vlad_zh 3 Опубликовано 26 февраля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2013 Заплатив за нові БФГ АТ 245\75\16. Чекаю поставки.недавно тоже размышлял о будущей резине на нивувместо АТ предпочёл Муды хотя и 90 % пробега на них будет асфальт, а зима уже купленано не могу я себя заставить сделать выбор в пользу АТмуды - сцуко брутальны, хочу и всё Бортовик 2113 (Городской полуКорчь) Бортовик Lada 4X4 Тайга 21213 (Загородный Вездеход) Продам Алюминиевое антикрыло, Задний бампер Zest Line 2108/09/13/14 и др. Услуги программиста 1С7 / 1С8. Автоматизация предприятий, магазинов, торговых сетей, ресторанов Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Gerasim_76 3 Опубликовано 26 февраля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2013 (изменено) недавно тоже размышлял о будущей резине на нивувместо АТ предпочёл Муды хотя и 90 % пробега на них будет асфальт, а зима уже купленано не могу я себя заставить сделать выбор в пользу АТмуды - сцуко брутальны, хочу и всёу меня на чероки стояли муды, тоже проц. 90 по асфальту катал, так ты знаешь, они почти и не гудели, и протектора там, на х.з. сколько хватит, там не в мм мерялось а в см)20 тыс по асфальту накатал, а они как были так и есть) Изменено 26 февраля, 2013 пользователем Gerasim_76 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 2 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2013 Сьогодні поміняв ремінь гени. Старий ось так виглядавРозібрав трохи впуск подивитися скільки там масла на душило. Грязюки було на мало. Був 1л бензину, то я повимивав на скільки вистачило.Тепер ось думаю: то турбіна видушує, чи навпаки картерні гази висмоктує? Бо і перед нею засрано, починаючи якраз із патрубка, де входить шланг із ГБЦ Також помітив шо тиск масла підвищений. На ХХ біля 900об на недавно прогрітій тиск біля 1.5-1.8, на 2000об. 3-3.8 Коли поїздити більш ніж пів години підряд, то трохи спадає.Може варто спробувати від'єднати сапун від випуску, подивитись чи буде далі маслом потіти турбіна? Всім, хто крутить носом типу "всі машини з часом стають Опелями" (чи якось так там - не пам'ятаю точно ) кажу хай знайдуть мені хоч на одній деталі, окрім шильдиків на кузові і кермі, де є клеймо "Опель" дам 100 рублів "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 8 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 марта, 2013 Поміняв пружини. Поставив від передньої підвіски якогось лехуса (аналог ТЛК 80). Зад став на кілька см. вище. Шкода, затупив по арці сфоткати як було. По діаметру тойотовські на 1-1.5 см ширші. Відрізав від них верхній виток (там менший діаметр навивки). Тепер зад став трішки жорсткіше, але мені подобається як по ямам і взагалі їде Ціла стокова і не обрізана ТЛКВид зверху Різниця між не обрізанимиВстановленаЦіла і лопнувша, на якій 9 місяців лише я їздив і х.з. як давно вона зломалася. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 23 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 марта, 2013 Приїхали на тижні детальки з Гомеля :yahoo: Розширювачі арок (200$), пильник мотора (думав то сталь, а то люминь) 30, троси ручника 60 і трохи дріб'язку. Почепив на решітку спереду шильдик Ісузу Спитав по чому буде пара більш швидкісних редукторів 4.33 (на автоматах такі), замість моїх чи то 4.88 чи то 4.55 - 350 у.о. Треба буде нашкребти якось. Сьогодні купив сайленти верхніх важелів: 2 ПУ 346грн і 2 звичайних 210. В зв'язку з погодою так і не поміняв, бо не працює майже ніде ніхто.Забрав нові БФГ АТ 245\75\16 . Свої старі АТшки з 70м профілем треба продати, але ніхто поки не купляє Також у Свіна купив хай-джек 60" - важкенький падло Треба ше приблуди зробити шоб за колеса чіпляти, поки бамперів і порогів силових немає Поїхав в гараж - застряг (сів на мости в 30см від стін гаражів). Якось соромно застрягати . Видьоргнули мене, при тому я ше й коцнув МПВ4 в кофр запаски своєю запаскою (завтикав трохи, та й трос короткий, треба нового купляти). Хочу тепер блоку в задній міст . Але до неї ше треба буде пневмосистему малювати "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 30 марта, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2013 Взув машину в БФГ А\Т. За рахунок розміру ліфтанувся на 1-2 см.. Ці колеса відчутно слизькіші по нинішньому укатаному мокрому снігу. Черговий раз прокачали зчеплення - треба, як можна буде в гараж заїхати, поставити рем.комплект головного цилінда, бо соплаивить. Прогавив рівень в бачку, хапнуло повітря, шоб передачу втикнути треба 2-3 раза качати педаллю... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 2 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2013 Трошки покаталися на вихідні в парку Дружби Народів. Так і не зрозумів, чи то від Оутлендера там віскомуфтами смерділо чи і вмене шось таке попахувало після повзання на 2-3 пониженій Перестаю їхати лише коли на мости сідаю. Чей раз не сів ніде, але кілька місць тяжкеньких було. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ABo 0 Опубликовано 3 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2013 поки бамперів і порогів силових немає а что, планируются? icq: 365053562 e-mail: abo@inbox.ru mobile: +380504434541 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 3 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2013 а что, планируются?Пороги 100%, а на рахунок бамперів ше думаю. Хочеться, але з іншого боку не хочеться шоб гейці Якшо буду робити, то швидше за все трубну конструкцію, обшиту тонким листовим металлом по зовнішній поверхні і з місцем під зйомну лебідку. Але то ше не скоро буде, мабуть не цього року. Спершу хочу верхній багажник легенький зробити, шоб можна було перевезти те, шо в середину не влазить і люстру вчепити "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 12 апреля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2013 Поміняв клеми на акумах, шоб можна було додаткові споживачі вішати. Почав проводку на бустметр прокладати. Тільки не придумаю звідки брати тиск на датчик. Є там 1 штуцер, здається на ТНВД йде, але шось там при 3000об і до 0.5 бара стрілка не показує. Готую 2кілогривні на заміну підшипників переднього моста. Ліва напіввісь страшно тарабанить. І пора вже масло з фільтрами міняти. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти