ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июня, 2012 З упором капота цікава тема. А як закривається - капот кидаєш чи потрібно натиснути?Розкажи детальніше як підтягували ГБЦ (яким моментом і скільки заходів і т.д) може комусь пригодиться.П.С Неприємно вийшло з іншою 08, комусь допоміг, а собі... Я також раз тягнув передком ланоса з болота, під-час тяганини раптом згадав з якого року моя машина , але назад дороги небуло... Все обійшлося , крюк і телевізор витримав (тфу-тфу-тфу).Так на рахунок упора довго думав, де його краще пристроїти, щоб він не заважав. При закритті тиснути не треба, руками доводиш капот майже до кінця, і коли остається десь 10 см, просто відпускаєш його, і під дією ваги капота він защолкується. При відкриті, потрібно підняти капот на висоту приблизно 30-40 см, далі відпускаєш і він помаленьку піднімається догори сам.А з приводу ГБЦ, то було так: приїхав(притягнули) мене, моторист взяв цей чудо-ключ, щось там покрутив на ньому вставив в болти і почав підтягувати, то ті що ближче до крила (ліва сторона) майже не прокрутилися, може на пару міліметрів. Він щей каже що вони тільки зірвалися з місця майже на 150 кг, а 4 штуки ті що до КПП то почали прокурчуватись ще на 80-85 кг. Якраз там в мене і пускало трішки масло. Затягнув він і ті, звичайно в потрібній послідовності, і все, мене на галстук і назад додому. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 19 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июня, 2012 Так на рахунок упора довго думав, де його краще пристроїти, щоб він не заважав. При закритті тиснути не треба, руками доводиш капот майже до кінця, і коли остається десь 10 см, просто відпускаєш його, і під дією ваги капота він защолкується. При відкриті, потрібно підняти капот на висоту приблизно 30-40 см, далі відпускаєш і він помаленьку піднімається догори сам.А з приводу ГБЦ, то було так: приїхав(притягнули) мене, моторист взяв цей чудо-ключ, щось там покрутив на ньому вставив в болти і почав підтягувати, то ті що ближче до крила (ліва сторона) майже не прокрутилися, може на пару міліметрів. Він щей каже що вони тільки зірвалися з місця майже на 150 кг, а 4 штуки ті що до КПП то почали прокурчуватись ще на 80-85 кг. Якраз там в мене і пускало трішки масло. Затягнув він і ті, звичайно в потрібній послідовності, і все, мене на галстук і назад додому.Навіщо то хоть назад на галстук. Треба було біля моториста кришку, воздухан і тросики повісити. Там 20 хвилин роботи максимум. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июня, 2012 Навіщо то хоть назад на галстук. Треба було біля моториста кришку, воздухан і тросики повісити. Там 20 хвилин роботи максимум.Угу, тільки я воздухан і прокладку клапанної кришки лишив в себе в гаражі, через це й прийшлось назад на галстуці. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 19 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июня, 2012 буває ))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июня, 2012 буває )))Угу, буває, тільки не у всіх проходе . Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июня, 2012 (изменено) Як уже раніше зазначав, що з дуру взяв пропшикав ВД-40 завіси задньої ляди, через це вона почала стукати на найменших нерівностях. Довго так їздити не зміг, хоча є нові завіси і нова ляда (збираюса красити машину), але поки руки не дошли вирішив цю проблему доже просто: Взяв шайбочку підходящого діаметру і товщини, зробив надріз і забив її туди куди показана стрілка на фото і капнув трішки мастила, щоб зменшити тертя шайби об завіси. Зараз в салоні тиша як в танку, спеціально проїхав по поганій дорозі і багажник не видав а ні звуку. Зроблено це було уже майже 2 місяці назад і ніякого стуку пока не чути. Надіюсь моє рішення допоможе тим, хто не хоче міняти завіси. Изменено 21 июня, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2012 (изменено) Перед покраскою авто передивився всі вузли мотора, щоб нігде нічого не звисало, не просочувалось масло і т.д. Сьогодні хочу поїхати на мойку вимити все підкапотне. Вчора замінив резинові кільця, що стоять між ГБЦ і траплером, а то трішки пускало масло (фото не робив, бо уже були руки в мастилі, не хотілося замурзати телефон). Також зняв передню розпорку рішив її перекрасити, а то рідний жовто-поносний колір якось уже надоїв. Лампою трішки нагрівав, а потім дротяною щіткою зішкрябував стару краску. Потім наждачкою полірнув, майже до блиску. Обезжирив, грунтанув і покрасив в зелений колір (фото). На фото звичайно зовсім не той колір, бо телефон мій не на стільки потужний, щоб передати всю кольорову гамму, а в природі вона яскраво-яскраво салатового кольору, типу як фльорисцентна, колір бомба, аж за очі їсть :yahoo: . Изменено 25 июня, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 25 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2012 ВОВ@Н без образ , але думаю краще притримуватись однієї лінії кольорів. Бачу в салоні більше синього, розпорки салатовий, пружини червоний... Коротше різнобой. Не обовязково красити деталі в яскраві кольори щоб вони зразу кидались в очі. Як на мене розпорка краще б дивилась білою як заводська деталь. Це моя думка, на істину не претендую .П.С. Собі також під капотом покрасив пару деталюшок в червоний, зараз всі кольори повернув до заводських, а кришку кастрюлі відполірував . Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2012 (изменено) ВОВ@Н без образ , але думаю краще притримуватись однієї лінії кольорів. Бачу в салоні більше синього, розпорки салатовий, пружини червоний... Коротше різнобой. Не обовязково красити деталі в яскраві кольори щоб вони зразу кидались в очі. Як на мене розпорка краще б дивилась білою як заводська деталь. Це моя думка, на істину не претендую .П.С. Собі також під капотом покрасив пару деталюшок в червоний, зараз всі кольори повернув до заводських, а кришку кастрюлі відполірував .AXID, ти мабуть єдиний хто уважно читає мій бортовик. На рахунок різнокольоровості деталей я й сам сьогодні задумався. Бо дійсно виходить Каламбур: задні стойки - жовті, на передніх стойках червоні пружини, задня розпорка зелена, захист двигуна жовтий, салон синій.Так як ти порадив розпорку передка в білий не хочу, бо дужа буде маститися, буває опираюсь на неї не дужи чистими руками. Хочеться щоб вона виділялася на фоні підкапотного простору.А отже вирішено: захист двигуна, розпорка передня, розпорка задня в жовтий - спортивний колір.Сьогодні поїхав на мойку двигуна, чи то мойщик криворукий, чи то соьгодні - понеділок. Хотів позмивати старий мовіль, яким обробляв зимою моторний відсік, стакани і т.д., бо почорніло все це мазання, не красиво тай усе. Короче мовіль відвимся не на 100%, місцями позалишався. Як і чим його можна відмити? Изменено 25 июня, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 25 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2012 AXID, ти мабуть єдиний хто уважно читає мій бортовик. На рахунок різнокольоровості деталей я й сам сьогодні задумався. Бо дійсно виходить Каламбур: задні стойки - жовті, на передніх стойках червоні пружини, задня розпорка зелена, захист двигуна жовтий, салон синій.Так як ти порадив розпорку передка в білий не хочу, бо дужа буде маститися, буває опираюсь на неї не дужи чистими руками. Хочеться щоб вона виділялася на фоні підкапотного простору.А отже вирішено: захист двигуна, розпорка передня, розпорка задня в жовтий - спортивний колір.Сьогодні поїхав на мойку двигуна, чи то мойщик криворукий, чи то соьгодні - понеділок. Хотів позмивати старий мовіль, яким обробляв зимою моторний відсік, стакани і т.д., бо почорніло все це мазання, не красиво тай усе. Короче мовіль відвимся не на 100%, місцями позалишався. Як і чим його можна відмити?мовіль бензином або антібітумом Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти