ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 июня, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июня, 2017 Купив вчолра чохол на руль - 135 грн., на дотик приємний, таке відчуття, що аж прилипає до рук, можна повертати долонею. Бо мій старий за 9-ть років зносився. Заклеїв люк із середини вітражною матовою плівкою-самоклейкою, бо на ньому хоч і є нанесена типу чорна сіточка, але сонце всеодно пробивається і пече в голову. Тепер стало краще. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 июня, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 июня, 2017 Пару днів назад встановив нові фонарі Формула свєта, правда уже встиг переклеїти скло на них, але два дня машина стояла на соці, то пока все тримається. Плюси: 1) яркий задній хід, 2) яркий стоп-сигнал 3) міняти лампочки набагато зручніше 4) красивий дизайн (мені подобається) Мінуси, так-так вони є: 1) Встановив фонарі, залишив машину на сонці, до вечора обоє стікляшки майже повністю відклеїлись. Прийшлось зняті їх повністю, зачистити рідний кллей і на склі і на корпусі і приклеїти ось таким герметиком поки що тримається. 2) в сонячну погоду, якщо авто стоїть навпроти сонця, то блимання поворотів видно на процентів 75-80. Виробники розмістили лампочку не по середині відбивача, а збоку, можливо із за цього воно й дає таке освітлення. 3) не можливо поставити пласмасові кришки від старих стопів, щоб прикрити провода з середини багажника. Добре що є ворсові коврики. Питання для аудиторії: Якщо я поміняю задній хід із поворотниками, тобто довге біле - це буде задній хід, а кругленьке оранжеве поворотник, це буде якесь порушення, чи поворотник має бути строго на краю кузова? 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Bogdan 1001 35 Опубликовано 23 июня, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 июня, 2017 Гарні фонарі, але якість проклейки у формули света бажає бути кращою!!! Теж переклеював!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 июня, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 июня, 2017 (изменено) 5 часов назад, Bogdan 1001 сказал: Гарні фонарі, але якість проклейки у формули света бажає бути кращою!!! Теж переклеював!!! Ще є фірма Севієм, дешевші майже вдвоє, там мабуть взагалі вафлі. До речі десь на Драйві читав чийсь бортовик, то там Освар також на сонці відклеївся , а ціна там одного як пара Формули света. Після уставки нових фонарів, задній склоочисник так і проситься, щоб його звідти зняли. До речі, як на рахунок зміни розташування заднього ходу і поворотів? Изменено 23 июня, 2017 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Bogdan 1001 35 Опубликовано 24 июня, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 июня, 2017 Я думаю, можна спробувати!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 27 июня, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 июня, 2017 (изменено) Вот теперь вообще смотрится бомбезно, а еще про плохие контакты забудешь. Я за 4-ре года ни разу туда не лазил, даже лампочки не перегорали. Дворник не снимай - в первую же плохую погоду сразу поймешь, что он нужен; контакты поворот-задний не меняй - будет не красиво (это мой лично совет). Я эксперементировал так: в повороты белые лампы - ярко выходит и хорошо видно; по два стопа на фаре - мощно, а в габарит (безцокольный) хорошие светодиоды... Но остановился на простом варианте - левые верх 10w - габариты, все остальное как есть. Изменено 27 июня, 2017 пользователем av2108ri Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 июня, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 июня, 2017 В 6/27/2017 в 05:00, av2108ri сказал: Вот теперь вообще смотрится бомбезно, а еще про плохие контакты забудешь. Я за 4-ре года ни разу туда не лазил, даже лампочки не перегорали. Дворник не снимай - в первую же плохую погоду сразу поймешь, что он нужен; контакты поворот-задний не меняй - будет не красиво (это мой лично совет). Я эксперементировал так: в повороты белые лампы - ярко выходит и хорошо видно; по два стопа на фаре - мощно, а в габарит (безцокольный) хорошие светодиоды... Но остановился на простом варианте - левые верх 10w - габариты, все остальное как есть. Склоочисник знімати не буду. В мене є старий поводок, попробую зігнути його, щоб сам скоочисник був паралельно нижній частині скла (так його буде менш помітно і функцію він буде свою виконувати). В повороти я ставив лампочки оранжеві, але у нас в продажі є темно-оранжеві (їх гірше видно) і блідооранжеві - ото я їх і поставив - вийшло якраз серединка. В габарити я ставив теж зразу безцокольні діоди, але якщо придивитися, то на лівому фонарі скло червоного кольлору, а на правому начебто трішки вишневе (темніше). Потім поставив малі лампочки на 10W і візуально колір став однавковим - червоним. Пробував в габарити ставити на 21W то здається буде дуже сліпити задніх водіїв, тай скло гріється. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 29 июня, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 июня, 2017 Не, не, в габариты зачем 21? - не вкоем случае и аккум быстрей посадишь в ночное время и габариты должны должны быть тусклее чем стопы. Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 июня, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 июня, 2017 2 минуты назад, av2108ri сказал: Не, не, в габариты зачем 21? - не вкоем случае и аккум быстрей посадишь в ночное время и габариты должны должны быть тусклее чем стопы. То був експеремент з 21w. А лампочки в 10W якраз, а можливо якби були ще тускліше, то було б ще краще. Доречі, мінус діодних лампочок в задні габарити в тому, що взимку при завіхрені від коліс, задні фонарі заліплює снігом, а якщо стоїть проста лампочка, то вона своїм теплом нагріває скло і на ньому не намерзає сніг. (Провірено на особистому досвіді). 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 29 июня, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 июня, 2017 Есть такое дело. Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти