Gerasim_76 3 Опубликовано 14 марта, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 марта, 2014 (изменено) , бензинка...кузов - девочка, 14 штук ... мож продай и домаж на свежий,если так нра?посмотрите по чем доллар сейчас)) домазать за тачку в которой даже хабы ручные?? )) короче, прошлый век...не проще ли...Год выпуска 2006Пробег 141000Рабочий объем 2.5Топливо ДизельКПП Механика-5Привод Полный14 000 баксовhttp://rst.ua/oldcars/mitsubishi/l200/mits...-gallery-photos Изменено 14 марта, 2014 пользователем Gerasim_76 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 марта, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 марта, 2014 (изменено) посмотрите по чем доллар сейчас)) домазать за тачку в которой даже хабы ручные?? )) короче, прошлый век...не проще ли...Год выпуска 2006Пробег 141000Рабочий объем 2.5Топливо ДизельКПП Механика-5Привод Полный14 000 баксовНа бензинку з\ч деякі проблематичніше знайти. Домазати 4-5, то треба їх ше десь узяти.І після 96 року вже ідуть автоматичні хаби і буває роздатка з TOD трапляється. Так шо тут не треба язвити В Л200 єдиний + і то якшо є, це супер селект. Подивіться скільки місця в салоні в Монтерея і Л200 - комфорт не порівняти. По розмірам салону з моєю машиною може хіба Патрол порівнятися, якшо тих років брати, та й зараз більші лише ТЛК 100-200 і похідні від нього Лексуси. 61 Патрол десь такий самий буде. Я збираю гроші на гараж і не збираюсь змінювати жодну з своїх машин. А за 4-5к.у.о. і з моєї можна ляльку зробити. Для мене в Монтерея лише 2 мінуси: крейсерська швидкість і ручні хаби (хоча з іншого боку вони надійніші) Изменено 14 марта, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 15 марта, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 марта, 2014 Ковирявся, ковирявся так і не розумію де собака зарита. Якшо зняти шину зі свічок і подавати напругу на кожну окремо, то все нормально, якшо 3 з 4 то теж все нормально, якшо всі 4 під'єднати, то запобіжник перегорає не зразу, а просто гріється і димить. Тобто перегорає за пару десятків ввімкнень. Може самі запобіжники гівняні? І так 1 шт 20 грн коштує. Може 60А поставити замість 50А? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 5 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 апреля, 2014 Брати чи не брати? ось у чому питання http://www.offroadmaster.com/topic/43217-b...-km2-26575-r16/ "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Gerasim_76 3 Опубликовано 6 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 апреля, 2014 (изменено) Брати чи не брати? ось у чому питання http://www.offroadmaster.com/topic/43217-b...-km2-26575-r16/а чего не обычную АТшку? хотя если ездить по асфальту, то у меня на чирокии стояли мади тоже гудрич, только чуть другой рисунок был..такойона по асфальту не гудела, но на твоей рисунок такой, что возможно будет выть Изменено 6 апреля, 2014 пользователем Gerasim_76 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 апреля, 2014 (изменено) а чего не обычную АТшку? хотя если ездить по асфальту, то у меня на чирокии стояли мади тоже гудрич, только чуть другой рисунок был..такойона по асфальту не гудела, но на твоей рисунок такой, что возможно будет вытьАТшка в мене і так на літо. Я розмір більший хочу. В мене 245\75\16, та КМ2 265\75\16, стоїть на такому ж Трупері. Про КМ2 на ОРМ кажуть, шо то найкраща АТшка Типу і не зовсім мади, і краще за АТ. Аби потім продати свої можна було за нормальні гроші. В моїх пробігу зараз біля 10 тисяч всього і продавати за пів ціни якось не дуже хочеться... Изменено 6 апреля, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vlad_zh 3 Опубликовано 15 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 апреля, 2014 Дима на счёт сэндтреков что то думал себе ? Я вот джек хочу прикупить, бампера и пороги силовые делаю, багажник на крышу, а сэндтреки може самому сделать? из чего и как лучше ? Бортовик 2113 (Городской полуКорчь) Бортовик Lada 4X4 Тайга 21213 (Загородный Вездеход) Продам Алюминиевое антикрыло, Задний бампер Zest Line 2108/09/13/14 и др. Услуги программиста 1С7 / 1С8. Автоматизация предприятий, магазинов, торговых сетей, ресторанов Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VoLan 154 Опубликовано 16 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 апреля, 2014 Дима на счёт сэндтреков что то думал себе ? Я вот джек хочу прикупить, бампера и пороги силовые делаю, багажник на крышу,а сэндтреки може самому сделать? из чего и как лучше ?Джекесть 1.2м и треки есть, пластик и метал. Пиши если что в лс. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2014 (изменено) Дима на счёт сэндтреков что то думал себе ? Я вот джек хочу прикупить, бампера и пороги силовые делаю, багажник на крышу,а сэндтреки може самому сделать? из чего и как лучше ?Поки не думав, бо немає під шо підставляти хай-джек. Спершу треба силовий обвіс зробити. Чесно кажучи якшо плануєш лебідку ставити, то я зараз би не витрачав гроші на хайджек і сендтраки. Краще лебідку потужніше і хороший такелажний набір (стропи, 1-2 блоки і т.д.). Відколи почав їздити дивитись на змагання з оффроаду ніразу не бачив, шоб хтось користувався ними при справній лебідці. Хоча може "туристи", яким лебідка не дозволяється і користуються. Хай-джек хіба можна лишити на випадок поломки лебідки (якшо вже в сильне гівно збираєшся лізти) - ним можна також витягувати машину. Изменено 20 апреля, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vlad_zh 3 Опубликовано 20 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2014 (изменено) Поки не думав, бо немає під шо підставляти хай-джек. Спершу треба силовий обвіс зробити. Чесно кажучи якшо плануєш лебідку ставити, то я зараз би не витрачав гроші на хайджек і сендтраки. Краще лебідку потужніше і хороший такелажний набір (стропи, 1-2 блоки і т.д.). Відколи почав їздити дивитись на змагання з оффроаду ніразу не бачив, шоб хтось користувався ними при справній лебідці. Хоча може "туристи", яким лебідка не дозволяється і користуються. Хай-джек хіба можна лишити на випадок поломки лебідки (якшо вже в сильне гівно збираєшся лізти) - ним можна також витягувати машину.Мысль понятна, но я пока в комплектации "турист" (да и по сути тоже турист), лебёдку пока не планирую, дорого.Мне нужна гарантия если гудричи не справятся, что бы за трактором не идти а своими силами как то вылезти.В большую каку пока не лезу, объехать как правило можно. Пусть каку котлеты месят.А треки сам буду ваять, жалко за хрень которая не каждый год может и нужна будет выкидывать пару штук грн. Изменено 20 апреля, 2014 пользователем vlad_zh Бортовик 2113 (Городской полуКорчь) Бортовик Lada 4X4 Тайга 21213 (Загородный Вездеход) Продам Алюминиевое антикрыло, Задний бампер Zest Line 2108/09/13/14 и др. Услуги программиста 1С7 / 1С8. Автоматизация предприятий, магазинов, торговых сетей, ресторанов Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти