ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2012 А якщо я рамки дверей покрашу в чорний колір по грунтовці, ще до покраски всього кузова. А потім акуратно чи обклею, чи замотаю ці рамки. Що тоді буде? Як на мене, яка різниця, яка краска буде ложитися на грунт рамок дверей, біла чи чорна. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 8 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 октября, 2012 І так, з ремонтними роботами насилу закінчено (фото в малярці і на дворі на другий день). Машинка поварена і покрашена, осталось тільки обробити (планую на середу або четвер). Все добре, але й одно "НО". Коли перед покраскою машини підбирали колір, то вийшов колір "Сафарі 215". По документах вона записана БІЛОГО КОЛЬОРУ. Покрасивши, я бачу що машина має трішки темніший вигляд, а ніж була до ремонту, виникає питання, чи не будут тепер поліцаї задовбувати. Покращик сказав, що зараз головне колір (білий, чорний, зелений, синій і т.д.) Тобто колір САФАРІ 215 відноситься до білого кольору, що і відповідатиме запису в техпаспорті. Те фото, що кращої якості і з лижою замість заднього бампера (губою від мої короткокрилки) зроблено для наглядності, якого кольру біло моє авто до покраски. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 октября, 2012 (изменено) Помаленько починаю зборку своєї автівки. Виникло питання на що садити (герметизувати) обод люка, до цього коли знімав його, він був посажений на якийсь герметик. Я коли його знімав то він з кусками краски знявся. Думаю посадити ось на такий герметик (фото 2). Хто що скаже? Користуюсть таким давно, ніколи н підводив. А, згадав, коли варилася машина то в планах було не ставити накладки на арки (фото 1) не хотів робити лишніх дирок в кузові, але криворукий підготовщик погано вивів в тих місцях шпаклівку, і тепер прийдеться ставити ці накладки. Купив нові, але дивлюся там кліпси в діаметрі 8 мм, не дуже хочеться пробурувати 6 дірок такої ширини в "новому" кузові. То чи можна ці накладки прикрутити тонкими саморізами з широкою шляпкою. Дірка там вийде до 2 мм. Изменено 9 октября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 9 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 октября, 2012 В знайомого ці накладки тримаються на самонарізах, які закріпляють і підкрильник. Як варіант можна спробувати. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 9 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 октября, 2012 Вигадувати нічого не треба. Просвердлити і грунтом зверху замазати, якщо боїшся що буде гнити то візьми нігрола туди ще до комплекту Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 октября, 2012 Замазувати по любому буду, просто для саморiзiв дирки треба меншi робити. А з приводу питання ободка люка, якi поради? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 октября, 2012 І так, я вже на колесах :yahoo: Насилу дочекався кінця зборки. Дав собі слово, що пока машинка не буде зібрана до останнього болтика з гаража не виїду. ...І ось, збулося. Зробив деякі фото для наглядності. Фотки салону не робив, бо вчора вирішив попрати чохли з сідушок. а то "нова" машина, а чохли в пилюці. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 октября, 2012 Велике спасибі. Машиною задоволений на всі 1000%. Особливо після поварки вона стала якось тихо їхати - нічого не скрипить, не рипить і не стукає, особливо заду. Майже два місяці їздив на ВАЗ 2108 свого родича (пока моя була на ремонті), то пересівши на свою, аж здивувався - тихо, м'ягко і комфортно. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 ноября, 2012 Сьогодні від нічого робити розібрав задні фонарі, тобто вставки, що разом з лампочками. Вирішив зробити трохи більшу яркість світла. І помітив що до мене, ще колись давно хтось виковиряв відбивачі від задніх протитуманок і поставив їх у стоп сигнали. Я вирішив так і залишити, тільки під кожною лампочкою проклеїв куски фольги з шоколадки "Оленка" клеєм "Момет" (запах від нього по всій квартирі). Як результат повороти мигають яскравіше, задній хід теж яскраво і габарити теж трішки яскравіше. Про задні протитуманки не заморочувався, все одно вони в мене не працюють. Але лампочки оставив, будуть на запас, якщо якась з основни перегорить. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 ноября, 2012 А, ще згадав на тому тижні була поставлена розпорка задніх стаканів. Хоча машина, як пару місяців після повної поварки кузова, але все одно було вирішено стакани зв'язати між собою, бо заводські точки зварки це заводські, а гаражні це зовсім друге діло. Фото не робив, бо десь постами вище є фото-звіт установки даної розпорки. Суть та сама зняв задні аморти, приклав розпорку, просверлив по три дірки в кожному стакані. Промастив все добре мовіллю з нігролом. Болти знову ж таки були використані з старих передніх опор, які врізаються в метал самі не допускабіи подальшого їх провертання. На днях прийшла посилочка від Антона. Замовив у нього обшивку багажника (фото) на основі такого ж матнеріалу, як той коврилин, що на полу машини. Ще не ставив, бо не маю часу. Знайомий радить перед установкою промазати мовіллю всі залізні деталі, що будуть закриватися обшивкою, тобто стакани і задню панель. Бо у випадку конденсату між залізом і обшивкою вода не буде накопичуватись на залізі, що не буде призводити до корозії. Оті не знаю чи мастити чи ні, воно наче нічого поганого, але буде запах мовілю в салоні. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти