провал при нажатии педали газа

Рекомендуемые сообщения

При этом остается вопрос - почему провалов раньше не было? Ведь "носики слоников" сами по себе не сместились. А раньше и разгон и динамика.. Кто ответит?

Посмотри на метки ГРМ!
  • Ответов 171
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Добрый день.

У Меня ВАЗ 21093 1,5 карб Балтик

Поменял и отрегулировал карбюратор. Поменял трамблер но зажигание не выставили не было страбоскопа. Поставили так как стоял старый.

Тепер авто на первой срывает на второй после 40 тоже едет а вот на третьей и червертой тупит едешь 80 на 4 передаче газ в пол а авто не набирает такое чувство как буд то кто то за бампер держит.

На второй после 20ти та же самая штука газ в пол а авто тупит и только после 35 начинает набирать.

Скажите какой должен быть угол опережения зажигания для моего авто, 1,5 карбюр и можно ли его выставить без страбоскопа?

Искал по форумам ничего не понял кто пишет 1 градус кто 3 кто 5 .

Как выставить все говорят только со страбоскопом.

Заранее спасибо.

• 1 год спустя...

привет такая хрень с карбом на первичке не едит газ впол летит немножко отпускаеш газ прорывает опять нажимаеш плавно на газ тупит выжимаеш сцепление глохнет нет холостого електро клапан новы и рабочий не могу понять что сним помогите подскажите зарание спасибо карб солекс

привет такая хрень с карбом на первичке не едит газ впол летит немножко отпускаеш газ прорывает опять нажимаеш плавно на газ тупит выжимаеш сцепление глохнет нет холостого електро клапан новы и рабочий не могу понять что сним помогите подскажите зарание спасибо карб солекс

Приезжай, сделаю.

плохой у тебя карбюраторщик

.......искать НОРМАЛЬНОГО специалиста, который совесть свою еще на гривны не променял......

Хорошо сказал !!!

ДевяТАЧКА :)

• 8 месяцев спустя...

Доброго дня всім. Допоможіть будь-ласка у вирішенні моєї проблеми, бо вже голова квадратна.

Я раніше писав у іншій темі про те, що поміняв мембрану пускового пристрою і стала погано заводитись. Відрегулював зазор тепер все добре. Але появився провал при швидкому нажиманні педалі газу. Думав може забився розпилювач, він у мене стандартний 35\40, але завернутий в першу камеру, купив новий, зевернув так само в першу камеру (знаю що так робити не треба, але так в мене було і їхало досить добре), не помогло. Купив новий стандартний, в дві камери - провал не пропав, поставив Нивовський "45" - провал не пропав. Замінив мембрану на червоненьку на насосі, замінив мемрану теж червону на ЕМР (пиптик виступає на 6мм, як і вимагає книжка), провал не пропав. На зеведеній машині зняв трубочкуз карбюратора, яка йде до трамплера, потягнув воздух на себе - оберти піднялися, значить вакум-коректор працює.

Жиклери в 1 камері - 95/155, 2 камера - 97,5/125, жиклер ЕМР - 40, жиклер ХХ-43, рівень бензину 25,5 - 26 мм від площини карба до рівня бензину, Гвинт якості викручений на 3 оберти (провіряв ИКС-1).

На не повному витягнутому підсосі, провалу наче немає, теоретично йде мало бензину при різкому вікдриванні дроселю. Але заміряв розхід, то по трасі 2 літри бензину хватило на 23 км, виходить 8,6л на 100км, загато як на мене.

І ще помітив, що якось довго бувають падають оберти до 900. Наприклад їду на 3-4 передачі 3000 об, вмикнув нейтралку, стрілка падає до 1000 потім піднімається до 1500 і довго опускається на свої 900.

Перевірив провода на опір тестером - всі показали не більше 8.

Підкажіть, що може бути.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

а у меня и на инжекторе тоже провал при нажатии, диагностировали - ошибок не выдаёт, датчик положения дросельной заслонки в норме, датчик холостого хода - норма, в чем причина не могу понять

у меня тоже такое было, оказалось проблема с генератором. стерлись контактные кольца. разобрали генератор,поменяли щетки,кольца, провалы исчезли,и холостые стали норм,без сбоев и провалов.

В мене в глушнику просвердлена дирка, щоб не накопичувалася вода, так от побачив таке явище, якщо машина працює на ХХ то під глушником на снігу добре видно чорну пляму - тобто сажа від вихлопу. Свічки нормального кольору, а звідки береться та чорнота не розумію.

r119p.gif

Бортовий журнал

• 2 недели спустя...

З провалом вже немає сил боротися. Вже все відрегулював, все в карбі поміняв, навіть трамплер на інший - провал всеодно є. До недавньої пори стояв розпилювач сток загнутий в першу камеру, десь проявились провали, думав може забився. Гнути не було коли - просто поствив новий теж сток в обоє камери - провал не пройшов. Так їздив пару тижнів, старався нажимати педаль газу не різко. Побачив відео Наіля Порошина, що загинати розпилювачі в першу камеру не треба, бо під час руху черех них витягується пальне. Ну думаю нехай воно провалюється, але буде менше йти бензину.

Їхав у гості до батьків і поставив пляшку на 1 л бензину під капот. Вигазував все з карба, вставив шлангу подачі і обратки в цю пляшку, збив одометр і в дорогу.

На 1 літрі я проїхав 13,7 км це виходить 7,2 літра на 100 км. Це при об'ємі мотора 1500, карбі 21083, жики в 1 камері - 95\155, 2 камера - 97,5\125. Їхав зі швидкістю 90-100. В салоні були я, жінка і пустий багажник.

Потім через пару днів знову той же шлях, тільки розпилювач загнутий в першу камеру. Розгін мене порадував більше ніж при стоковому розпилювачі в дві камери. В салоні 4 чоловіка, багажник під саму полку забитий сумками з речами. Швидкість та ж сама - 90-100 км\год, таж пляшка бензину на 1 літр і проїхав я 14,3 км - це виходить 6,9 літра на 100 км. Отже різниця суттєва. Також при розпилювачі загнутому - провал став майже не відчутний, а на гарячу машину, мені здається зовсім пропадає.

Це не реклама, але я на собі перевірив і переконався, що така "тюнінг-конфігурація" мені більше підходить. Пишуть, що при такому загині розпилювача набір після 4000-4500 обертів і вище, погано помітна. Я так зовсім не їздю так, що мене поки що задовільняє.

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти