ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 августа, 2014 А хто скаже, яка глибина отвору в ГБЦ де вкурчується шпилька? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
yurich3230 0 Опубликовано 5 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 августа, 2014 А хто скаже, яка глибина отвору в ГБЦ де вкурчується шпилька? ровно такая же,сколько резьбы на шпильке+ - пара витков. http://www.drive2.ru/cars/lada/2109/21093/yurich3230/2/ http://vk.com/id103499557 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 августа, 2014 ровно такая же,сколько резьбы на шпильке+ - пара витков.Я бачив відео, що коли шпилька тянеться з ГБЦ то її закручували іншим кінцем, де більше різьби, і заходила вона на всю довжину різьби десь до 2 см. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
yurich3230 0 Опубликовано 6 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 августа, 2014 (изменено) Я бачив відео, що коли шпилька тянеться з ГБЦ то її закручували іншим кінцем, де більше різьби, і заходила вона на всю довжину різьби десь до 2 см. если быть точным,21мм+ -пара витков...думаю все что больше,возможно досверливали сами да и в шпильках может разница быть... Изменено 6 августа, 2014 пользователем yurich3230 http://www.drive2.ru/cars/lada/2109/21093/yurich3230/2/ http://vk.com/id103499557 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 7 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 августа, 2014 (изменено) если быть точным,21мм+ -пара витков...думаю все что больше,возможно досверливали сами да и в шпильках может разница быть...Вчора міняв помпу, то в мене в ГБЦ є два отвори, так от верхній отвір має глибину десь в 2 см (нижній по ідеї має бути такий самий). А різьби на СТОК шпильці нарізано десь 1-1,2см. Так що цілком ймовірно, що якщо витягнеться різьба з ГБЦ то вона витягнеться не докінця, то тоді можна шпильку розвернути іншою стороною (де різьби більше) і закрутити до упору. Також є міф, що якщо так зробити, то для гайки лишеться пару витків, (в одних більше, в одних менше), але тоді можна замовити в токаря шпильку трішки довшу (я так і зробив, щоб перестрахуватися) . Изменено 7 августа, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 марта, 2015 Вирвалась у мене сьогодні шпильна ролика ГРМ прямо посеред дороги. Добре що була в запасі виточена шпилька. Поставив її, надів ремінь, завів і побачив як ремінь сповз по шестерні розпредвалу на самий край в сторону крила і зупинився об буртик на ролику, я його попробував вернути назад, а він всеодно тікає в сторону крила. На старій шпильці ремінь був майже на кінці шестерні розпредвалу тільки в сторону мотора. Воно наче й нічого страшного, але коли ремінь тікає на лівий край шестерні розпредвалу, то він ще й видає звук чух-чух-чух, чух-чух-чух і при цьому здається треться об шків генератора, що на колінвалі. Що за прикол? Шпилька рівна і закручена до упору. І ще може дивне питання, але як натягується ролик ГРМ: за часовою стрілкою, чи проти? Найшов багато статей, то звод рекомендує натягувати проти часової стрілки, інші пишуть, що як хочете так і робіть, ще інші пишуть, що якщо за часовою стрілкою, то тоді ремінь нікуди не сповзає. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 9 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 марта, 2015 (изменено) Вирвалась у мене сьогодні шпильна ролика ГРМ прямо посеред дороги. Добре що була в запасі виточена шпилька. Поставив її, надів ремінь, завів і побачив як ремінь сповз по шестерні розпредвалу на самий край в сторону крила і зупинився об буртик на ролику, я його попробував вернути назад, а він всеодно тікає в сторону крила. На старій шпильці ремінь був майже на кінці шестерні розпредвалу тільки в сторону мотора.Воно наче й нічого страшного, але коли ремінь тікає на лівий край шестерні розпредвалу, то він ще й видає звук чух-чух-чух, чух-чух-чух і при цьому здається треться об шків генератора, що на колінвалі.Що за прикол? Шпилька рівна і закручена до упору.І ще може дивне питання, але як натягується ролик ГРМ: за часовою стрілкою, чи проти? Найшов багато статей, то звод рекомендує натягувати проти часової стрілки, інші пишуть, що як хочете так і робіть, ще інші пишуть, що якщо за часовою стрілкою, то тоді ремінь нікуди не сповзає.У мене тоже це було тільки не помню в яку сторону тікав зараз стоїть так як у тебе стояв старий.Вирівняв натяжкою протів часової стрілки,але до цього поміняв ексцентрік з шайбою бо стару хтось погриз.Вспомнив,тікав в сторону крила.Поміняв ексцентрик в сторону мотора але вилазив аж за зірочку.Весь час натягував за часовою,пока десь не вичитав.Натянув проти часовой зараз стоїть ну не по центру але байдуже.На счет шпилек знайомий токарь так якось колись розказував як він то болтики деду на Москвіч.Значить різьба погана,він робив нестандартну різьбу трошки більшу щоб вона плотно закрутилась,це треба понімать.У мене в самого батько токарь був то трохи вірю.Я б на твоему місці попробував/токарь само собою/але ще до цього всього або мертву різьбу або паковочну нитку що приміняется в опаленні.Ну щось таке може пройде,а ні тоді різьбу перерізать. Изменено 9 марта, 2015 пользователем Volf Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 9 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 марта, 2015 Вчора міняв помпу, то в мене в ГБЦ є два отвори, так от верхній отвір має глибину десь в 2 см (нижній по ідеї має бути такий самий). А різьби на СТОК шпильці нарізано десь 1-1,2см. Так що цілком ймовірно, що якщо витягнеться різьба з ГБЦ то вона витягнеться не докінця, то тоді можна шпильку розвернути іншою стороною (де різьби більше) і закрутити до упору. Також є міф, що якщо так зробити, то для гайки лишеться пару витків, (в одних більше, в одних менше), але тоді можна замовити в токаря шпильку трішки довшу (я так і зробив, щоб перестрахуватися) .Сток гумно лучше коли хороший токарь виточе рівненьку. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 марта, 2015 Треба буде попробувати натягнути за часовою стрілкою. Дивно що стара шпилька трималася на 2-3 витках в ГБЦ і нікуди ремінь не тікав, стояв в сторону мотора на шестерні розпредвалу, але не доходив до її кінця десь на 2 мм. А сьогодні поставив нову шпильку і ремінь тікає в сторону крила, і спиняється об буртик роліка. Шпилька може пути причиною чи ні? Може її треба чимось стукнути, але не знаю в яку сторону підгинати. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 9 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 марта, 2015 Треба буде попробувати натягнути за часовою стрілкою. Дивно що стара шпилька трималася на 2-3 витках в ГБЦ і нікуди ремінь не тікав, стояв в сторону мотора на шестерні розпредвалу, але не доходив до її кінця десь на 2 мм. А сьогодні поставив нову шпильку і ремінь тікає в сторону крила, і спиняється об буртик роліка.Шпилька може пути причиною чи ні? Може її треба чимось стукнути, але не знаю в яку сторону підгинати.Так я не поняв куди натягував що до крила втік за чи проти.Якщо шпилька крива або гуляє у блокові то конечно буде не понятно що. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти