Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

дай покататься)?

Як на зустріч доберусь, то дам.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 1 месяц спустя...
  • Ответов 426
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Изображения в теме

Схоже на останніх покатухах по калюжах набрав води в коробку. В суботу прийшов за машиною, а з передачі зніти не можу. Довелось їхати в гараж за паяльною лампою відігрівати. Треба міняти масло. Але його заливати проблематично. Треба якусь систему придумати, шоб заливати в горловину, яка вище ємності з мастилом.

І недавно замінив задні барабани і колодки. Довелось ще супорта на переборку віддавати, бо пильник поршня порваний був і він до кінця не втискався. 1670грн. За ремонт супортів задніх з деталями і попутною заміною дисків і колодок. Чекаю пильники внутрішніх гранат аби і саму праву гранату міняти, бо клацає дуже сильно, коли передок вмикаю.

Єдиний головняк в цій машині - це резинові деталі. Решта практично все живе.

П.с.: продаю зимові колеса 235\75-16 і 2й комплект дисків.

post-6801-1423519376.jpg

Изменено пользователем Dim.on-zt

где-то в гараже валялся ножной насос на всос-высос (на две трубки), ну или клизму надо ;)

• 0800300227(бесплатно)
  • 0442270007
  • viber - 0442270007
  • 2 недели спустя...

Заливна пробка КПП зі злизаними гранями. Треба зварка. Якусь гайку приварити, бо інакше не відкрутити. Чому весь час на якихось дрібницях такий гемор виникає??? Ше й конструктори, мать їх, зробили пробку де вихлоп і кардан іде. З іншого боку повно місця, а до пробки ше підлізь візьми...

І перевзувся на мади. В болоті зимові купери якось краще гребли. Виїзжав по тому ж полю лише на задньому приводі, а тут довелось і передок вмикати, хоча дощів же не було ці пару днів аби більше розкисло...залишу собі один комплект мадів і пару зимових коліс. 2 комплекта тримати нема сенсу з такими зимами...

Знайшов я хто б відкрутив мені гайки. Але там вилізла інша засада. Коли міняв масла в трансмісії попередній раз (після покупки), то теж не міг відкрутити. Значить викрутили заливну пробку, викручуємо зливну, а вона разом з різьбою і викрутилась :wacko: Мудак, який минулого разу робив заміну затягнув їх до всирачки. Довелось перерізати різьбу і виточувати нову пробку, і магнітик туди ж пересадили. Масло було чорнюще за тисяч десь 30 пробігу. В роздатці перевірили, там чистіше. Масло залив Тебоіл 5-40. Підтягнули мені в задньому редукторі якусь фігню, забув як називається. Тепер менше люфт в хвостовику кардана, а то гупало помітно при рушанні з місця. Але каже треба знімати моста розбирати, аби відрегулювати всі зазори треба, бо так не зробиться. Лише зняти міст - 1500грн. Та і коробку було б не погано розібрати, бо судячи зі звуків навернутий якийсь із підшипників первинного валу, бо тарабонить, якшо вижати сцепу - тиша. Куліса бовтається як на ЛАЗі старому. Теж ковиряти треба. Відвалив за все 800грн. Швидше б вже закінчити 2108 та можна було б самому зняти КПП і моста на переборку. Бо на все грошей не напасешся, якшо комусь платити :ph34r:

Ше забув. Подивились яка граната в мене хрустить, виявилось зовнішня, хоча хрустить і при прямих колесах. А я вже внутрішню купив :pardon: за 50 у.о. ше при курсі 16. Тепер доведеться ше й зовнішню купувати.

продай его...сохрани семейный бюджет..

Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев.

tel : 8093 832 68 69

mail: 1574Alex@gmail.com

продай его...сохрани семейный бюджет..

:wacko::bayan:

По-перше: в мене сім'ї немає.

По-друге: за скільки? За 5000? Чи скільки там зараз реально продати? Хай краще постоїть років 10 до кращих часів тоді.

По-третє: а шо замість на ті ж гроші? Унилу жоповозку якусь? Тут і так поїздка вже перетворюється в свято з такими цінами і тому їздити на якомусь ширпотребі не маю бажання.

Краще просто якогось мопеда кубів на 80 куплю, мені вистачить убитись :ph34r:

:wacko::bayan:

По-перше: в мене сім'ї немає.

поменяй жып на семью)

поменяй жып на семью)

шило на мыло) жип дешевле в обслуге чем семья)

шило на мыло) жип дешевле в обслуге чем семья)

и с жыпом секса больше :D

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти