AXID 0 Опубликовано 29 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2012 (изменено) На вихідних поставив фаркоп. Так-так вам не почулося, а саме фаркоп. Був куплений тут на форумі. Довго думав чи ставити, чи ні. Але згадавши люту зиму пару років назад, як мене як паршиве котеня витягували зі снігу, бо посадив авто на пузо, і при цьому відірвали буксировочне вухо з куском заднього лонжерона, то вирішено було ставити фаркоп.Так, хоча машина і вся поварена, і наче нормальна товщина металу (деталей), але ризикувати більше не хочу. Може знову мене треба витягнути зі снігу чи болота, може я когось потягну.Ну в тебе ж не шоу-кар, а звичайна машина, тому фаркоп вписується в "образ" Бачи в себе в автомагазинах ось такі днівні ходові вогніХочу поставити собі, ось тільки фарбування в блискучий колір не не радує, бо мабуть облізе швидко. Як думаєте ставити чи?На мою думку непотрібно цих ДХО, на старших машинах воно виглядає неприродньо. Якщо вже так хочеться виділятись вдень, можна пошукати або самому зробити типу такого http://silich.ru/eclipsea.html Изменено 29 ноября, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2012 (изменено) Так цей Еклипс прикольний приборчик, але ціна його становить приблизно 160 грн, а ціна тих ДХО, що я хочу поставити 70 грн. Всунути їх хочу між протитуманками і бампером (якраз підходящій простір для них).Сьогодні отримав посилку - руль ВАЗ 2110 від товариша NIKITON, він займається розборкою ВАЗ 210-12.Руль вирішив поміняти, бо на мому, де йде перехідник уже кілька разів лопало і варилося - і знову лопло, тому вирішено під заміну. Чомусь з усіх ВАЗівських цей мені найбільше подобається.Сьогодні ж руль був успішно встановлений, спочатку думам кожух руля не ставити, але без нього якось не комфортно.І так фото до установкиПісляА також фото "Самця" - фаркопаІ для різнобарвя фото обшивки багажника ліва сторна і права Изменено 30 ноября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 30 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 ноября, 2012 Скажіть будь-ласка чи підійте така схема для підключення денних ходових вогнів.І що то за реле, на скільки контактів? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Golden_Spider 0 Опубликовано 30 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 ноября, 2012 І для різнобарвя фото обшивки багажника ліва сторна і праваГде купить обшивочки багажника??? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 30 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 ноября, 2012 Где купить обшивочки багажника???Я брав тут у товариша Atom.DPТільки те що лежить на полу в мене було ще при покупці машини. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rider99 0 Опубликовано 30 ноября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 ноября, 2012 Мое высказывание касается не только тебя ('ВОВ@Н'), но и всех участников нашего форума.Ребята прежде чем ставить на свои автомобили всякую хрень (дополнительную иллюминацию, колеса R15 и т.д.) , уточните Законно ли это (а это не Законно !) ?Т.к. согласно ст. 121, часть 1, часть 3 КоАП, наказание предусматривает штраф от 340 до 425 грн. При повторном нарушении - лишение прав на 3-6 месяцев или админ. арест на 5-10 суток (вопрос: стоит ли оно того ?).Полный перечень неисправностей приведен в ПДД, п.31.4. (36 пунктов).А для того чтобы знать и морально еб*ть ГАИ: во 1-ых не давайте им повода (указанного мной выше), а во 2-ых купите себе 3-ри книги В.Караваева (автоадвокат) за 160 грн. (www.100argumentov.com). И Вы забудете что такое получать и тем более оплачивать все свои штрафы, даже если и нарушили (не реклама, просто сам пользуюсь и Вам советую).За все время использования данной книги (100 аргументов Караваева против штрафов ГАИ), ни одного протокола об админ. правонарушении и куча врагов в рядах нашей доблестной и неподкупной ГАИ (в Севастополе вообще перестали останавливать (всего 1-на серая 13-ка с донецкими номерами))!ну вроде все ездят и никого не трогают.у меня вообще по контуру фар ленты диодные,белого цвета,и никто ничего не спрашивал,диски тоже 15е.А для Вована скажу что эти фонарики по качеству не очень,у меня точно такие лежат в гараже,в одной постоянно диод перегорает,уже паял а он снова сгорел.купил другие,на два ряда лампочек,и в них тоже сгорел.так что даже не знаю стоит ли деньги выбрасывать. http://line4auto.ru/vaz/m711.gif[/ IMG] Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 30 ноября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 ноября, 2012 Тож наче мали зробити так як в Росii, вдень на авто мае бути включане ближ.св або ДХО. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 3 декабря, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 декабря, 2012 Тож наче мали зробити так як в Росii, вдень на авто мае бути включане ближ.св або ДХО.В тебе вже встановлені туманки, можна в них поставити діодні лампочки щоб небуло просадки напруги і використовувати як ДХО. Собі так планую зробити, бо туманки за 3-ри роки використав тільки раз за призначенням Про рух вдень з фарами вже довго говорять ... Нема закону - не мороч собі голову ІМХО Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 декабря, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 декабря, 2012 В тебе вже встановлені туманки, можна в них поставити діодні лампочки щоб небуло просадки напруги і використовувати як ДХО. Собі так планую зробити, бо туманки за 3-ри роки використав тільки раз за призначенням Про рух вдень з фарами вже довго говорять ... Нема закону - не мороч собі голову ІМХОТа ні, туманками користуюсь майже кожний раз, а зараз така погода (сніг, дощ) то вони в мене майже не вимикаються, але вмикаю їх разом з габаритами машини.А ДХО хочу постваити з тої причини, що машина світлого кольору і її не дуже добре видно на дорозі, особливо в теперішніх погодніх умовах (це так задля безпеки себе і інших), і плюс до того вони споживають менше електроенергнії ніж туманки. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 декабря, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 декабря, 2012 (изменено) Вобшем як то кажуть "готуй сані влітку, а воза взику". Виникло питання вибору рідини зимовому омивачу скла. Старі запаси ждавно покінчалися, тай не подобалися вони мені.Сьогодні пішов у магазин а там очі розбіглися: є різні концентрати і готові рідини. Продавець бив себе в груди і казав що користується ось таким концентратом вже майже 2 роки Сказав що його можна розбавити 1 до 3. І при міну 20 він не замерзне. Повірив я йому і купив. Ціна не велика - 25 грн за 1 літр, так дешево, але повірив продавцю на слово.На запах не дуже, навіть трішки має якийсь приємний запах.Рішив розвести цю бадягу так як він і казав 1:3. Потім думаю поексперементую.Взяв медицинський шприц набрав 1 міліграм концентрату і 3 міліграми води. Поставив у морозилку в холодильнику. Температура в морозилці міну 13 градусів Постояло воно в пластиковому стаканчику десь пів години... і як результат - задубіло Потів взяв проворцію 1:2 - результат - лід, пропорція 1:1,5 теж замерзла і це все при сінус 13 градусах. Остання пропорція 1:1 рідина не замерзла.А на етикетці чітко намальовано що концентрат має мінус 80 і можна розводити 1:2. Брехня повна, я думаю якщо такий попадеться то можна розбавляти 1:0,5 то може і не замерзне.Питання полягає в тому ж, хто який концентрат/рідину використовує? Изменено 3 декабря, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти