Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

Поремонтували стартера. 250грн. (заміна розвалених підшипників) + дуже багато нервів. Все описувати не буду, просто скажу шо виймати-вставляти його дуже херово: тісно ппц.

Хрестовину сам не хочу лізти вже - нуйогонах.

Кілька фоток де застряг, так шо малий відкритий тракторець мене лише вперед зміг витягти. Ну то черговий досвід як не треба робити: зверху підсохло корочкою, а під низом срака. Ше й вистачило розуму їхати в колію :nea: Тепер на майбутнє запам'ятаю :)

post-6801-1373578154.jpg

post-6801-1373578164.jpg

post-6801-1373578197.jpg

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 4 недели спустя...
  • Ответов 426
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Изображения в теме

успіхів в офроуді,

лебідка проситься, самому собі помагати коли застряг....

успіхів в офроуді,

лебідка проситься, самому собі помагати коли застряг....

Дякую.

Думав купляти. Але потім прикинув: а куди я, власне, їзджу? На рибалку десь в єбеня навіть нема з ким поїхати, я вже мовчу про експедиції якісь. Буду робити наступного року бампера, а там вже за допомогою джека вилазити чи і підтягуватись ним можна, аби було дерево стропу прив'язати. А то і так виходить як в анекдоті: "А нафіга нам весь цей тюнінг в зоопарку?"

Замінена хрестовина переднього кардану і сальник переднього редуктора в якому вже була лише вода, а масло.

Зняв хаб, треба зібрати правильно. Нюанси ніби з'ясував, бо вся справа в дрібницях при його збірці.

Замінили тормозуху, але 1 контур на вдалося прокачати, бо штуцер не відкручувався, виколупувати не стали.

Хрестовина не пам'ятаю по чому, тормозуха 50, масло саме дешеве Венол 75В90 ЖЛ5 60х2л, сальник 5у.о. оригінальний. Робота 280грн.

Сказали шо почав сопливити нещодавно сальник і на роздатці на передній кардан. Ось шо значить, коли передком довго не користувались.

На OFF 2013

Изображение

Изменено пользователем Dim.on-zt

• 2 недели спустя...

З'їздили на Александров Раллі.

В цілому машина саме для таких доріг. Тяжко їм там на позотерках доводиться :wacko: Місцями дороги є, але переважно від них одна назва.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Із неприємностей трапилось лише те, шо по дорозі переламався провід з генератора і ми лишились без зарядки. Я зразу не звернув уваги, коли завелась туго, ше й подумав "шозанах?". Потім, коли на під'їзді до Чернівців на сд "Супер крос" почало вирубатися радіо, глянув на вольтметр, а там 9В. Ше раз завестись виїхати з Чернівців вистачило. По дорозі зупинились пожерти в придорожньому ресторанчику. Напевне, кумедно виглядало як потім зі штовхача заводились :)

Біля Хмельницького за кермо сів RDK, а я почав листати книжку. При наступній зупинці я вирішив ше раз подивитися під капот і тоді й помітив відірваний провід з гени. Провода припаяв вже.

Вже вдома, коли зрізав болгаркою стійки заднього стаба (3 з 4х гайок не відкручувалися) побачив шо й відбійника який був перекошений вже взагалі немає.

Без заднього стаба мені навіть більше подобається. Крени стали не сильно більше, іноді навіть не помітно, а от по латках стало приємніше їхати. Напевне взагалі й коромисло те вийму, бо поки стяжками прив'язав шоб не теліпалося.

Ше вивів шланг сапуна заднього моста в район заливної горловини баку.

Також злив пальне з бака, думав хоч якоїсь срані чи води витече, але ні - всьо чисто. Заодно тепер знаю шо лампочка починає блимати при залишку 15л, а в бак під корок влазить 91 літр

Плюну и куплю себе Патриота :rolleyes:

Плюну и куплю себе Патриота :rolleyes:

посмотрев по ним всякие тесты начал сочувствовать Беркуту, который на них ездит))

D83DDD30.png

посмотрев по ним всякие тесты начал сочувствовать Беркуту, который на них ездит))

+1

Краще 10-20 чи навіть 30 річного японця. Гірше точно не буде.

post-11195-1377459569.jpg

Не твiй часом?:-)

Димона.

Вийшов у автозвук на 15хв за запобіжником на саб і то встигли спалити :)

Власне, сьогодні з допомогою Alex 1574 і його проводів під'єднали саб і усь Изображение

Изображение:thank_you:

Тепер треба гратися з налаштуваннями звуку.

Натягнув ремінь генератора вже по саме нікуди. Якби знайти чого воно падло так вібрує. Нижнє кріплення роздовбане, шківи можливо криві, короче х.з..

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти