ВОВ@Н Опубликовано 9 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 9 декабря, 2014 (изменено) расхода большого не будет,камеру УН ты не увеличиваеш,просто я подозреваю что отзыв на педальку будет иначе-бугорок один и впрыск не будет продолжительным а вся камера сразу вылетитТо може це не є добре, якщо весь бензин вильється зразу? І мабуть з 4 кулачком треба буде ставити Нивовський УН, чи залишати свій 35/40 завернутий в першу камеру? Изменено 9 декабря, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
karlson Опубликовано 9 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 9 декабря, 2014 То може це не є добре, якщо весь бензин вильється зразу? І мабуть з 4 кулачком треба буде ставити Нивовський УН, чи залишати свій 35/40 завернутий в першу камеру?Я бы начал с нивовского и 4 кулачка. Потом если что перевернул бы кулачек. Сразу весь бензин не выльется, пропускная способность носика не даст. Да и специально для этого диафрагма УН оснащена демпфером. Так что не бойся, пробуй. Потому что это все гадание на кофейной гуще)))
rem8v Опубликовано 9 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 9 декабря, 2014 да проверь чтобы этот пыптык работал,двигался при нажиме,носик не льет он распыляет-у него даже отверстие специательной формы,он льет на заглушенной машине,пристреливать точно не обязательно-я тоже за 4кулачек и 45 УН(большего не нужно,не выдумывай велосипед)
ВОВ@Н Опубликовано 9 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 9 декабря, 2014 (изменено) да проверь чтобы этот пыптык работал,двигался при нажиме,носик не льет он распыляет-у него даже отверстие специательной формы,он льет на заглушенной машине,пристреливать точно не обязательно-я тоже за 4кулачек и 45 УН(большего не нужно,не выдумывай велосипед)Як буде вільна хвилина то спробую і обов'язково відпишусь. Чи треба буде міняти мембрану УН при зміні кулачка, адже характер натискання на неї зміниться? До речі, товариші rem8v і karlson у вас случайно немає ні в кого верхньої частини карб Солекс, бо у мене і так була різьба не дуже, куди закручується ЕКХХ, а цими підборами жиклерів стала ще гіршою. Відповідь бажано в приватні повідомлення. Дякую. Изменено 9 декабря, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 15 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2014 (изменено) І так боротьба із провалом від 1500 до 2000 обертів при плавному нажиманні на газ продовжується.Замінив вакум-коректор, бо мій не дуже тримав. Зняв підшипничок де прикручений датчик Холу, промив і промастив, бо працював якость із заїданням. Думав все, ось вона, "Перемога" над провалом. Але ні, провал так і залишився.Що було зроблено:1. Поставив УН 35/40 в І камеру і 4 кулачок - провал залишився2. Поставиви Нивовський 45 УН і 7 кулачок - провал залишився. 3. Потім Нивовський 45 УН і 4 кулачок - провал залишився. 4. Викрутив жиклер ЕМР, дивлюся якась дирка мала, знайшов ще 2 у ремкомплекті, в них отвір трішки більший за той, що був у мене. Зрадів, думаю ось воно, через малий жиклер і появляється провал, але щоб було "надійно" один із жиклерів ремкомплекту розбурив, приблизно на око. Тепер в мене їх є 3 штуки: з малою диркою (мій), середня (сток) і більша (розбурений). Поставив з найбільшою, провал залишився. Але мащина стала якось краще їхати, чи може то заслуга Нивовського УН і 4 кулачка чи може "розбурений жиклер" ЕМР. Правда розходу я не заміряв, бо зараз головним завдання - це боротьба із провалом.Потім почитав інструкцію по Солексу і знайшов, що в мене мабуть не працює перехідна система І камери. Там написано, що для плавного переходу із системи ХХ в Головну систему є перехідна система, от мабуть той провал появляється, бо не працює ця перехідна система. Бо для різкого переходу служить УН, але при різкому відкриванні дроселю - провалу немає, значить не УН. В перехідній системі є спеціальний продовгуватий отвір, який відповідає за це, але єдине що може бути, що він просто забився чимось і його треба прочитити. Але я змінив стільки комбінацій із кулачками, УН, жиклерами ХХ і мембранами, а провал все одно не проходить.Чи може я щось не розумію? Изменено 15 декабря, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
rem8v Опубликовано 15 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2014 І так боротьба із провалом від 1500 до 2000 обертів при плавному нажиманні на газ продовжується.Замінив вакум-коректор, бо мій не дуже тримав. Зняв підшипничок де прикручений датчик Холу, промив і промастив, бо працював якость із заїданням. Думав все, ось вона, "Перемога" над провалом. Але ні, провал так і залишився.Що було зроблено:1. Поставив УН 35/40 в І камеру і 4 кулачок - провал залишився2. Поставиви Нивовський 45 УН і 7 кулачок - провал залишився. 3. Потім Нивовський 45 УН і 4 кулачок - провал залишився. 4. Викрутив жиклер ЕМР, дивлюся якась дирка мала, знайшов ще 2 у ремкомплекті, в них отвір трішки більший за той, що був у мене. Зрадів, думаю ось воно, через малий жиклер і появляється провал, але щоб було "надійно" один із жиклерів ремкомплекту розбурив, приблизно на око. Тепер в мене їх є 3 штуки: з малою диркою (мій), середня (сток) і більша (розбурений). Поставив з найбільшою, провал залишився. Але мащина стала якось краще їхати, чи може то заслуга Нивовського УН і 4 кулачка чи може "розбурений жиклер" ЕМР. Правда розходу я не заміряв, бо зараз головним завдання - це боротьба із провалом.Потім почитав інструкцію по Солексу і знайшов, що в мене мабуть не працює перехідна система І камери. Там написано, що для плавного переходу із системи ХХ в Головну систему є перехідна система, от мабуть той провал появляється, бо не працює ця перехідна система. Бо для різкого переходу служить УН, але при різкому відкриванні дроселю - провалу немає, значить не УН. В перехідній системі є спеціальний продовгуватий отвір, який відповідає за це, але єдине що може бути, що він просто забився чимось і його треба прочитити. Але я змінив стільки комбінацій із кулачками, УН, жиклерами ХХ і мембранами, а провал все одно не проходить.Чи може я щось не розумію?Переходная система напрямую зависит от жиклера хх ,есть там щель над и ниже заслонки-работает в зависимости от разряжения,когда из шприца выжать бензин в канал хх то он побежит из этого щелевидного отверстия и чуть выше забор эмульсии круглое отверстие
ВОВ@Н Опубликовано 15 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2014 (изменено) Переходная система напрямую зависит от жиклера хх ,есть там щель над и ниже заслонки-работает в зависимости от разряжения,когда из шприца выжать бензин в канал хх то он побежит из этого щелевидного отверстия и чуть выше забор эмульсии круглое отверстиеТобто, якщо на знятому карбюраторі відкрутити електроклапан ХХ і напустити туди бензину, то він повинен витекти через той отвір, що біля заслонки? Якщо так і буде, то це означатиме, що канал перехідної системи не засмічений?Я жиклерів ХХ поміняв вже жменю і помітив одне, що при меншому жиклері збільшується кількість викручених оборотів гвинта якості (жик 39 - 7 виворотів гвинта), і навпаки, якщо більший жиклер ХХ то викручувати приходиться менше (жик 43 - 4 виворота). Але провали були при всіх вищезгаданих жиклерах.Вже в кількох статтях читав, щоб позбавитись провалів, треба збільшувати номінал жиклера ХХ, але про який провал там сказано, чи при рушанні, чи вже в ходу (як в моїй ситуації) не понятно. Изменено 15 декабря, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
rem8v Опубликовано 15 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2014 Тобто, якщо на знятому карбюраторі відкрутити електроклапан ХХ і напустити туди бензину, то він повинен витекти через той отвір, що біля заслонки? Якщо так і буде, то це означатиме, що канал перехідної системи не засмічений?Я жиклерів ХХ поміняв вже жменю і помітив одне, що при меншому жиклері збільшується кількість викручених оборотів гвинта якості (жик 39 - 7 виворотів гвинта), і навпаки, якщо більший жиклер ХХ то викручувати приходиться менше (жик 43 - 4 виворота). Але провали були при всіх вищезгаданих жиклерах.Вже в кількох статтях читав, щоб позбавитись провалів, треба збільшувати номінал жиклера ХХ, але про який провал там сказано, чи при рушанні, чи вже в ходу (як в моїй ситуації) не понятно. проще на нижней половинке карба там есть канал хх с "ванночкой"который уходит в подошву проходя все перечисленые системы и винт качества,если польеш вместо ЭМК то польется и через воздушный жиклер хх и побежит в поплавковую камеру
karlson Опубликовано 15 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2014 Кстати, Вова. У меня однажды очень похоже умирал высоковольтный провод на 1-ом цилиндре. Я три месяца дрочил карбюратор. И в итоге доездился до того, что машина откровенно затроила. И вот тогда я этот провод и обнаружил
ВОВ@Н Опубликовано 15 декабря, 2014 Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2014 (изменено) проще на нижней половинке карба там есть канал хх с "ванночкой"который уходит в подошву проходя все перечисленые системы и винт качества,если польеш вместо ЭМК то польется и через воздушный жиклер хх и побежит в поплавковую камеруТеж думав про ту "ванночку", але якби був забитий той отвір, то можеб не було ХХ. А так ХХ ідеальний і машина реагує на закручування/викручування гвинта якості. Спершу попробую поставити більший жиклер ХХ.Кстати, Вова. У меня однажды очень похоже умирал высоковольтный провод на 1-ом цилиндре. Я три месяца дрочил карбюратор. И в итоге доездился до того, что машина откровенно затроила. И вот тогда я этот провод и обнаружил Ну, про провода звичайно можу взяти для провірки у родича з його ВАЗ 2108. Але провода майже нові, і я їх провіряв тестером, то все було нормально. Изменено 15 декабря, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти