Palchik 40 Опубликовано 4 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 августа, 2015 Хочу покрасити їх в один колір - білий.Через пару днів як засохне грунтовка, перетру їх з водою і на покраску.Не надо в белый цвет, через сезон опять будет видна ржавчина. Зимние диски крась в черный. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 августа, 2015 Не надо в белый цвет, через сезон опять будет видна ржавчина. Зимние диски крась в черный.Там на одному із чотирьох була тільки трішки ржавчина місцями, а так вони в доброму стані. В чорний не хочу, бо тоді колеса якось гу***ться в арках крил. Хотів у ядово-зелений чи оранжевий, але як побачив ціну на краску, то зразу передумав. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 августа, 2015 Завершив роботу із покраскою зимових дисківПеретер із водичкою грунтовкуЧудо-машина - компресорна покраску пішлло 800 мл краски, можливо, якби хтось з досвідом, то було б і менше, а так красив сам радянським пульвером.Але вийшло класно, правда на одному диску пустив невеличкого "сомпля", але його не дуже помітно. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 18 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 августа, 2015 800 мл. трохи забагато)...на машину йде десь 2-2,5 л (на вісмку). Та при такому розкладі товщина ЛКП не залишає сумніву в якості. БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 августа, 2015 800 мл. трохи забагато)...на машину йде десь 2-2,5 л (на вісмку).Та при такому розкладі товщина ЛКП не залишає сумніву в якості.Ну я думаю буде триматись добре. Треба ще купити штуцера і через місяць другий, як краска добряче засохне поїду на шиномонтаж складати все до купи. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 августа, 2015 Пісял покраски дисків залишилось крапаль краски, вирішив зроббити ось такВ живу получилось прикольно. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 19 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 августа, 2015 Вийшло непогано.Та згодом таки зачухається. Треба було добавити трошки флуорисцентного порошку такого як диски красять. Думаю що в ночі прикольно би світилося)) БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 августа, 2015 (изменено) Вийшло непогано.Та згодом таки зачухається. Треба було добавити трошки флуорисцентного порошку такого як диски красять. Думаю що в ночі прикольно би світилося))Порошку немає, але я покрив білу краску прозорим лаком для нігтів, тобто прозорий лак заповнив всю цифру на рівні із ручкою. Стреться, ще раз намалюю. Изменено 23 августа, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 сентября, 2015 До зими я вже готовий. Сьогодні зібрав свої зимні коліщата, ціна 120грн за 4 колеса Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 октября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 октября, 2015 І так всім привіт. Давно нічого не писав, бо з машиною слава Богу все добре. Окрім тогго що трішки підтягнув хомут на верхньому патрубку на радіаторі.Також на днях обірвав передній правий бризговик, він у мене був прикручений до підкрилка маленькими шайбочками, я підвозив одну тьоту вагою десь під 130 кг і здаваши назад прижав бризговик колесом і його вирвало від того, що вони стоять трохи ньзько та ще й вага така (130 кг).Бризговики в мене стоять від Жигуля задні, тільки обрізав їм вуха і міняв місцями лівиф на правийНа цей раз прикрутив болтами із шляпками і поставив ширші шайбочки, ну і трохи підрізав на 1 см, щоб більше такого випадку не було.Універсальні бризговики ставити не хотів бо вони стоять трохи високо і всяка кака обкидає пороги і т.д., а так машина чистенька майже завжди.Також знайшов в закромах чорну плівку і поклеїв "реснічки", вийшло прикольно начеСьогодні вихожу, дивлюсь стоїть Ланос, з номерами на одну цифру більшу ніж у мене. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти