном, і то не всі деталі зробив, бо не хватило заряду батареї у телефоні.

Але дещо встиг:

post-18073-1339653151.jpg

post-18073-1339653157.jpg

r119p.gif

Бортовий журнал

Так на вихідних збирався підтягнути ГБЦ, але цього диво ключа (динамометричного) так і не знайшов. Наче сьогодні обіцяли привезти, то може ввечері піду в гараж тай підтягну, бо не хочеться, щоб масло срало по моторі.

А так як ключа не було, то шоб день не пропав попробував поставити пневмоамортизатор від багажника на капот, вийшло прикольно :yahoo:Відео тут.

Хоча треба пошукати трішки мякшого, бо надто різко відкривається, крючочки були готові і взяті від ляди багажника автомобіля OPEL Vectra.

Відео знімав телефоном то якість не дуже, але суть ясна. Також є фото.

post-18073-1340006350.jpg

post-18073-1340006360.jpg

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Так динамометричного ключа ні в кого і не знайшов, а всі мотористи в один голос кажуть, що інструменти ми на прокат не даєм. Короче щоб прискорити процес підтяжки ГБЦ, вирішено було вдома зняти воздухан і клапанну кришку і мене на мотузку потянули до моториста, чому на мотузку, бо моторист казав що цю процедуру треба робити на холодний мотор.

І так ціна роботи (підтяжки) ГБЦ 10 грн і прокладка клапанної кришки 16 грн. Далі буде мойка двигуна і буду слідкувати чи не сре масло більш нікудою.

І одна невеличка кака вилізла :blink::wacko: , коли мене буксирували то у товариша на ВАЗ 2108 відвалилось буксировочне вухо, як виявилось у нього лонжерони теж гнилі.

Потім приїхавши (притягнувши) мене додому, зібрав все на місце, а друг кинувши буксировочне вухо в багажник теж поїхав додому.

r119p.gif

Бортовий журнал

З упором капота цікава тема. А як закривається - капот кидаєш чи потрібно натиснути?

Розкажи детальніше як підтягували ГБЦ (яким моментом і скільки заходів і т.д) може комусь пригодиться.

П.С Неприємно вийшло з іншою 08, комусь допоміг, а собі... :mega_shok: Я також раз тягнув передком ланоса з болота, під-час тяганини раптом згадав з якого року моя машина :blink:, але назад дороги небуло... Все обійшлося :heat: , крюк і телевізор витримав (тфу-тфу-тфу).

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти