Рекомендуемые сообщения

В мене зроблені з параніту, раніше стояли з промасленого картону.

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Клевый стишок :D

ab230096.gif

В мене зроблені з параніту, раніше стояли з промасленого картону.

у меня тоже с паранита. Но я как только петли поменял ляда на перекос стала и выровнять я уже не могу. по ходу придется запиливать.

А у тебя ляда сразу ровно стала?)

у меня тоже с паранита. Но я как только петли поменял ляда на перекос стала и выровнять я уже не могу. по ходу придется запиливать.

В Мене стала рівно, зазори по боках однакові, зверху між кришою теж однакові. Правда ляда пока гола: без стка, моторчика і ін., але думаю все буде гут.

Клевый стишок :D

Да, віршик на "5" :yahoo:

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

З петлями також не все так просто... заводської якості і розмірів тяжко знайти. Я вже 2 рази міняв і кожен раз ляда сідала по іншому :wacko: Перший раз взагалі "криворукі" зборщики поставили догори ногами :angry: Ну і крім того підозрюю, що ті самі зборщики купили "камазовську", а взяли гроші як за оригінал... зазори трошки є, але це на швидкість не впливає :pardon: .

ВОВ@Н, ти дворнік будеш залишати? Бачу отвори від значків зашпаклював, поки не покрасив ще подумай над цим.

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

З петлями також не все так просто... заводської якості і розмірів тяжко знайти. Я вже 2 рази міняв і кожен раз ляда сідала по іншому :wacko: Перший раз взагалі "криворукі" зборщики поставили догори ногами :angry: Ну і крім того підозрюю, що ті самі зборщики купили "камазовську", а взяли гроші як за оригінал... зазори трошки є, але це на швидкість не впливає :pardon: .

ВОВ@Н, ти дворнік будеш залишати? Бачу отвори від значків зашпаклював, поки не покрасив ще подумай над цим.

Не знаю про якість завісів, бо брав їх у Антона, фуфла я думаю він не підсуне.

Двірник залишати буду... хотів теж його зняти, але в деяких випадках він мені допомагав. І якось без нього мені вигляд зовсім не подобається. Так що залишаю.

r119p.gif

Бортовий журнал

Виникло ще одне питання. Коли машина покраситься то хочу поставити Євроручки (куплені у товариша Атома вже мабуть з-пів року тому назад). Так от, коли стояли прості ручки, то з часом залишаються подряпини від нігтів. Це мені не подобається. Колись купив (не пам'ятаю для чого) таку прозору плівку в рулоні, довжина 2 метри висота 10 см, по формі щось подібне де клеють капоти на іномарках. Так от, я цю плівку хочу поклеїти в тих місцях (і такої ж форми), де стоять оці пласмаски на задніх арках, а також поклеїти в місця під ручками на дверях, див. фото де позначено стрілкою.

Так от, ніша має форму впадини, як цю поівку правильно наклеїти, щоб не було зморшок.

post-18073-1349180224.jpg

r119p.gif

Бортовий журнал

Феном греть нуно, желательно строительным.

Феном греть нуно, желательно строительным.

А воно той, не сплавиться.

r119p.gif

Бортовий журнал

А воно той, не сплавиться.

не сплавится,не сильно большую тепературу выставляй просто.
  • ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти